Friday, December 9, 2011

7 Vaner av svært vellykket Dating

1) Ikke ser på andre kvinner


Mens dating, kan du konsentrere deg om at dato og gjøre henne føler som om hun teller mest for deg i forhold til andre kvinner. La oss innse det, kvinner elsket å være showered med oppmerksomhet og bortskjemt av hennes mann. Hvis ikke for deg, som andre enn hennes umiddelbare familiemedlemmer.



2) Gjøre henne føler en dronning


På den første datoen, kjøpe hennes middag å vise du verdsetter hennes selskap. Dette vil også redusere noen spenning mellom to personer møter for første gang. Gjøre henne føler spesiell. Kvinner finner dette absolutt uimotståelig. Bygge en obligasjon på moroa og spenningen mellom deg og være romantisk. Senere kan du kjøpe hennes gaver når forholdet utvikler seg, men aldri spørre eller hint selv seksuelle tjenester i retur. Kvinner får appalled og slått av alle forslag om sex først.



3) Være deg selv


Ikke overdrive eller skryte av din påloggingsinformasjon, suksesser, etc. Kontroller den andre parten føle seg hjemme slik at hun ikke føles seg presset til å imponere eller lyve for deg. Oppriktighet er den beste politikken. Ingen føler seg mer komfortable rundt folk som er ekte og oppriktige.



4) Ikke noen gang snakke om dine tidligere forhold


Ikke beholde harping på dem. Dette er et no-no og en sikker turn-off. Du vil bare project inntrykk av at du ikke kan la gå, og fortsetter å gi en nåværende dato en sjanse til å bli kjent du bedre på en positiv måte.



5) Behandle din første dato som om går for en "intervju"


Du ønsker å imponere, og la den andre personen kjenner kvaliteter og egenskaper for en livet-partner. Hvis du ikke er klar til å være i en forpliktelse, la henne vite likefram fjerne slik at du ikke villede henne inn i falske forhåpninger. Men vær forsiktig ikke for å skryte eller overdrive stuffs som er utenfor du. Dypeste kommunikasjonen til kvinner er utført av din personlige stil og ditt nivå av tillit. Ingen føles mer rolig enn å være med en selvsikker mann.



6) Ikke holde splurging og leve som en millionær, med mindre du er en selv


Under prosessen med dating, Vær forsiktig hvordan du håndtere penger og bruke innenfor din egen kapasitet. Du ønsker ikke en bankkonto for bare 1 figur venstre etter flere datoer. Hvis du ikke har råd til det, kan du gå for et sted billigere eller prøv billigere alternativer. Det er de fleste uønskede Hvis etter flere datoer du synes at begge av du er nesten blakk eller verre, måtte låne for å fortsette din overdådige livsstil. Hvis partneren din er i en vane å låne penger fra deg, slipper du ham eller henne umiddelbart.



7) Være oppmerksom


Mens dating for en stund, kan du konkludere om denne personen er egnet for deg for livet eller ikke. Under dating, Behold begge vidåpne øyne åpne og se etter tell tale signs som en vedvarende låntaker, i gjeld, etc, men etter ekteskap, holde nøye øye og tilgi.


Den beste tiden å dato er under videregående skole eller undervisning år som du er ung med ingen "livet bagasje", men du kan også dato hvis du er singel på nytt. Ekteskapet er ment å vare for bedre eller verre til død gjør oss del. Men nyte dating mens du kan og leve livet til fulle.

No comments:

Post a Comment