Thursday, December 1, 2011

Dating: Sjenert fyr fordelen

Anne, og jeg vet en sjenert fyr – hennes bror. Han er ikke den best-looking hane i barnyard, men han ser ut alltid til å ha en mengde av damer pecking rundt ham.


Hva er attraksjonen? Mysterium, tror jeg. Han si ikke mye slik at kvinner fylle ut blanks. Jeg mener også det er forfriskende; en lettelse fra knoke-dra Neanderthals der ute. De liker utfordringen med å få ham til å åpne opp. Og, ja, de selv ber ham ut, men han er kongen tre-dato gjennomstreking.


Å være sjenert kan fungere for deg først, men det vil ikke få deg hva du vil i det lange løp. Kvinner ønsker en mann å være trygg og selvsikker. Deretter kan de være en kvinne! Hvis du ikke gå til platen, vil bringe ut "mor" i dem og være relegated til kategorien "venner". Du har mye av kvinnelige companionship, men ingen romantikk.


Hvis du vil ha i tankene så en liten gutt du har sett nylig, og unngå å gjøre ting at little boys gjøre med moms – de be om tillatelse, de bekymre seg om gledelig henne, de aldri ta initiativ, de ikke er spontan, de vet ikke hva de ønsker, og de forventer å bli tatt vare på.


Du trenger ikke noe av det, så sørg for at du ikke gir feil inntrykk.


Dating er frustrerende for alle. Jeg trener menn og kvinner både rundt emosjonell intelligens, dating og forhold, og jeg høre samme fra begge kjønn. Det er frustrasjon, avvisning, forvirring og mysterium inntil det funker, og det vil. Ingen vet hva som skjer, så bare hang der. Menn som har en masse bravado dekke bare det. Ingen liker å slå ut, men alle gjør. Hvis du ikke gå til platen, og du kan ta en sving, kan du få et hjem kjøre. Det er så enkelt som. Det blir lettere med tid, dine odds forbedre som du praksis, og belønningen er definitivt verdt det. Til slutt vil du se en ball kommer over platen du vet er hjemme kjøre, og du kan treffe det ut av parken.


Her er noen tips:


1. Overvåke ditt selvbilde snakk. Oppbevar den positive og bekrefter. Snakke til deg selv slik du ville snakke med en kompis du ønsket å oppmuntre.


2. Overvåke selvbilde snakk andre gutta. Hvis det er én ting fyrene lyve om, er det deres prowess med kvinner. Hver mann der tar hans støt akkurat som du er.


3. Dine følelser har ikke til å stoppe deg i sporene. Du kan være nervøs og fortsetter. Du kan være bekymret avvisning og likevel ta en risiko. Dette er som en trening, bygge tegnet muskel, aka toleranse for frustrasjon.


4. Start fra innsiden ut. Hva er du viker om? Lag en liste over alle du har å tilby, og tro det. Hvis det er noe du trenger å arbeide på, får noen coaching og ta vare på den. Hvis ikke, tar stolthet i hvem du er og bo sentrert. Ikke alle kvinner vil like deg, men du må alle kvinner. Du må bare henne.


5. Praksis der det er trygt. Å være utgående er noe du kan prøve med person ved siden av deg i dagligvare-linjen. Snakk med fremmede. Se på utgående folk og se hvilke bestemte virkemåter de gjør – øyekontakt, tonen i stemmen, holdningen, Konversasjonsstartere. Det er ikke et mysterium, er det et sett med ferdigheter som en tennis serve.


6. Hvis hun ber deg ut først, det er fint, men du må ta ansvar eller du kommer til å bli flyttet til kategorien "bare venner". Ta over og være spontan. Ikke spør henne hva hun ønsker å gjøre eller hvor hun ønsker å gå. Planlegge noe en kvinne ville nyte og forvente henne til å gå sammen. Bruk din gut følelser.


7. Ikke prøv og ta henne hele tiden. Dette blir irriterende med tid. Bare være deg og gå! En sunn kvinne vil squawk hvis hun ikke liker noe. Ellers anta alt er bra, og bære på.


8. Har en mening og uttrykke den.


9. Snakke så vel som lytte. Det er ingenting mer attraktive enn noen som gir oss sine undivided oppmerksomhet, men ta din del av det, ellers vil hun ser deg som en dørmatte, og mister interessen. Sett ipod-alarm Hvis må være – det er tid for deg å snakke!


10. Kysse henne når du føler at det. Det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse. Hun vil gi deg beskjed når hun er klar. Gå med din gut.


11. Ingen kommer til å være på en pedestal. Om du er worshiping på hennes føtter, eller din egen, få ned til jorden. Du er to virkelige mennesker, ikke aktører i en film. Du er ikke der for å dømme hverandres "dato" ytelse, du er der for å nyte hverandre og ha en god tid. Vite din holdning/justering og holdning/takeoff så du er plassert rett, og du kan ikke tape. Uansett hva som skjer med henne, du ville ha hatt en god tid, og det er hvordan du bygge tillit.


12. Praksis. Den eneste måten du kan få en hole-in-one er å ta den bøtte med baller ut til skytebane og treffer baller i to timer.


Skyhet er en kombinasjon av medfødt personlighet og usikkerhet. Personligheten din er flott. Det er ikke usikkerhet. Du får tillit ved trening, så få en coach. Det er ikke bare for idrett noen mer. De vil sette deg gjennom øvelsen, og ganske snart vil du være scoring som en stjerne quarterback. Bare der det virkelig teller.

No comments:

Post a Comment