Monday, December 5, 2011

Datingtips: Arbeide med likheter

Hva er det som gjør deg tiltrukket til noen? Titt? Tegnet? Måten han eller hun gjør deg til å le? Vel, det er noen muligheter. Nå la meg stille deg et annet spørsmål. Hva er det som du føler deg som gjør et par gå på en dato sammen, datoer etter datoer? Tenk på det. Husk de har et valg for å si nei til en dato. Veldig enkelt, det er noe lignende smak mellom både av dem, noe som begge liker å gjøre sammen, igjen og igjen.


Spør deg selv dette spørsmålet, vil du gå på en dato med noen som ikke nyte servering, filmer, kaffe på café osv. Ikke noe i det hele tatt hva du liker å gjøre? For et par skal være sammen, må det være noe lignende mellom begge. Lignende smak, interesse, karakteristiske osv. De mer likhetene det er mellom dere begge, jo bedre sjansene for utvikling av ytterligere forhold det blir.


Hva er likheter mellom begge at du kan arbeide på? Først av alt, det fysiske utseendet av kurset. Ditt fysiske utseende er den aller første tingen som fanger en persons øyne, øyne av det spesielle noen. Ta note av dressing Stiltype han eller hun liker? Hvordan er han eller hun vanligvis kledd? En trendy og hip? Casual og sporty? Smart casual? Prøv å kle så, kjole i stilen som han eller hun ønsker. Tenk om det, hvis du var noen som er svært bekymring med neatness og Renhet av ditt fysiske utseende, vil du noen som er alltid så shabbily kledd? Naturlig, en person ville tendens til å nyte selskapet av en annen som vanligvis kler ligner på ham eller henne selv. Ikke du finner den så i din vanlige gruppe av Klikk?


Neste ville være hobbyer og interesser. Hva idrett skal han eller hun ut? Hun spille piano? Hvilken type filmer han eller hun liker å se? Hun elsker dyr, hunder? Han elsker fiske? Hva blomster skal hun ut? Hmm... å vite hans eller hennes vaner vil være bra også. Der han eller hun normalt henge? Gjør hun hater overfylt steder? Hvor mange kuber sukker hun liker for hennes kaffe? Han hater shopping? Bra i enkle, kan du finne ut alt som er mulig under the sun om ham eller henne. Ikke en anelse hvor du skal begynne? Venner ville være en god kilde til å begynne med.


OK fyrene, nå som du vet hva hun liker, er det tid til å planlegge for en liten fin og hyggelig dato med henne. Det er afterall fortsatt en fyr jobb å spørre jenta ut, ikke sant? Legg merke til at jeg brukte ordet "hyggelig" i stedet for en fin og "romantisk" dato? Vel, innebærer en dato to personer. Hvis du vil tillate at sjansen for en videreutvikling av en relasjon, sjansen for neste dato, du har å gjøre henne nyte datoen, nyte tidsbruk med deg.


Ta henne til steder som hun liker, serverer hennes mat som hun nyter å spise. "Oh middels tilberedes for damen vennligst" presenterer henne med blomster som hun liker. Hun vil være så overrasket og imponert av deg. "Oh Rick, hvordan vet du at jeg elsker rosa tulipaner? Det er så søtt av dere"Planlegg aktiviteter som hun har alltid likt. Se en film som hun liker på hennes favoritt kino? Å bringe henne til hennes favoritt musikalske, "Phantom of The Opera"? Ha som vanlig, meg og mine ideer på nytt. Vel, vet jeg du definitivt kan planlegge selv en mer perfekt hyggelig dato. I enkelt, kan du opprette et kjent miljø for henne, en dato som hun vil føle deg komfortabel. Selvsagt, hun vil nyte selv, nyte gå ut med deg å ha din bedrift, utvikle en ytterligere forkjærlighet for deg.


Merk: Du er fri til å publisere denne artikkelen på nettstedet ditt, i nyhetsbrevet, i e-boken eller i andre publikasjoner, forutsatt at artikkelen er gjengitt i sin helhet, inkludert informasjon om forfatteren og alle levende nettsted link som ovenfor.

No comments:

Post a Comment