Tuesday, December 13, 2011

8 Dødelig Dating feil å unngå!

Er du dating eller i en alvorlig relasjon? Visste du realisere at svært ofte vi gjøre de samme dating feilene igjen og igjen? Som beskrevet i boken min "den Ultimate Online Dating Handbook" noen ganger kan disse feilene føre til å miste datoen i våre drømmer, eller muligens være i et dårlig forhold. Jeg har kompilert en liste av dating No-nos som vil hjelpe deg med å identifisere et mulig problem som du kan arbeide med å forbedre din erfaring.


# 1 - Spill:
Når det gjelder dating har vi alle en frykt for avvisning. Dette er menneskets natur. Så spiller det kult og ikke bli for involvert med andre gjør oss føler seg trygge. Bare problemet med dette er at du kan komme av som blir kaldt og reservert. For mange mennesker er dette en reell sving av. Og du kan finne datoen for drømmene slipping unna. Den beste måten å finne a loving forholdet er å være ekte. Folk vil være langt mer mottakelig for deg hvis de tror du er ekte.


Et spill folk-spill er "manipulasjon"-spill. Gjøre ting som å fortelle noen du "elsker dem", eller du skal "kalle dem" bare for å ha dem sove med deg. Deretter når gjerning er gjort høre de aldri fra deg på nytt. Dette er en av de mest grusomme formene for manipulasjon, og det må bli vurdert uakseptabelt i dating verden.


Forstå at det er OK å være litt forsiktig. Men du fortsatt må være modig og Vis virkelige deg. Bare da vil du kunne ha et tillitsfullt, kjærlig forhold til datoen for drømmene dine.


# 2 - Flytte til Fast:
Ladies dette er for deg. Vi alle fantasize vår fremtid og mann av våre drømmer. Igjen, dette er bare menneskelig. Men, finner du deg selv for å teste ut hans etternavn med deg og du enda ikke har gått ut på en tredje dato ennå? Vel, hvis du gjør det på tide å minne deg selv å sakte ned. Her er hvorfor. Normalt for de første 3-8 månedene i en relasjon kjører vi på eufori. Du vet at "hodet over hæler" eller som "swept av dine føtter" type følelse som følger med forelsket? Vel, det er en faktisk grunn hvorfor denne occurres. Det er fra en kjemisk i kroppen kalles oksytosin. Innerst inne, dette kjemikaliet tar over våre hjernen og det forstyrrer vår evne til å tenke klart. Så, før du har hatt tid til å bli kjent en person, og tilbringe tid sammen med ham for å se hva han er virkelig liker, er det best ikke å komme til langt foran deg. Hvis dine forventninger blir til høy kan du finne deg selv på vei nedover stien av heartache, og mister datoen for drømmene dine. ta det med ro!


#3-Are du alltid snakker om din ex?
Bærer gamle bagasje til en ny relasjon kan bli katastrofale. At vi har hatt tidligere relasjoner, og Ja din ny kjærlighet vil finne ut om dem. Men hvis du er konstant klager om din ex eller sammenligne alltid din gjeldende kjærlighet til din ex, det får virkelig gamle, virkelig rask.


I stedet, ta litt tid å bli kjent med denne personen. Gi deg selv muligheten for en ny start. Prøv å regne ut noen gamle problemer før du starter en ny relasjon. Denne måten du vil ikke tillate at gamle bagasjen til skyen din dom og påvirke dine handlinger med din ny kjærlighet. Alltid snakker om din ex kan ha du mister datoen for drømmene dine.


#4-Red-flagg:
Hva er rødt flagg? Vel, her er noen, men det er mange flere.
-Noen du planlagt å møte viser ikke, og har ingen rimelig forklaring på hvorfor.
-Noen din involvert med vil ikke gi deg sine hjem telefonnummer.
-Han vil ikke presentere deg for familie eller venner.
-Han vil ikke gå i det offentlige med deg.
-Som grusom å en pet.
-Være respektløse til et overordnet.
Ja, alle disse er rødt flagg. Og rødt flagg ikke skal ignoreres.


Mens du ikke skal hoppe til konklusjoner om noen med mindre du har tilstrekkelig bevis at noe kanskje feil. Hvis du føler det er et problem som må du møte denne personen og be om en forklaring. Hvis du ikke får en akseptabel forklaring og situasjonen vedvarer må flytte på. Du ønsker ikke å kaste bort verdifull tid på en relasjon som er dømt til å mislykkes.


#5-Thinking besatt:
Er du en worrier? I så fall ikke la det ødelegge ditt forhold til datoen for drømmene dine. Mange mennesker vil bekymre seg over en relasjon, selv før den har en sjanse til å virkelig komme i gang. Du vil bekymre deg over hva han/hun sa, eller hva svaret var til noe sa. Du vil bekymre seg over om relasjonen er bevegelige fort eller sakte. Eller om forholdet fungerer i det hele tatt. Og hva vil dine venner synes, din familie tror og så videre. Du må forstå at denne typen obsessive problemet er et reelt forhold drapsmann. Prøv å bygge noen selvtillit og stoler på at forholdet vil fungere. Og i et tempo som er perfekt for dere begge.


# 6 - Avhør:
Du ønsker å vite alle detaljer av en persons liv, og prøv å få det ut av ham/henne på den første datoen? Vel, du kan ikke, ikke på først eller selv den andre datoen. Hvis du kommer som "The Interrogator" nye drømmen dato vil snart bli lei av å svare på alle dine spørsmål og gå videre til noen andre. Hvor mange barn vil du ha? er ikke en god åpning linje på en første dato. Bare slapp av, la ting skje naturlig gjennom enkel samtale. Snart vil du vite alle det er å vite om du nye venn. Så slappe av og bare ha moro med deg ny dato.


# 7 - Hva om dine behov?
Vil du at barna, men han/hun ikke? Visste du fortelle ham/henne du ønsker barn eller er du bare kommer sammen med sin idé om livet? Du må være i stand til å kommunisere direkte dine behov. Hvis du ikke vil bruke din tid i et forhold uten at dine behov møtte. Du trenger å vite hva dine behov er, og hva hans/hennes behov er før du starter en alvorlig relasjon. Når du snakker om dine behov være selvsikker. Ikke bossy, naggy eller krevende. Men taktfull og direkte. Og, hvis to av dere ikke kan enige om å møte hverandres behov, (Hva er noensinne de kanskje) så er det på tide å evaluere forholdet. I alle forhold hvorvidt den være personlig eller virksomhet må behovene til alle involverte parter være oppfylt.


# 8 - Ofre for mye:
Finner du deg selv gjøre ting å vise noen du bryr deg at du ville aldri gjøre andre kloke? Er du la deg selv bli brukt som en "dørmatte"? Denne typen oppførsel er vanligvis forbundet med lav selvtillit. Vær klar over at inne en rask slektskap begge parter må bli behandlet som likeverdige. Og begge parter må ha sine behov møtte. Hvis dette høres ut som du evaluere ditt forhold og din er ikke fornøyd komme ut. Det er noen der ute som ville elske du for hvem du er, uten at du måtte hoppe gjennom ringer å bevise det.


Lykke til!
Marie Clare.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete