Saturday, December 17, 2011

Wow, er bestemor Dating!

Da Lena, 52, begynte dating, hennes sønn, Paul, sluttet den samme datingside. Sammen, mor og sønn fastsatt til å finne kjærligheten. Lenas familie var bekymret for Lena. Etter 30 års ekteskap var hun meget sårbar. Hva hun vet om dating eller seksuelt overførbare sykdommer? Lena visste en ting: kjærlighet har ikke en best-før datoen.


Lena er en av mange heftig over 50 dames med massevis av livet. Ideen om dating sette en gnisten i øynene hennes. Etter et par unproductive "La oss møtes for kaffe" datoer, slo hun gull! Ryan, som hun møtte i hennes lege venterom, var alt hun håpet på. Enkemann uten barn, Ryan var som et pust av frisk luft. Han satte romantikk og glede i hennes liv. De falt madly forelsket og levde lykkelig noensinne etter.


Dette er en dating drøm for de fleste eldre, enkelt kvinner. I dag, er dating over 50 bare like vanlig som dateres i yngre alder. Men er det dyp forskjeller i livet omstendigheter og erfaringer. Dessverre har ikke alle dating adventures of eldre singles lykkelige avslutninger. Dating på en moden alder kommer med bagasjen. Ex hustruer, stepchildren, steg barnebarn bare svigerfamilie, livsstil eller forpliktelser, for å nevne noen. Denne bagasjen hindrer mange singler fra å opprette nære relasjoner. Likevel, det er gode nyheter for alle modne singler som ikke har funnet sin "én og bare":


Som en moden person har kvaliteter slike visdom, og som nurture givende relasjoner med medfølelse og integritet. Bruk akkurat disse egenskapene til å finne kjærligheten og unngå falle offer for Smart-tenkende dating strategier. Vellykket relasjoner er basert på tre prinsipper: gjensidig respekt, moralsk ansvar og ektheten. Disse er også felles-følelse dating prinsipper.


1. Gjensidig respekt: andre er like verdifulle som du


Vår generasjon har gjort historie som ambassadører for en "Hva har-i-it-for-meg" samfunn. Mye av dating råd støtter i dag denne holdningen. Bare gjøre din ønskeliste, og sjekk det mot din dato. Mens dating kan bli gøy, for de fleste 50 pluss singler handler det om å finne et liv-kompis. Når du dato, behandlet ham med respekt. Være på tid og være interessert. Hvis det er gjensidig attraksjon, dele liker og misliker åpenlyst. Ikke gå seg vill i holder score. Respektere at en første dato er en fisketur å avgjøre om det er nok interesse for en annen dato. For all del gi hverandre en sjanse. Hvis du ikke er interessert, ikke føre ham. Du er modne og trenger ikke en black book fylt beundrere. Hvis du liker ham, men følelsen er ikke gjensidig, gjør det enkelt å kalle den avsluttes. Behandle din dato måten du ønsker å bli behandlet.


2. Moralsk ansvar: du er alltid moralsk ansvar til de som du har en relasjon


Dette begs spørsmålet om når en relasjon begynner. Du er uteksaminert fra kaffebar til å se en film. Han wined og dinned du og nå inviterer deg til en grill med venner. Mens dette ikke er et ekteskap forslag, er det likevel personlig. Ingen varselssignaler har popped ennå, og du godtar invitasjonen. Dette har potensial for en relasjon. Nå er tiden for å bli kjent med ham i stedet for å se over skulderen for andre beilere. Her er hvorfor: ofte relasjoner mellom dating singler aldri utvikle fordi de er opptatt med flere datoer. Sove med flere datoer er moralsk uansvarlig å hver ettall. Være som ansvarlig som du ville være å din beste venn, fordi han kan være at noen dag.


3. Ektheten: Love skjer bare når du er ekte


Har du funnet deg ler ganske enkelt fordi alle andre gjorde? Fortalt noen hadde en fantastisk tid når du ikke eller sa: "Jeg elsker deg" når du ikke mener det.? Du skulle gjøre noe inkonsekvent med ditt sanne selv bare å behage noen eller få det du ønsket? Selvfølgelig har vi alle. Vi har mistet mot til å være ekte! For mange er det ganske et gap mellom personen innsiden og personen som presenterer vi til verden. I konkurransedyktige verden av dating uriktige fremstillingen er på en all time high.


Hvis du leter etter kjærlighet, glem om hvordan å gjøre ham fall in love med deg. Glem om Mars og Venus, i den virkelige verden vi er alle mennesker først, menn og kvinner sekund. De fleste singler over 50 ønsker å elske og hører. Slitasje hva gjør du føler for en million dollar babe, ikke hva du mener imponerer ham. Mens du er ikke til å avsløre din seksuell historie på en første dato, være grei på emnene du er komfortabel med. Si hva du mener og mener hva du sier. Være autentisk og være ærlig! Ikke kast bort din dyrebare tid utgir seg for å være hva du er ikke. Du kan ikke lande mange andre datoer, men på dette stadiet det handler om kvalitet, ikke kvantitet. Love skjer bare når du er ekte.


Disse tre universelle prinsipper er nei-fail dating konsepter som holde deg sane og på veien til å elske. For å forsterke din dating suksess, Ivana Trump er å legge en bonus for alle fabelaktig og modne kvinner. I hennes nye TV-show introdusere hun eldre kvinner til yngre menn. Høres ut som Demi Moore-stil av dating er stadig mer populært. Med ganske mange eldre menn dating mye yngre kvinner, er Ivana orchestrating en balansegang. Kjærlighet har ingen grenser, er ageless og holder deg unge. Ivana's reality show vil kanskje få deg i i sporet.


© 2005 Allie Ochs

No comments:

Post a Comment