Wednesday, December 14, 2011

Flørter og kroppsspråk når Dating-The eksperter meninger

Hvis du er på en første dato og du prøver å finne ut hva Mr. eller MS potensielt høyre mener om deg, kan du se nedover.


Ikke det dum.


"Nøkkelen til mannens hjerte er ikke hans mage. Det er hans føtter,"sier Lisa daglig, forfatter av"Stopp komme Dumped!" (Teksting: "Alt du trenger å vite for å gjøre menn bli Madly forelsket med deg og gifte seg 'En' i 3 år eller mindre.")


Som det viser seg, gjelder fot-regelen også kvinner.


"Se på føttene av personen du er tiltrukket av," hun tips AdamandDrew.com. "Folk som er tiltrukket av hverandre subconsciously prøver å"linje opp med den andre personen. Der tærne peker, følger hjertet."


Når du tar Sherlock Holmes-tilnærming til å lese din dato, er prøver å sleuth ut om du synes du er varm (eller ikke), kroppsspråk røyking pistol, min kjære Watson.


"Selv om vi har våre spill ansikter på, kroppen ikke lyve," sier daglig.


Faktisk avslører studier at bare 7% av vår kommunikasjon er verbale, ifølge Mari Smith, en relasjon coach basert i San Diego, California. De andre 93% er nonverbal.


Tips og hint


Menn sende følgende tips når de er interessert i deg, i henhold til daglig og Smith:


-Smilende.
-Utvidet øyekontakt.
-Grooming atferd (rette sine bånd, trekke opp sine sokker).
-Oppreist holdning eller holdning.
-Stående med sine kister fremstøt utover og skuldrene tilbake (Tenk på en gigantisk preening peacock).
-Ego-drevet kommentarer om sine suksesser i livet (jobs, kontanter, sine biler).


"Han kan ha en hånd i lommen, med sin tommelen stikker ut, eller stikke tomlene i beltet," legger Smith.


Som for den såkalte "rettferdig" sex, kan du se etter følgende nonverbal signaler fra en kvinne:


-Utvidet øyekontakt og smilende (akkurat som menn).
-Skjev innover eller mot deg.
-Utsette hennes hals, hender eller palmetrærne.
-Bla håret (med hennes hender eller en twist av hodet) eller Drilling det playfully.
-Krysset og uncrossing hennes ben.
-Fondling sylindriske objekter som stammen av vin glass, halm, penn eller sigarett. (Sidevekslingsfil Dr. Freud…)


"Houston, vi har et Problem"


-For begge kjønn, det er også tegn på at ting ikke går bra, sier daglig, som bemerker at distasteful datoer, traumatisk breakups og påfølgende krisen perioder ofte kaller for "noen Nora Ephron filmer og to rør av frosne cookie dough spist rett ut av pakken.


Se etter talemønstre som er vill usynkronisert. "Han er en treg talker, mens hun er en tusen ord-en-minutters," sier hun.


Defensiv kroppsspråk – armene krysset foran på brystet eller hender subconsciously beskytte lyske området.


Noen som holder ser over skulderen mens du snakker.


"Når noen ikke er interessert i deg, de vil vanligvis peker sin kropp og meter fra du og posisjonere seg på en større avstand," legger Smith.


Si Goodnight…or si farvel?


Som din dato vind, foreshadow andre signaler ditt forhold fremtid.


"Hvis du gi din dato en klem på dørstokken, og han eller hun pats du på baksiden, er det et tegn på ubehag," sier daglig. "Jo mer ubehagelig din dato føles, jo større pat. Andre åpenbare, ikke-så-stor fortegnet er går inn for kyss dørstokken, og får et håndtrykk i stedet. " (AU!)


Positive signaler er mye lettere å lese: en konkret invitasjon til en annen dato, med fastlagte planer – ikke bare "La oss gjøre dette igjen" eller "Jeg skal ringe deg en gang," sier daglig.


Flørte faktor


Flørter med din dato – og å være på mottakersiden – oppfyller Sherlocks kriterier for irrefutable bevis for at din vakre kvelden kan utvikle seg til en bona fide relasjon.


Daglig tar det ett skritt lenger, å hevde at flørter er "absolutt nødvendig."


"Flørter er hvordan vi kommuniserer eierandelen — og hvordan vi koble følelsesmessig før vi kobler fysisk," sier hun. "Vanligvis flørter er ufarlig, men det kan noen ganger tolkes feil av 'flirtee'. Nøkkelen er å ta hensyn til tonen i flørt og vente å se hvordan flirter svarer Hvis du prøver å ta den opp et hakk. Hvis hun backs, ble hun sannsynligvis bare flørter for moro skyld. Hvis hun escalates flørter igjen, kommuniserer hun interesse."


"Bruk holdning, tale og kroppen synkronisering for å gjøre andre føler at de har en spesiell rapport med deg," råder Nicholas Boothman, en kommunikasjon ekspert og forfatter av "Hvordan å gjøre noen elsker deg alltid i 90 minutter eller mindre." Han oppfordrer dem han råder for å lære å "access – og rev – sex-appell, uten å gå over toppen."


Oversettelse?


Opprette kjemi ved speiling partnerens fysisk tilstedeværelse og verbale virkemåten.


"Når du synkroniserer din generelle kroppsspråk, tonen, hastigheten og volumet av stemmen og selv typen ord du bruker – i tillegg til din holdning – folk føler trygg, kjent og tillitsfullt med deg," han forteller AdamandDrew.com.


Smith mener kvinner har kanten, og mye mer moro – når det gjelder flørter. (Beklager, folkens...)


"Lekende, muntre virkemåten er virkelig domenet for kvinner," sier hun, "og vanligvis menn elsker det og gravitate mot kvinnen som ser det mest gøy. Det absolutt lønner seg å gjøre deg kjent med alle underskriver av attraksjon, slik at du vet hvordan og når til å kommunisere interesse, og kontroller at du sender det rette budskapet! "

No comments:

Post a Comment