Thursday, December 8, 2011

Dating etter skilsmisse: Ting Å tenke på om Dating etter skilsmisse

Dating etter skilsmisse er et mye debattert tema grunnet psykologiske og emosjonelle virkningen kan den ha på folk. Dating etter skilsmisse kan være komplisert, anser ikke altfor ofte divorcees ramifications av dating etter skilsmisse før de hoppe i det med begge føtter!


Hvis du skal starter dating på nytt etter at du har fått en skilsmisse, er det ganske noen ting du bør vurdere på forhånd... her er en ufullstendig liste over kan du tenke på:


Dating etter skilsmisse overveielse 1: Kontroller at du er klar over dine egne nivået av selvtillit.


Hvis vurderer dating etter skilsmisse, være sikker på at du er trygg på deg selv som en person eller er minst oppmerksomme på nivået av selvtillit slik at du kan planlegge tilsvarende. Selvtillit vil hjelpe deg å forbli klar når du er dating etter skilsmisse. Å velge hvem som til dato, og hvorfor du vil date dem kan være et viktig vendepunkt i din emosjonelle helse etter en skilsmisse. Hvis du er selv-tillit, er sjansene gode for at du skal kunne håndtere blir avvist eller ignorert Hvis du er bare begynnelsen en relasjon.


Hvis du er virkelig selvbilde trygg, vil du bli kjøpedyktig ha rette sinn sett før du starter dating etter skilsmisse og potensielle la ned vil være forutsett av deg og "ikke-ødeleggende" å din følelsesmessige tilstand. Selvtillit tillit er kanskje det viktigste å tenke fra en emosjonelle helse perspektiv om dating etter skilsmisse.


Dating etter skilsmisse overveielse 2: hvor raskt bør du dato etter får en skilsmisse?


Heldigvis, dette er egentlig bare et spørsmål som du kan svare, forutsatt at ditt skilsmisse er virkelig over med og du ikke har en varetekt kamp som er pågående, tvist om eiendeler eller finanser, eller andre typer dvelende avtale som skal nås som kan svekkes av dating. Hvis du har barn, er dette et spørsmål om sin styrke og styrke av ditt forhold til dem.


Hvis du ikke har barn, er denne beslutningen helt opp til deg om hvordan du skal tilnærming dating etter skilsmisse. Spør deg selv hvor klar du egentlig er hittil igjen... avhengig av hva du vil ut av dating etter skilsmisse, det vil si, hva sluttresultatet er noe solid dating forhold, vil kjøre hvor raskt du gσtt ut igjen. Hvis du er ganske enkelt ensom og tror du trenger til dato på nytt bare for skyld for dating eller for å teste hvordan du skal reagere på dating, kan du gjøre en alvorlig selvtillit evaluering angående din tillit nivået. Du vet når du er klar på nytt for å begynne dating etter skilsmisse - alle er forskjellige. Vet selv først, og deretter foreta en beslutning.


Dating etter skilsmisse overveielse 3: bør jeg dato mens du går gjennom en skilsmisse?


De fleste trenere, advokater og rådgivere vil fortelle deg at dating mens du går gjennom en skilsmisse er aldri en god ting å gjøre fra et psykologisk perspektiv og et juridisk perspektiv. Denne artikkelen er ikke en form for juridisk rådgivning, forteller sunn fornuft deg at hvis du er i en hvilken som helst type slaget om sivilstanden eiendeler eller forvaring, unngår eventuelle dating.


Fra en emosjonelle helse perspektiv, dating mens du går gjennom en skilsmisse kan være ødeleggende for deg og din "snart å være" ex-ektefelle. Du vil bli mye mer modent etter skilsmissen Hvis du selv vurdere for å finne ut hvordan du bidratt til hendelsene som fører til din skilsmisse. Håndtering av deg selv i en omsorgsfull og robust emosjonell måte under en skilsmisse kan være en svært vanskelig ting å do...but, det er et kjempefint voksende og læringsprosess. Gjøre bruk av den! Vokse som en person og lære om deg selv, og du vil være langt bedre etter skilsmissen er endelige.


Dating etter skilsmisse overveielse 4: vurdere at du kanskje har en tendens til å dato noen helt motsatt fra din ektefelle og innse at dette ikke er sunn.


Dating etter skilsmisse er vanskelig! Være smart, innse at smerte som du kanskje har følt i hendene på din ektefelle naturlig kan lede deg til vil date noen som er en motsatte av din ex. Det er en rimelig og naturlig reaksjon fordi kan du unngå å ha noen smerte overhodet, eller du ikke nødvendigvis å forholde seg til alle som kan minne deg om din ex-ektefelle.


Hvis du finne deg selv ser for noen hvem er din ex motsatt når dating etter skilsmisse, Pust dypt og spør deg selv Hvis denne taktikken er virkelig frisk for deg. Hvis du svarer Ja, så sier du at det ikke var noe godt om din ektefelle, og at du er en dårlig beslutning maker eller ellers du ville har aldri fått gift med dine ex i utgangspunktet!


I stedet tror av tingene som du ønsker å se i noen som gjør du vil date dem og se på personen i og av seg selv bare. Hvis du ser noe i dem som minner deg om din ex-ektefelle, kan du bestemme om at noe er en god egenskap eller en uønsket egenskap. Bare da kan du bestemme om denne personen i positiv måte. Din ektefelle har eller hadde noen gode egenskaper, definere hva de er og vær ikke redd for å se de egenskaper i noen som du er dating etter skilsmisse.


Dating etter skilsmisse overveielse 5: gjøre det du trenger til for å kunne ha positive utsikter på din fremtid etter din skilsmisse.


Når du tenker dating etter skilsmisse, og alle mulige branner som kan gå med det, må du huske på at du trenger å føle seg bra om deg til å bli klar. En positiv livssyn er nøkkelen til alt annet, og alle fremtidige beslutninger som du vil gjøre etter din skilsmisse. Gå og morsomme ting med venner og få ut! Du bør sikkert holde vakt, men ikke bli altfor kritisk til alt eller du kan få så lammet være din analyse som du aldri "få i spillet." Rammen av tankene på eventuelle relasjoner - venn eller ikke - etter skilsmisse er viktig faktor å din lykke. Holde et klart hode og hjerte er en sunn ting. Hvis du ha følgende i tankene, vil du ha en mye bedre tid når dating etter skilsmisse.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete