Saturday, December 10, 2011

Ekte uskreven reglene av Online Dating - ekspertene forteller

En nylig indikerte at over 40 millioner singler har brukt eller bruker online dating-tjenester. Det er en stor virksomhet som innleder en helt ny æra av dating med sin egen unike sett med regler.


Selvfølgelig vet du om online dating-sikkerhet og hvordan du kan beskytte deg mot uønsket oppmerksomhet. Men vet du uskreven regler, tips og triks som gjør din online dating opplevelse mye bedre?


Holde dine forventninger lav


Det har blitt anslått at 96% av personer som bruker online dating-tjenester mislykkes i å finne en kompatibel person som å ha en dating forhold. En del av grunnen til dette, skjønt, er at fleste tilnærming online matchmaking med urealistiske forventninger. Når de ikke finner en perfekt match etter én eller to datoer de gi opp og prøve noe annet.


Til tross for hva annonsering ønsker deg til å tro, er ikke perfekt match skal bare falle ut av himmelen en dag. Det tar flittig søke, forsiktig screening og massevis av datoer for å øke sjansene for suksess. Holde dine forventninger lav nøkkel; ikke satt deg opp for svikt av får altfor begeistret når du ser en interessant profil eller møte en interessant person.


Ikke altfor rask respons


Mest online dating-tjenester vil ikke fortelle deg dette fordi de tjene penger fra e-postmeldinger mellom medlemmene, men ikke bli altfor rask til å svare når en melding kommer inn. Mange online dating eksperter anbefaler at du venter på 24-48 timer å svare, og også si aldri med å svare på en helg eller helligdag. Deres begrunnelsen er at når du svarer for fort, det gjør deg vises for desperat og også ikke tillater deg å ta en pause og nøye komponere et passende svar.


Ja, det er spennende når noen merknader profilen din og gjør kontakt, men ikke la spenningen rømt med deg. Slappe av, ta et dypt åndedrag og hvis nødvendig refererer tilbake til den forrige delen på å opprettholde realistiske forventninger.


Holde det lys


Når du svarer på en e-post, kan du holde tonen lys og vennlig. Elektroniske meldinger er ikke en passende avenue for å gi hele livet loggen eller lossing om fortiden smerter og gjeldende emosjonelle tilstand. Ikke vær grunne og vende, selvfølgelig, men være konservativ med det du skriver. Og, som alltid, ikke avsløre personlig identifiserbar informasjon via elektroniske meldinger.


Ikke dra ting


Når du har utvekslet noen meldinger, er det på tide å møte personlig eller flytte på. Som en tommelfingerregel, hvis mer enn tre til fem-meldinger har blitt byttet ut, og du ikke har angitt en dato ennå, så det er på tide å si adjø. Ikke tillat deg selv å bli sugd inn i e-post kommunikasjon som drar på for uker eller måneder, om gangen. E-post er ikke en erstatning for møtet, og hvordan du blir kjent i person.


Fortelle sannheten


En av de store fristelsene av online personlige annonser er å utbrodere sannheten om deg. Om det er barbering noen år av alderen din, overstating karriere-prestasjoner, eller understating kroppsvekt, husk at avslørte sannheten når du møter noen i person. Det er meningsløst å lyve om slike ting, og det undergraver tillit helt fra starten. Som Mark Twain sa en gang – "når du er i tvil, kan du fortelle sannheten."

No comments:

Post a Comment