Tuesday, December 27, 2011

hjelp! I�m enkelt For første gang i år!

Du er tilbake på dating scenen. Men du er bekymret som det har vært en lang tid siden du var enkelt eller utseende. Uavhengig av hvor spennende og nye det hele virker, er det bare naturlig å føle usikker og 'ute av praksis"når du tar skritt for å gå datoer på nytt.


Så, jeg har samlet de ti beste tingene du kan gjøre for å få noen tillit, og ha det moro i løpet av denne overgangen.


1) Få makeover. En ny frisyre, garderobe eller oppdaterte makeup gjør ikke bare at du føler deg bedre om deg selv, det vil også hjelpe for å merke denne tiden av livet som en ny begynnelse, og noe å bli begeistret for. Hvis du ser og føler stor, det vil gi deg mer tillit som er alltid mer attraktive for andre.


2) Ikke ta det alt for alvor til å begynne med. Se på dette tidspunktet som en sjanse til å bli vant til å snakke med andre, flørter, kommer ut av din skall. Det spiller ingen rolle hvis en alvorlig relasjon ikke utvikler, så lenge du har det gøy! Koser deg vil sette andre rolig og flere mennesker vil tilnærming du.


3) Starter ved å gå med en gruppe venner først. Dette vil føles mer naturlig å begynne med.


4) Nerver noen ganger kan ta over når du er på en dato, og vi har en tendens til å snakke mer, for å prøve å overvinne dette. Prøv å unngå dette. Lær å bli en stor lytteobjektet. Også, når du snakke med din dato, holde emner-lys til å begynne med. Snakker langsomt, har du hele natten! Prøv å diskutere emner du er interessert i, som vil hjelpe samtalen skal flyte jevnere.


5) Alltid har en 'vei ut' planlagt i tilfelle en dato slå dårlig. Ta din mobiltelefon med deg, og spør en venn eller slektning til telefon du på et bestemt tidspunkt. Hvis du virkelig ønsker å kausjon ut av datoen tidlig, kan du fortelle din dato etter telefonsamtalen at du er veldig lei meg, men du er nødt til å klippe kort om kvelden.


6) Husk at datoen er bare nervøs som du er. De er åpenbart interessert nok til å bli kjent deg bedre, og er derfor like ivrige til å gjøre et godt inntrykk. Prøv å tilbringe tid på datoer, noe som gjør den andre personen føler seg. Ikke bare vil du sette pris på denne innsatsen, men du vil fokusere mindre på deg selv, og hvordan du 'gjør'.


7) Prøv å holde deg oppdatert med gjeldende nyheter hendelser før datoen. Ingen er insinuerer du pore over aviser i timevis. Men hvis du har noen forståelse av hva som skjer i verden rundt deg, vil det gi deg både en samtale emne som er lett å diskutere.


8) Hvis du bare har lidd en smertefull breakup, prøv å ikke fokusere for sterkt på den. Datoen vil vite om deg. Ikke din ex. Selvfølgelig, hvis du går gjennom en skilsmisse, er det greit å nevne det, men holde det til et minimum, og husk at datoen ikke er din terapeut!


9) Ta vare på helsen. Spise godt og mosjon. En frisk person er en lykkelig person, og dette gjenspeiles også i din selvtillit aktelse. Vet at du setter ditt beste selv videresende.


10) Hvis du kommer over et sett tilbake (for eksempel at datoen mister interessen eller du mister interessen din dato) ikke fortvil! Se på det som praksis. Minn deg selv på at målet var å ha det gøy, og du gjorde. Ser frem til neste romantisk eventyr!

No comments:

Post a Comment