Tuesday, November 29, 2011

Hvor Does Speed Dating arbeid

Speed dating er en av de ferskeste dating bevegelsene i USA og Storbritannia, og fortsetter å spre seg raskt til resten av verden. Det trekker så mange mennesker på grunn av sin spennende, rask og ingen Press måte å møte andre single. På en hendelse, vil du komme i kontakt med en rekke personer og delta i rask One-on-one-samtaler. Denne prosessen eliminerer stress for å gå ut, finne noen attraktiv og arbeider opp mot å bryte isen. Det finnes ingen lang, dyre middager eller blinde datoer uten kjemi. Personer på disse hendelsene er det rett og slett fordi de er alvorlig om å finne den rette personen til dato.


Hurtig Stevnemøte kan variere i hver individuelle event så langt som antall deltakere og hvor mye tid du har lov til "date", men den generelle ideen er den samme for dem alle. Du må finne et kommende møte i ditt område og melde deg på forhånd. Registrering hjelper koordinatorene forsikrer forholdet menn til kvinner deltar er de samme.


Først, en lik gruppen enkelt menn og kvinner samle sammen på en predestined plassering. Mesteparten av tiden gathering rommet er fylt med 'tabeller for to', og hver tabell er markert med en bokstav eller et tall. Du er deretter s.koblet opp med din første dato og normalt tillatt mellom 3 til 8 minutter å komme til spørre hverandre. På slutten av denne gangen, kan du gå videre til din neste 'dato' og begynne på nytt.


Hvis du ønsker å se mer av en av dine datoer, har du en dating kortet til en merket eller Skriv ned navnet på personen som du ønsker å se igjen. Noen ganger kan du selv stokk onto et webområde etter hendelsen og angi navnene på de du ønsker å ha en annen dato med. Når to personer "match" etter å sende denne informasjonen, oppgitt kontaktinformasjon til begge slik at andre møte kan defineres.


Mens denne prosessen kan høres skremmende, finner de fleste som har braved en hendelse at det er ikke så ille, og kan også være en effektiv måte å møte nye mennesker. Trikset er å prøve å koble til eller forholder seg til hverandre så snart som mulig.


Konseptet er veldig enkelt med Hurtig Stevnemøte. Dukke opp med en forberedt liste over opprinnelige spørsmål som betyr noe for deg, er trolig en god idé, og kan hjelpe som en indikator på hvem du vil kanskje se på nytt. Du har ingenting å tape ved å registrere, forbereder noen spørsmål og dukke opp med et åpent sinn. Prøv å glede seg selv og ha det gøy med din hastighet datoer!

No comments:

Post a Comment