Thursday, December 22, 2011

Ærlighet akseptert - bedrag nektet

Vi har alle gjort det på en gang eller en annen, eller vil gjøre det en gang i fremtiden. Uansett når du gjør det, bare husk får fanget til slutt og når du gjør, du kan ikke begrave hodet i sanden. Det er synd ikke strenge retningslinjer, straffes med loven i forbindelse med Internett der noe kunne skrevet og gjennomført langs linjene av "Sannheten i Online Dating". Hvem er jeg tuller, folk har løyet fra begynnelsen av tid og vil fortsette å gjøre så fram til helvete fryser over, og selv når fanget noen vil fortsette å gjøre det på vår regning. Jævler!


Husk det gamle video rental mantraen "være slag, Spol tilbake"? Noen av dere kan være for ung til å huske at men følelse fortsatt gjelder. For dette emnet, kan du bruk, oh jeg vet ikke, hva med "Du lyver, du dør", hmmmmm, kanskje ikke altfor blatant. Oh vente, jeg vet, "Ærlighet godkjente, bedrag Denied". Allikevel, poenget her er å være ærlig i alt du sier og gjør. Har du noen gang strukket sannheten eller fortalte en og ut blatant løgn? Fortelle meg hvor mange mer løgn du har å fortelle for å dekke deg fra den opprinnelige lie? Livet er for kort til å kaste bort tid og energi som dekker ræva. Gjør det riktig, og gjøre det ærlig første gang.


Så, du spør deg selv, hva er denne sprø kvinnen punkt? OK, OK, poenget er, når du oppretter en profil, er det bare for skjermnavnet ditt eller for en "Online Dating Site" være ærlig. Beskriv deg selv som du ser deg selv, hvis du er 5'5 "lister ikke som du er 5'10", hvis du veier 210 lister ikke vekten som 135. Være ekte, har du noen gang brukt endeløse timer snakker med noen og seg hva de så ut basert på bildet og fysisk beskrivelse postet på deres profil bare for å finne bildet er 10 yrs gamle, de har fått 50 pund og er 6 tommer lavere enn hva de er angitt. Den har happend til meg, og jeg var forbanna, forverres og skuffet. Og, ja, jeg har gjort det selv, og når tiden kom for å møte personen jeg følte virkelig ille om løgnene jeg hadde fortalt og fessed opp. Vi møtte likevel og i dette tilfellet vi ble svært gode venner, men det fungerer ikke alltid ut på den måten.


Hvis du kommer til å dele personlig informasjon, Vær svært forsiktig, være generisk, men ærlig. Hvis du planlegger å møte denne personen, og hvem vet, kanskje starte en relasjon, ikke sabotere den med løgner. Et godt forhold, romantisk eller vennskap er basert på tillit og ærlighet. Starter på høyre foten, og opprettholde et bestemt mysterium om deg til å vekke deres interesse, husker alle diakritiske tegn vil bli utsatt, relasjonene ødelagt og i de fleste tilfeller klareringen er borte evig.


Enkelt råd...... fortelle sannheten uansett hvor ille det høres, ærlighet blir ønsket velkommen og veldig mye verdsatt for ikke å nevne de åpne dørene som følge av at samme ærlighet. Ærlighet er sexy og tiltalende og løgn, vel, de er kjedelig, unattractive og bli du ingensteds, men fanget!


De av dere som er lyve til noen akkurat nå, kommer clean, søler bønner, kanskje du kan bli tilgitt, kanskje ikke, men du kan starte friske fra her..... poenget med ærlighet og sannheten i Online Dating og alle aspekter av livet ditt. Det er mye mindre komplisert å fortelle sannheten enn det er å dekke en løgn.

No comments:

Post a Comment