Saturday, December 3, 2011

10 Online Dating Sikkerhetstips For eldre

Eldre representerer den faste voksende online demografisk befolkningen. Jeg har oppført ti viktige Sikkerhetstips for å huske når han kom et online dating fellesskap for å hjelpe sine online dating valg.


1)


Annet enn hva staten du bor i, kan du holde informasjon til deg selv mens du møte nye venner. Det kan være uønsket tegn som vil prøve å lure deg til å avsløre din del av staten eller hvilke byen du bor i. Ikke oppgi denne informasjonen inntil du føler at den er trygg. Beslutningen bør føle deg komfortabel for deg.


2)


Behold din privat e-post-privat! Mange mennesker ønsker å bli med en online dating fellesskapet, men ikke betale for privilegiet å bli kjent med du. Mange online dating lokalsamfunn er gratis å delta, men gratis medlemmer kan ikke kontakte andre medlemmer av området. Sikkerhet i å bli et betalende medlem av et online dating nettsted er vi har REELL informasjon. Skal det aldri være nødvendig, kan vi spore ned alle som har betalt for et medlemskap. Dette sikrer din sikkerhet. Ikke vær villedes av falske mennesker som er på gratis skyss. Som gjør dem billig, og som trenger en billig dato? Selvfølgelig, det er noen mennesker som "test vannet" før han begynte, og jeg henviser ikke til disse folks. Jeg henviser til personer som har satt sine kaste bort e-post i sine annonser og ber om at du kontakter dem på nettstedet. Dette betyr at du nå har gitt noen du ikke kjenner virkelige e-postadressen din med mindre du oppretter også en kast e-postadresse.


3)


Behage stolpe bilder som er gjeldende og være sannferdig om din alder. Gjeldende er et år eller mindre. Du folk til å være ærlig med deg. Gi at ærlighet først!


4)


Ta deg tid å utvikle din profil. Mange mennesker har en tendens til å glans over fortelling (hobbyer, interesser og aktiviteter, etc), men det er hva vil få deg til å skille seg ut fra mengden. Skrive det i Word først, og deretter kopiere til dating profilen. På denne måten kan du lese for grammatikk og skrivefeil som vises når noen wings det.


5)


Definere type forhold du søker. Hvis du er ser for en kameraten, men ikke ønsker å være gift så si! På den måten du vil ikke møte en fantastisk person som er på utkikk etter en ektemann eller kone. Bare være ærlige om hva du ønsker. Og gi deg muligheten til å ombestemme deg.


6)


BEWARE av dem som spør mange spørsmål om liv og livsstil, men tilbyr lite substans i retur. Det ville være en smart ting å ha en mappe der du lagrer alle e-post korrespondanse og holde rede på hva den potensielle nye vennen sier og har sagt. Alle inkonsekvenser er rødt flagg. Vennligst ikke ignorere dem! Mange mennesker har signaturer som er knyttet til deres e-post. Deaktivere denne funksjonen hvis det inneholder informasjon, for eksempel en jobb telefon nummer eller et firmanavn (selv om du er selv ansatt).


7)


Ingen bør be om personlig informasjon! Ikke noen gang! E-post relasjoner har en tendens til å ta på seg en levetid på deres egne. Du kan og får en god følelse for folk, men con artister tære på eldre borgere. La informasjonsflyt, men ta hensyn til hva du oppgir, og hvor snart du gi opp personlige opplysninger. Økonomi og eller økonomiske situasjonen er strengt forbudt. Noen som våger spør slik informasjon skal være kuttet og rapportert til nettstedet-skjermer. De kan håndtere situasjonen, som de anser som nødvendig.


8)


Du bør bruke en cellenummer som et kontaktnummer inntil du virkelig kommer til kjenner noen godt. Det ville være mer enn én dato.


Husk sikkerhet først!


Dette kan synes å være en smerte, men Tenk for et øyeblikk. Hvis din hjem telefonnummer står oppført, kan alle slå opp online ved hjelp av en omvendt katalog. De kan få veibeskrivelse til ditt hjem med som info! Beholde nummeret ditt hjem private for så lenge må du bekrefte all informasjon på den nye vennen.


9)


Første datoer kan være flott måter å endelig møte din ny venn, og hva jeg vil fortelle deg er det samme som du har hørt før. ALLTID møte i det offentlige på et sted der det er rikelig med parkering nær til inngangen. Kontroller at noen vet hvor du er og har ham eller henne samtale du noen få minutter etter møtetidspunktet å sikre du kommet trygt. Det vil også la den andre personen vet at noen vet hvor du er og hvem du møter. Har den samme personen bekrefte din trygg retur hjem eller møte dem på en annen offentlig sted ikke langt fra det opprinnelige møtestedet. Kaffe eller lunsj datoer er en flott måte å starte en ny vennskap.


10)


ta den tiden du trenger! Online dating er morsom og bør være en hyggelig og trygg måte å møte mennesker i din egen tid fra sikkerhet og komfort for ditt hjem. Ikke rush i en relasjon, men la det gå så sakte som du trenger å være komfortabel. Lytt til din gut følelser på potensielle nye venner. Ha moro, og lykke i søket for en spesiell venn eller en potensiell partner!

No comments:

Post a Comment