Tuesday, December 20, 2011

Hvordan komme datoen for drømmene dine!

Hva folk ser etter i en dato? Når du har svaret på dette spørsmålet du vil ha makt til å appellere til alle kvinner/mann du vil bruke. Så la oss ta en titt på noen av grunnleggende.


Husk å si "du blir aldri en ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk." Vel, som forklart i min bok "the Ultimate Online Dating Handbook" gjelder denne erklæringen også i dating verden. Visste du at når møte noen for første gang de vil vurdere, vurdere og legge til du mest sannsynlig stereotyp alle i de første 3 minuttene? Det er rett, alle i de første 3 minuttene! De første minuttene av møte noen nye er så viktig, må du lære å gjøre de minuttene arbeide FOR du, og ikke mot deg. Og siden mye av denne dommen er basert på fysiske utseende og hva er kommunisert i de første minuttene, vi faktisk kan justere vår atferd for å oppnå bedre resultater. Her er noen tips for å hjelpe deg med å oppnå dette.


Kle å imponere!
Hvordan skal du kle når møte noen for første gang? Du skal ha et godt satt sammen utstyr, du ser flott og portrettere mer tillit. Så først alltid bære klær som passer anledningen. Du vil ikke møte noen på en fancy restaurant i jeans og en t-skjorte når den andre personen er kledd for å drepe. Sekund, alltid ha et godt koordinert klærne som passer deg godt. Vis frem en bit av kurver eller muskel. Ved å se rene og stilige linjer vise du at du bryr deg om ditt utseende og hvordan du fortelle om deg selv. Tro meg, mennesker tar varsel. Når du møter noen for første gang spesielt i de første 3 minutter-bildet er alt.


Når noen gang du går ut, bør du ta deg tid til å se beste. Tross alt vet du aldri når du kan støte på dato av dine drømmer. Og husk å utstyre en ny belte eller hyggelig ur. Tilbehør virkelig gjøre en stor forskjell å antrekk og utseende. Folk vil reagere på bildet du prosjekt, i utgangspunktet Hvis du ser ut som en boms, vil du bli behandlet som en boms. Så hvis du vil ha mer sex-appell, wear noe som gjør at du føler sexy. Hvis du vil ha mer kontroll, wear noe som gjør at du føler at du har myndighet. Når du har garderobe for det ønskede bildet vurdere andre virkemåtene attributtet til din personlige personligheten. Være oppmerksom på din fysiske bevegelser, hvordan du gjøre øyekontakt osv. Hva noensinne du bære Pass på å vise god smak. Antrekket kan portrettere ethvert bilde du ønsker, avslappet, retro eller profesjonell, men du må se rene og det må gjøres på god smak.


Stell:
Fyrene dagens kvinner vil ta varsel om alt å gjøre med grooming vaner. Ting som har han showered håret vasket og stylet? Er hans klær rene, gjør han lukter hyggelig? Og alle disse små ting virkelig gjøre saken til de fleste kvinner. Og damer, mange fyrene vare i dag om de samme tingene. De ønsker deres dato å se hot med fersk vasket og stylet hår, fine klær og lukt pen. Så før du går på dato, må du bruke litt ekstra tid komme klar. Vis din dato du bryr deg om ditt utseende. Kontroller at du har showered, børstet tennene, renset negler og slitasje fine parfyme/Köln. Vis du bryr deg om utseendet og du vil forbedre sjansene for suksess!


Sprek som en fele:
Nå du trenger ikke å være en buffed kroppen byggmester, men du bør gjøre en innsats for å holde passe. Og ikke bare for din egen helse. Øvelse ikke bare gjør du ser bra ut, men det vil gjøre du føler stor også. Også, at ørehårstrimmeren midje linje vil gjøre underverk for å øke din energi som hjelper deg med å gå All Night Long med din dato. Når noen ser bra ut, bærer seg selv godt og har god holdning er det en indikasjon på en god elsker - både menn og kvinner.


Individualitet
Folk elsker dem som er unike, noen med individualitet. Gjøre en selv-analyse av deg selv, hva kvalitet (eller kvaliteter) gjør du besitte som gjør deg annerledes, en av et slag. Deretter trekke oppmerksomheten til at kvaliteten. Du kjører en bil som er forskjellig, er smykkene annerledes. Noe mindre som seg en lue vil gi deg individualitet, det vil gjøre du skiller seg ut fra mengden. For moro prøver har stetson eller fedora, og deretter se for å se hva slags reaksjoner du får.


Selvtillit
Du må synes å være trygg i din hver bevegelse. Å ha selvtillit er noen ting du kan lære. Selv om du ikke er for sikker på akkurat nå kan du later til å være. Ja, det er rett late som å være. For å synes å være trygg, må du alltid se folk i øynene, når du snakker med dem. Pusten normalt, og snakker i en langsom kontrollert måte. Ikke fidget. Og når den andre personen snakker, kan du gi alle oppmerksomhet til dem. Jeg vet dette kan være vanskelig i starten, men mer du praksis jo enklere det vil få. stol på meg.


Vis respekt:
Alle ønsker å bli beundret og verdsatt. Hvis du viser datoen for drømmene som han/hun er viktige for deg, at hva han/hun har å si er viktig for deg, vil du være lett i sine god graces. Dette gjør du ved å være oppmerksomme. Kontroller at datoen er komfortable og innhold. Gi compliments, finne ting at andre ville savne og kompliment som. Virkelig Lytt under samtalene. Bare beundre personen du er med, viser respekt, gjør ham/henne føles bra om hans selv, og datoen for dine drømmer vil alltid vil være rundt deg.


Humor:
Hvis du kan gjøre noen ler, vil du ofte være i stand til å vinne deres hjerte så vel. Ikke bli altfor alvorlig, slappe av og ha moro. Latter ut høyt og drømmen dato med latter sammen med deg. Være fornøyd, være morsomt, og elsker livet.


Lykke til!
Marie Clare

No comments:

Post a Comment