Sunday, December 18, 2011

8 Minutters Dating - For singler med ingen tid For Småprat

Vil du komme til en viss alder der, uansett hvilken kode for byen du bor i, vil du ikke bli fornøyd med datoene du har for øyeblikket. Hvis du er dating uten å lykkes og stor begivenhet eller hendelser er å snu til dating flops, så kanskje det er på tide å lagre tid og finne en rask, gratis, moro, godt eller gjøre som stort, gruppen av singler som er ute etter samme er.


Det er tid til å bli med folk som faktisk ønsker å snakke med deg og kjøpe deg en drink. Hvis du har stått på bremse og har nesten gitt opp på kjærlighet deretter er det tid for å gjøre en 8 minutters hastighet dato og møte din kamp, må de hann- eller hunnkontakt.


8 minutters dating er ikke som vanlig dating hvor du tilbringer minutter og timer tenker på hva jeg skal si, og før du vet det, natten har gått. Ja var de siste 4 timene av ubehagelig silences stor. Hvis dette høres ut som en av dine datoer, kan du lese videre.


8 minutters dating er en av de nye måtene dato for folk som synes å ha ingen tid for å gå ut hver kveld eller helg. Det er det samme som 5 og 3 minutters speed dating unntatt lengden på datoen er forskjellig. Disse 'hurtig dating' arrangementer holdes frakoblet rundt om i landet av forskjellige selskaper. På 8 minutters dating hendelser, har 8 one-on-one datoer som siste 8 minutter. Hvis du møter noen du vil gjerne møtes igjen da gir 8 minutters dating selskapet kontaktinformasjonen for begge parter.


Overraskende møter 90% av folk noen som de ønsker å gå på en dato med igjen. Nå, dette sjokkerte meg fordi når du tenker på hassle må du vanligvis gå gjennom bare for å få 1 dato, får 8 datoer i 1 gå virker som en no brainer og en alvorlig tid saver.


Admittedly bare 60% av begge singler vil se hverandre igjen, så ikke ta det for vanskelig Hvis du liker noen men de ønsker ikke å se deg igjen. Hei, det er gona skje uansett, du kan også fremskynde prosessen i stedet for å kaste bort tiden din skal en bar, en natt etter natt og tilbringer mye penger for uker bare for å finne ut sa person 'egentlig ikke som inn i deg".


Med dette i bakhodet synes 8 minutters dating å være ser bedre og bedre hele tiden. Men er det trygt? I et word-Ja. 8 minutters dating er vanligvis holdt i en restaurant eller noe slag av offentlige arrangement og ligger hos selskapet på kvelden, så du ikke vil gå til middag med fremmede selv i et ukjent miljø. Også, sa selskapene holde dine kontaktdetaljer konfidensielle før du møter noen du ønsker å se på nytt. På dette stadiet er det opp til deg selv været å fortsette med selskapet eller organisere din egen personlige dato.


Hva er fordelene med en 8 minutters dating hendelse?


1. Det er raskere enn en vanlig dato og du møte ekte mennesker som du aldri trenger å se på nytt hvis du ikke ønsker å, uten hassle.


2. Alle er her for samme grunn til å møte noen, så er du garantert ikke å chatte opp noens kjæreste eller kjæreste ved et uhell.


3. Du må bare snakke for 8 minutter. Hvis du ikke liker personen, trenger du bare å tåle dem i 8 minutter:-)


4. 8 datoer i 1 natt, dette er ikke til å skje i en bar. Alvorlig tid saver.


5. Det er blande perioder under de fleste hendelser der du kan snakke med noen ute. Så hvis du får landet med 8 sitroner ved et uhell, vil dette være din sjanse til å spankulere, feile mener jeg snakke med Mr eller Miss høyre.


6. De fleste selskaper holder konkurranser på natt til liven ting opp.


OK jeg er interessert, hvordan går jeg om å gå på en av disse 8 minutters hastighet dato ting deretter?


1. Først må du finne en speed dating selskapet som inneholder offline hendelser. Mest online dating sites ikke gjøre dette som de er rettet mot 'online dating', ikke offline hendelser, selv om det er den sporadiske som gjør. Følg lenken på slutten av denne artikkelen til våre datingside for gjennomgang, og du vil finne 8 minutters speed dating nettsteder som er oppført der. Ved å registrere deg med en av dem, vil du være godt på vei til de 8 første datoene.


2. Vanligvis registrering er gratis, men du må betale for å delta i en turnering. Dette er vel verdt og billigere enn skjer 8 separate datoer. Også er det tryggere, som du vil være i et kontrollert, offentlig miljø der ansatte vil være tilgjengelig til alle tider, pluss dine detaljer blir ikke fortalt til hvem som helst til du bestemmer deg.


Jeg ønsker deg lykke til.

No comments:

Post a Comment