Monday, December 19, 2011

Konversasjonsstartere: Spørsmål Å stille på en dato

Konversasjonsstartere kan bokstavelig redde livet ditt på en første dato.


hvorfor?


Vel, som du vet, kan går på en første dato være veldig skremmende og skremmende. Våre sinn er overvinne frykt og insecurities og vi grotten på slike følelser.


Vi er redd for å bli avvist, vi er redd for fiasko, vi er nervøs for si feil til feil tid, og vi er engstelig om hva våre dato vil tenke på oss.


Alle disse anxieties er helt menneskelige og helt forståelig – men de produserer ødeleggende resultater: de paralysere oss og sterkt hemme vår evne til å oppfører seg normalt og trygt som vi gjøre med vår familie og med vår nærmeste venner.


Vår personlige frykt føre oss til den mest ubehagelige situasjonen der vi føler forferdelig mangel på tillit, alle stressa, sinte og frustrerte. Hovedpoenget er at vi er dømt til å ende opp i de mest irriterende, pinlig og selv ydmykende situasjonen, som vi alle vet som at "klosset stillhet".


Tro det eller ikke, de fleste av oss har kapasitet til å bære på en flytende, lettgående og hyggelig samtale med folk vi har kjent i årevis – så med den rette tilnærmingen, bør det ikke være noen annen med kvinnen vi er på en første date med.


Og Konversasjonsstartere for riktig tilnærming er...!


Klargjør en liste over emner og spørsmål du kan bruke på den første datoen kan gjøre undere for din dating ferdigheter.


Når du har en arsenal av Konversasjonsstartere – er det svært lett å holde samtalen gående.


Du alltid har noe å si, du utvikler en livlig samtale som det er ingenting å den, du er ikke nervøs, "sitter fast" eller "blokkert", og du kan unngå klosset stillhet katastrofen ganske enkelt.


Her er 10 Konversasjonsstartere som du kan bruke på din neste først dato:


·Har noen bok hadde en stor innvirkning på deg?


·Hva var den beste handelen du noen gang funnet?


·Hva er mest irriterende ting noen kan gjøre på en første dato?


·Hva er det mest uvanlige tingen du vet hvordan du gjør?


·Er det noe du ikke kan si "Nei" til?


·Hva mat kunne de ikke betaler du nok til å spise?


·Hvem er kult heltene dine? hvorfor?


·Hva var craziest ting du noensinne gjorde da du var barn?


·Hvis du kunne ha noen jobb i verden, hva ville det være?


·Hva ville være tittelen på din biografi?


Det er så mange Konversasjonsstartere som kan fungere for deg utrolig. De kan tjene som en god base for en flyt, livlig, hyggelig samtale som kan la din dato lære om den "virkelige du" mens du lar alle trykket, angst og frykt bak deg.


Ikke la hjem å gå ut på en første dato tomhendte. Sitte ned, forberede noen stor Konversasjonsstartere, lære utenat og praksis dem og sjansene for en stor dato vil øke drastisk.

No comments:

Post a Comment