Wednesday, November 30, 2011

Dating råd: Tre feil du bør unngå når skrive en Online Dating Service-profil

Etter fire år for å lese mer enn 10.000 profiler av menn og kvinner som er på jakt etter en partner gjennom online dating-tjenester, har jeg Lo på min rettferdige andel av dårlig skrevet introduksjoner. Av de 10 000 online dating service profilene fanget ikke mer enn et dusin min oppmerksomhet nok til å gjør det første trekket. Jeg er sikker på at du vil få mange Svar å din online dating service annonse, eller ellers hvorfor ville du bry å delta på et område, og betale en liten avgift for å møte nye mennesker? Hvis det er tilfelle, kontroller at du unngå følgende tre feil på alle kostnader:


Dating råd punkt 1. "Jeg er den din mor advarte deg om"


Dette er fra min forskning uansett, mest mye setning i en åpning linje for online dating service profiler. Sant, det er generisk valget av noen av de større nettstedene (for eksempel Lavalife eller Sann) - Hvis profilen som venter på godkjenning, denne slagord kan vises mens du venter på a-okay. Hvis du vil unngå dette, kan du komme opp med noe litt mer originalt og unikt. Bu hva hvis du er usikker på hva det kan være? Vel, det er ikke vanskelig å ta en titt på konkurranse i online dating tjeneste-feltet, så hvorfor ikke gjøre en hastig søke og se hva alle andre gjør? Lese andres beskrivelse av seg selv kan bare få dine kreative juices strømmer. I det minste, det vil vise deg hva alle andre sier om seg selv - og hvilken nøkkel setninger og ord du bør derfor unngå igjen.


Dating råd punkt 2. "Jeg kan være det du leter etter"


Dette kan være tilfelle. Imidlertid ved å bruke denne kombinasjonen av ord hvor som helst i online dating tjenesteprofilen, fortelle du ikke meg eller noen andre potensielle suitor, noe nytt. Hva denne linjen sier til noen sjekke deg ut er at den online dating service profiler ikke gjøre mye å tenke på hvordan de ønsket å presentere seg selv. Fortelle folk hva får øynene dine twinkling eller hva virkelig får deg i morgen - og ikke si det er vekkerklokke, heller. Nå er tiden for å la dine lidenskaper virkelig skinne gjennom.


Dating råd punkt 3. Skjærende stavefeil eller grammatiske feil


Dette tipset kan virke barnslig eller banal - men det er av største betydning. Mens chatte med noen på Internett, kan du ha noen rask maskinskrivning eller stave feil som kan det hende at en potensiell suitor irriterende. Men inntil du kommer til det stadiet med noen, ingen bør vite som har dysleksi, eller bare ikke kan stave verdt bønner.


Viser det mye til en potensiell suitor mens de kan lese online dating-tjenester som noen har tatt tid å stave sjekk deres dokumentet. Hell, behovet få en venn til å lese over den for deg hvis være i tilfelle du har gått glipp av noe viktig. Men hvis du ikke kan ta deg tid til å skrive noe leselig, folk flest perusing online dating tjeneste nettsteder antar du ikke har tid til å bry gjør andre og viktigere små oppgaver. Og når du bare har et par sekunder for å gjøre det første inntrykket før noen klikker på en annen person - hver eneste detaljer teller.

No comments:

Post a Comment