Thursday, December 15, 2011

Dating første gang med ditt dato

Dating første gang med dato - noen Dating tips om hva du trenger å gjøre


Møte din dato første gang gir en rekke emosjonelle følelsen i tankene dine som vil være soo spennende og skremmende også. Dating med en singler for første gang for å gjøre en masse kjemi endringer i vår kropp. På Bepenfriends gir vi går en dating artikler i hvordan å tips hva vil hjelpe din første møte med din dato greit:


1) Vær tidsnok!


Punktligheten er første tipset i å gjøre din erfaring å gå greit. Punktligheten er ventet i andre Single med hvem du datoen den dagen. Å være sent eller for tidlig vil opprette et dårlig inntrykk på deg i sitt sinn. Vi kan ikke alltid vil være ontime, men noen ganger den går ut av vår kontroll. Hvor å unngå slik situasjon med din første dato. Kommunisere dem. I vårt vennskap-artikler om "Gjør vennskap siste" har vi sagt at kommunikasjon er en nøkkel for vellykkede vennskap. Det punktet gjelder dateres også. Ringe dem før Forventet ankomsttid, og fortelle dem om forsinkelsen med å møte dem. Dette gir godt inntrykk på deg at du er alvorlig i datoen.


2) Personlige sjekker!


Dette er en spiss hovedsakelig for menn som kommer for datoen. Før du kommer til å møte din dato / venn sjekk selv først. Neden er listen du nød å sjekk på deg før møtet ditt dato


Fingernails er rent eller ikke
Hår stil og ryddig
Sjekk klutene er riktig strykes
sko polert
Noen lukt er under kontroll.


Jenter som er i dating med du kontrollerer disse ting fordi dette danner et første inntrykk på deg. Ditt fysiske inntrykk er enda viktigere enn din mentale inntrykk i din første dato.


3) Opptreden


Som sa det er et tips for kvinner også for menn. Det er opptreden. Fyrene kanskje ikke se på hår stil eller klær stil, men de vil se din opptreden. Hvis utseende ikke er behagelig være din første din siste datoen med ham. Så hvor å sjekk din opptreden. har en enkel makeup som ikke må gjøres altfor.Milde parfyme vil hjelpe deg i å tiltrekke hans oppmerksomhet på deg. Være enkel på din første dato.


4) Ikke gå til overfylt steder


Hvorfor vi går for dato med en annen enkelt. Hva om din dato fikk tiltrakk seg på andre ting enn deg. Dating er om å bli kjent hverandre bedre, og til å snakke og forstå om din dato. Første gang dating er ment for å vite hverandres. Når du går til film og teater som han/hun kan fikk tiltrukket på andre enn deg, og som kanskje ødelegge din erfaring. I en overfylt sted er det en mulighet for at du ikke kan komme til kjenner hverandre godt.


5) Ikke over kommunikasjon i første datoen


Hvis du vil vite mer om din dato må du stille noen spørsmål, men sørg for at du spør spørsmål som du ønsker å spørre. Altfor stilte spørsmål og svar vil gjøre andre personlige løs interesse i å ha ytterligere datoer med deg. Så holde det enkelt og glatt. Videre dating er mer enn et intervju. Ikke snakker deg alltid, gir en sjanse å din dato også.


6) Holde surpraises om deg


Vil snakke mer med andre dato. Gi noen surpraises. Ikke la din dato for å få vite om deg i første gang selv. Dette gjør at datoen løs interesse. Holde på hemmeligheter om deg, men gir hint om det. Skap interesse på deg som hemmeligheter, slik at du får oppmerksomheten deres ikke bare i den første datoen, men for ytterligere datoer også. Fyrene har en tendens til å se mer om jenter liv, og jentene elsker å vite om hemmeligheter og prøve å ucover dem.


7) Holde noe felles med din dato.


Før du går til første gang dating, du bli kjenner hverandre gjennom online dating / vennskap områder. ved hjelp av de kan du vite litt om din dato. så har noe til felles som skaper interesse for å snakke. Beste måten å ha interessante emner vil være fra magasiner, aviser. Du kan lese dem å få noen vanlige emner som skaper måte å vite mer om din dato. Alltid prøve å finne vanlige ting både kan dele.


8) Aldri argumentere med din dato


Alltid holde et åpent sinn spesielt med din dato. Hvis du alltid argumentere med oppretter alt i første dating det dårlig inntrykk og interesse. Si så er ikke sier ja til alt du sier, men gi steder der du er forskjellige, alternative ideer. Hvis du ikke vet noe spør dem.


9) Aldri får glade med første dato.


En importent tips for første gang dateing venner. Det er aldri få nervøse / glade. Du kan få begeistret, men vise ikke dem til din dato. Rolig, trygg utseende er meget tiltalende enn en nervøs, glade utseende


10) Ha mye moro med din dato


Ha det gøy med din dato. For det er bare vi dating med andre.


Ovenfor er noen tips som er sagt, det er mye av dating tips som hjelper deg i din dating. Datingtips kan hjelpe for noen, og ikke for noen. Tips som er sagt er generelt medlemmer i tankene. vellykkede dating opplevelse, avhengig av situasjonen ikke med andre ting. Så bruk dating tips med forsiktighet.

No comments:

Post a Comment