Friday, November 18, 2011

Å finne moro dato ideer

Trenger du en idé til hva du skal gjøre på en dato? Her er hvordan du går om å finne ideer for nye og uvanlige datoer som er hyggelig og minneverdig.


De tre mest vanlige valgene for hva du gjør på en dato er middag, en film og en offentlig hendelse, for eksempel en sports spill eller en konsert. Disse aktivitetene gi ofte paret flere timer tid til å nyte hverandres selskap. Men stole på de samme aktivitetene altfor ofte fører til tap av en følelse av drama og et tap av en følelse av betydningen av tidsbruk sammen.


Menneskets natur craves den ut-av-det-vanlige. En ny erfaring reiser bevissthet og pumper opp vår interesse-nivå. Hvis et par fortsetter å sporadisk å finne nye og uvanlig valg for hva de skal gjøre, blir sin tid sammen morsommere.


Sannsynligvis er den beste måten å finne nye ideer til hva du kan gjøre for en dato å gjøre et poeng av å være på utkikk etter muligheter. Du kan se noe i avisen eller i et magasin. Noen du kjenner kan dele en idé som de har hatt. Du vet aldri når en idé vil presentere seg selv.


Du bør også aktivt søker etter nye og uvanlige ting å gjøre. Et flott sted å se etter ideer er web-områder om ting du er interessert i. Bruk Google eller din favoritt søkemotor. Inntaste ord eller uttrykk som beskriver aktiviteter og hendelser som du finner interessant og morsom. Se gjennom listen over webområder som er funnet med søket. Bla gjennom områder som synes mest lovende. De lokale besøkende bureau er en mulig kilde av ideer. De vil sannsynligvis ha mange brosjyrer om lokale attraksjoner. Se i delen samfunnet hendelser i avisa. Sjekk ut oppføringer med du county, by eller community center. Se gjennom brosjyrer på Chamber of Commerce. Se i gule sider under overskrifter som Kanopadling, rafting, kajakk, Vandring, photography klassene og museer. Sjekk oppslagstavle på biblioteket. Bruk fantasien til å tilpasse det du ser på disse stedene å passe dine egne interesser og smak. Når du har identifisert en spesiell interesse, kan du gå til butikker som selger utstyr for denne aktiviteten. Spør om hendelser og programmer i localidad.


Oppbevare en liste over mulige aktiviteter. Har et sted å holde informasjon for eksempel brosjyrer, kart og besøkende støttelinjer. Hvis du vil konfigurere mapper i datamaskinen til å lagre informasjon som du har funnet på nettet. Bruk Notisblokk til å kopiere og lime inn akkurat hva som er av interesse for deg. Fil-menyen i de fleste weblesere har en Lagre som-kommando som kan brukes til å lagre en web-side.


Være åpen for alle forslag og preferanser partneren har å tilby. Prøv å være følsomme for sin smak og interesser. Gir nesten like mye betydning for sin glede av datoen som egen nytelse. Tross alt, ikke vil du sannsynligvis nyte datoen hvis partneren ikke.


Prøv å velge aktiviteter som gir nok muligheter for kommunikasjon. Samtale og kommentarer som du og din date gjør med hverandre er ofte den viktigste delen av datoen. Par trenger å finne ut hverandres verdier og interesser. Par trenger oppmuntring og stimulering av hverandres ideer.


Forfølge dine egne interesser. Å være lidenskapelig om noe, gjør deg mer interessant. Gjenopplive en gamle drøm lurking i hukommelsen. Eller forfølge en siste fantasi. Hva du gjør og hvor du går på en dato er ikke så avgjørende hvis personen du tilbringe tid med er interessant og omsorg. Til slutt, holde deg informert å bo interessant. Holde tritt med problemer og aktuelle hendelser. Lytte til nyheter og nyheter kommentaren programmer. En god kilde som jeg liker er web-områder fra National Public Radio.

No comments:

Post a Comment