Sunday, November 20, 2011

International Dating � når kjærlighet egentlig betyr kommer avstanden!

I dagens samfunn blir verden virkelig mindre. Som vi spranget fra én teknologiske gjennombrudd til neste, finner vi at innen mikro-sekunder vi kan overføre informasjon fra den ene siden av jorden til den andre. Vi kan leve på én kontinent og være ansatt av et selskap på en annen. Fly-reiser betyr at mange mennesker er en del av en global arbeidsstyrke commutes over hele verden deltar på møtene i hver internasjonale utpost av selskapet.


Denne minimere verden er filtrering sakte ned gjennom av profesjonelle verden, og i våre personlige liv. Ikke lenger er vi av sinnet satt at vi vil en dag vokse opp og gifte seg med gutten naboen. Det skjer, men det er like sannsynlig å gifte seg med gutten i neste tilstand eller neste landet …… .or som bor på den andre siden av verden. Internett er trolig den største innflytelse faktoren på gjeldende dag internasjonale dating.


Gjennom historien har det vært turer. Fra kvinnene var hvem som sendte til kolonier, for kvinner som svarte små annonser fra ranchers ut vest og mer nylig, Russian (og jeg er sikker på andre nasjonaliteter) som plassere annonser på sine egne utkikk etter en partner utenfor i sine hjemland. Til tross for denne historien, har finne en kompis gjennom noen form for media opprettholdt et "desperat" bilde – som om personen som søker ikke å finne noen å ha dem lokalt. Internett, selv med sitt rykte for "voksen" områder har klarte å fjerne noen av stigma, og det er nå en sunn og stadig voksende internasjonal dating scene.


Det store spørsmålet er alltid "Can internasjonale dating føre til noe fast"? Dette svaret er et rungende Ja! Mange er forberedt på å ta en sjanse på kjærlighet, og flytte seg selv og sine liv å være nærmere sine oversjøiske glad. De som gjør dette finner at de er plutselig ansikt til ansikt på daglig basis med navnet de har vært å skrive for for en periode, lære å co-habit med noen som er fysisk en fremmed, mens du samtidig lære å håndtere bor i et nytt land. Langt verst av dette blir fjernet fra familie, og å ta plassen for å kommunisere med din partner online, du nå tilbringe tid kommunikasjon med familien på Internett i stedet!


Det er fortsatt mange mennesker som hensyn internasjonale dating som desperat, og anser eventuelle relasjoner som kommer av slikt en bedrift å være en fiasko venter på å skje. OK, så det kan skje, men det er aldri noen garantier i kjærlighet og romantikk spillet. Selv om du har delt en sandkasse med partner du gifte seg, er det ingen garanti for at flammen ikke vil gå ut og en dag du vil våkne opp og finne du har noe til felles med personen som deler ditt liv, din hjem, sengen. I best av situasjoner går ting galt. Hvis relasjonen kom fra en øvelse i internet dating, nedfall er messier fordi så noen som er igjen i et merkelig land med lite i form av personlig støtte systemet. De deretter ansikt situasjonen av enten toughing det ut i deres nye land hvis lokale innvandring lover tillatelse, eller de kan returnere til sine hjemland og ansikt arbeidsledighet blant de "Jeg fortalte deg det." ser ut av venner.


For hver naysayer på om internasjonale dating kan slå til et permanent kjærlig forhold, finnes det to personer som kan stå sammen og si "det kan fungere. Vi er bevis på det!"


Om du leter etter et langvarig forhold, eller bare litt kulturelle forskjellen, kan Internett dating tilby deg muligheten til å møte opp med potensielle partnere som kan være personen du har brukt din livet søker!

No comments:

Post a Comment