Saturday, November 19, 2011

Dating råd For de bare komme tilbake på Wagon Dating!

Dating er en skremmende prospektet, spesielt for de som har vært på krets for en stund. Her er en liten dating råd å hjelpe deg tilbake på wagon dating.


1. Husk dette er en dato for partneren din også. De også skal være nervøs og bekymret om de er gjør/ordtak det "riktige". Vær deg selv, og oppfordrer din dato for å gjøre det samme. Datoer er alle om å finne ut om den andre personen, hvis du er både på "beste" atferd, virkelige du ikke vil kunne skinne gjennom. Så slappe av og være deg selv.


2. Find ut på forhånd hvor du skal gå. Prøv og ta en tur tidligere det og se hva folk bruker slik at du vet du vil bli kledd riktig. En av de verste frykt på får forberedt for en dato er å vite hva for slitasje. Mens partneren din er kanskje ikke så bekymret om du er kledd riktig, kan du ikke vil slappe av Hvis du føler at du er over eller under kledd for kvelden. Gjøre litt etterforskning arbeid på forhånd tar bekymre og gjettearbeidet ved å velge klærne.


3. På et lignende notat til klær, ikke bruk nye sko! Du kan tenke at alt du skal gjøre er gangavstand fra en bil til en restaurant og tilbake igjen, og så helt ny 3 tommers stiletto hæl med de lille stroppene over hele forsiden vil være perfekt for en fancy restaurant – men hva om du ønsker å danse? Eller inviterer deg for en månelyse spasertur? Sko kan ikke vise seg for å være en god idé! Så Tenk fremover, og gi de nye sko en glipp på denne anledningen!


4. Planlegge på emner du kan snakke om. Det er par ting verre enn en middag dato der ingen har noe å si, og slik at du sitter i en klosset stillhet, hver venter for en annen for å finne noe du kan diskutere. Lag en liste og legge den til minne. Hvis samtalen starter å snuble litt, velger du ett av emnene i listen og starter dialogen. Jo mer du snakke til dato, jo mer du finne ut det – hvis du husker å slutte å snakke innimellom og lytte selvfølgelig!


5. Hvis du er dating med et håp om å finne en permanent partner, så husk å bruke datoen som et faktum å finne oppdrag! Finn ut hva din dato liker hva han misliker, hva hans synspunkter er sosiale problemer etc. Ikke får inn noen stor religiøst eller politisk debatt! Dette er ikke tidspunktet eller stedet. Men bare forsiktig føre samtale rundt til ting som er ikke forhandles problemer for deg og lett pensel over overflaten for å se hvilke visninger som han kan holde. Når du har en følelse for hva han mener i, kan du utforske dette videre ved en annen anledning – med mindre du som avdekke for på overflaten er nok for deg å kalle det en dag med denne bestemte datoen og fortsette søket!


6. På slutten av en dato er alltid litt kinkig. Hva å gjøre? Er det ok å venn? Har du kysse din dato? På denne dagen og alder, bør dette ikke lenger være et spørsmål om konvensjonen. Dette er helt avgjørelsen. Du bør gjøre det som føles riktig for deg. Hvis du vil at han skal overnatte, og deretter invitere ham! Hvis du ikke ønsker ham til å kysse deg, gjør det første trekket og gjøre det klart at du ikke vil at personlige plass invaderte. Ikke gjør hodet før du selv forlate huset. Nyt kvelden og se hvor du vil at det skal slutte. Hvis du har middag, ta en tur til damene rommet mellom øde kurset og kaffe, har en liten stund til deg selv og bestemmer du hvordan resten av kvelden gå om det som er igjen i dine hender. Datoen kan selvfølgelig kanskje ikke ønsker å gjøre noe mer enn å sette deg i en drosje, men hvis det ikke er tilfelle, så du bestemmer hva du ønsker å finne sted og ta det derfra.


7. Siste råd jeg har for deg, er å ha det gøy! Dating bør ikke føler meg som en chore. Noe du har å komme gjennom slik at du kan flytte bort på gode ting! Dating bør være en tid av leting, og møte nye mennesker. En tid på læring om dem, og kanskje oppdage noe av deg selv på veien. Nyt det!

No comments:

Post a Comment