Wednesday, December 7, 2011

Datingtips: Dele litt mer personlig på deg selv

Har du vært dating for en lang tid, men følte noe mangler fortsatt et eller annet sted? Ikke å forstå din partner godt nok? Sjansene er, både av er du sannsynligvis fremdeles fast på meget initial scene av en relasjon. Vel gi det en tanke. Husk samtaler mellom både deg i din nye datoer eller så. Hva var det som du diskutert om begge? Plottet av en film? Hva har skjedd under arbeid? Siste mote salg? Din nabo ny født valper? Gossiping om vennene dine? Siste kveld fotball Kamp?


Legg merke til noe om eksempler jeg ga? Disse er alle vanlige casual emner som du ville har også diskutert med vennene dine. Diskusjoner som ikke har direkte innvirkning på ditt personlige liv.


Det er ikke om hvor godt eller hvor lenge du kjente hverandre, men heller hvor godt du forstår hverandre i et forhold? Forstå din kjærlighet, noen hvem du skal dele resten av livet ditt med.


Vel, hvis du ikke selv har i utgangspunktet en anelse på partneren din personlige liv, hvordan vil du kunne forstå hverandre godt? Det er gjennom vilje til å dele, deling av ditt personlige liv med hverandre som bygger tillit og bånd mellom både deg å styrke forholdet.


Ville ikke du liker å vite mer om din partner? Noe mer personlig om ham eller henne? Jeg er sikker på at du gjør. Vel, du kan begynne med å dele din, deling kanskje problemet som du står, søker for partneren din råd. Tenk på det, ville du være glad for å vite at din partner er villig til å dele hans eller hennes personlige problemet, har den tilliten til deg? Jeg er sikker på at du vil være mer enn villige til å gi din støtte, å hjelpe din partner i Allikevel, for å gjøre ham eller henne lykkelig, ville ikke du?


Skal det lykke eller ulykke, være villig til å dele den med en annen. Tro meg, vil du lære å verne om og verdsette selskap med hverandre.


Merk: Du er fri til å publisere denne artikkelen på nettstedet ditt, i nyhetsbrevet, i e-boken eller i andre publikasjoner, forutsatt at artikkelen er gjengitt i sin helhet, inkludert informasjon om forfatteren og alle levende nettsted link idet neden.

No comments:

Post a Comment