Sunday, December 11, 2011

Oppretter en kjærlighet-tilkobling, Online Dating

Ønsker du å krydre opp livet ditt litt, legge til noen romanse søk som elsker tilkobling? Vel, forsiktig: avgifter kan være himmelen høy. For eksempel rapportert AARP Magazine at et selskap kalt Gentlepeople kostnader fra $15,000 til $50,000 å hekte deg med den rette personen. Og FOX News rapportert at profesjonelle matchmakers over hele landet er lader opp til $ 15 000 til par folk opp. I stedet for å betale så mye penger, kan du prøve å starte her og se hvordan du gjøre med noen av disse tipsene.


ONLINE DATING – Seek ut en hederlig online dating tjeneste. Begynne med å spørre venner, kolleger og andre du kanskje vet hvem som har prøvd online dating, og se hvilke steder de anbefaler. Du kan også hodet til din favoritt søke-motor og Skriv inn "online dating tjenester" Hvis du vil se hvilke komme opp. Start en kladde- eller bærbar PC og logger fremdriften. Skrive ut URL-adresser eller nettstedet koblinger og gjøre noen undersøkelser: liste avgifter og regler, fullstendig kontaktinformasjon på området og annen nyttig informasjon som du kommer over. Deretter Begynn sakte. Hvis noe føles ikke heller riktig, stol på instinktene dine og stoppe.


KOMMUNIKASJON – gå langsomt og ikke prøve å dele hver tidbit av informasjon om deg selv over natten. Oppbevares adskilt fra fag som du ikke enige om. Kommunikasjon via e-post og andre bruker elektroniske midler (samtalerom, fora, etc.) ikke alle bokstaver, store bokstaver (som kalles "shouting"), muntlig eller postadressen din personlige for sikkerhet. Bruk en brannmur og antivirus-programvare til å holde datamaskinen trygg, også. Inntaste "online safety tips" og sjekk ut online lister for oppdatert Sikkerhetstips en gang i måneden for å sikre at du er oppdatert.


Last ned gratis brannmur: ZoneAlarm http://www.zonelabs.com
Ledig anti-virus dataoverføre: AVG Anti-virus http://www.grisoft.com Last
(ingen tilknytninger)


VENNSKAP – som din vennskap vokser, sjekk for å se hvis du ikke bare får sammen ganske godt sammen, men også håndtering godt sammen i konflikt. Hvis du går glipp av en chat-tid, for eksempel er at det? Er du i doghouse for en uke? Og gradvis bestemmer Hvis du skal møte personlig. I så fall, kontroller at det er trygt ut i det offentlige, og at du er både juridiske voksne.


LOVE mål-skrittvis utvikle mål sammen slik at du får en følelse av retning. Skriv dem ned i en notatblokk bare for to av dere. Og over tid utvikle dem, revidere dem, kryss dem av listen. Tanken er å ha mål sammen og arbeide mot en felles god.


Så før du gaffel ut tusenvis av dollar på utkikk etter Mr. eller MS høyre, nå ut og prøve å hjelpe deg selv først. Gå sakte og stødig, og være forsiktig. Når du finner din egen kjærlighet-tilkobling, kan du sette opp din egen matchmaker nettsted!

No comments:

Post a Comment