Monday, December 26, 2011

Hvordan komme mer svar på Online Dating Sites

Så, du har besluttet å bli med en dating website. Er du håper noen der ute vil finne noe interessant om deg og prøv å få vite du bedre.


Mange medlemmer bekymre deg om visning 'desperat' eller over ivrige. Dette kan bety å sette i mindre anstrengelse i en profil i et bud for å 'spill det avkjøle'. Selvfølgelig, ønsker ingen å bli sett som desperat. Imidlertid holde dette i bakhodet: Hvordan vil andre vet hva du ønsker, hvis du ikke ber om det? Hvordan vil de noensinne verdsette din fin qualities Hvis du fortsatt tightlipped?


Derfor for å være vellykket i online dating verden, er din profil svært viktig. Medlemmer søke gjennom et stort antall profiler på disse nettstedene. Hvis det er lite informasjon om en potensiell dato, så er de mer enn sannsynlig å skumlese en tom profil så raskt som mulig. Se på dette som en flott sjanse til å selge deg selv!


Den første aspektet av profilen for å kunne vurdere bør bildet ditt. Uansett hvor mye vekt folk sette om betydningen av personlighet, det gamle uttrykket kunne ikke 'det er hyggelig å sette et ansikt til et navn' være mer apt.


Fysiske utseende spiller en stor rolle i den virkelige verden, når du først bli tiltrukket til noen. Også, det bidrar til å sikre at folk vil huske deg. Den gylne regelen når legge ut bilder på dating nettsteder er opplagt – være ærlig. Vi har alle hørt historier om folk som har lagt ut et bilde som er ti eller tjue år gammel. Eller verre fortsatt et bilde av noen andre helt! Nå, hvis du aldri har tenkt å møte noen, så dette er ikke et problem. Men la oss være realistiske – du ville ikke være på en datingside Hvis du ikke var håper å møte noen!


En misvisende foto fører til alle slags unødvendige problemer på en første dato. Du vil ha din dato avhør din ærlighet. Du vil slå for datoer avslappet, med din beste holdning lagt frem. Fortsatt ikke overbevist? Bare Tenk på hvordan du ville føle Hvis du ble bedratt av et bilde, og som bør være nok incitament til å være nøyaktig.


Så hva om du har fått noen pounds? Alderen litt? Gi deg selv noen kreditt, er du fortsatt en vakker person, og sikkert å bli en persons ideelle 'type'. Så, prøve å få et siste bilde av deg selv, ser best du kan. Unngå skudd som er så mørke eller fjernt at ingen kan se ansiktet ditt. Mennesker vil bare se enten et usikkert personen, eller noen som har noe å skjule og gå videre. Tenk hvordan frustrert og disinterested du vil være hvis du kom over slikt bilde.


La oss snakke om plassering. Hvor mye informasjon er ikke sant? Åpenbart, av sikkerhetsmessige grunner er ikke du kommer til å sette din adresse til profilen din. Bortsett fra dette, kan du sette så mange detaljer som du føler deg komfortabel med. I det minste satt staten du bor i. på mest, din forstad. Noe i mellom (for eksempel byen din forstad ligger i) er også greit. Vi alle vet dette, men bør repeteres, ikke sette ditt telefonnummer på alle offentlige områder.


Det vil lagre alle mye tid hvis du er åpen og ærlig om dine seksuelle preferanser.


Snakke om dine interesser og hobbyer. Ikke bare la det stå tomt! Og ikke bekymre deg hvis de ikke ser ut interessant nok. Dette er hvem du er. Hvis du er ærlig og kommende med denne informasjonen, vil du være mer sannsynlig å tiltrekke satsen av personen du er ute etter. For eksempel hvis du var distriktet kjører mester på high school, men aldri har tenkt å kjøre igjen, ikke sette den i som hobby! For å sette i hobbyer du har ingen interesse i, i håp om å vises mer imponerende, vil bare trekke folk du har noe til felles med her og nå.


Så, hvis du vil stille netter i, si det! Prøv å male en rik og detaljert bilde av hva de reelle du liker å gjøre.


Du trenger også virkelig til å dele en del av din personlighet med publikum. Hva er din tro? Hva er du ute etter i en person? Også, hvis du mener du har spesielle egenskaper som en følelse av humor eller slag natur, prøver å skrive profilen din på en måte som gjenspeiler helsing.


Du er nå klar til å gjøre ditt første forsøk på å skape en vinnende profil! Husk at du bare trenger å holde den ærlig og gjeldende. Du må vise du har gjort noen grad av innsats for å la medlemmer vet hvem den virkelige du er. Og når du er i tvil, minne deg selv: gi slags informasjon du selv ville være som ønsker å vite om når du ser på andre medlemmer. Lykke til!

No comments:

Post a Comment