Friday, November 25, 2011

Første inntrykk

Speed dating hendelser er nyeste raseri i byen. Tross alt har møte noen 20 ulike mennesker i span av en kveld å kaste opp noen gode fremtidsutsikter. Datoer strekningen fra en miniscule haket tre minutter en loooong ti minutter og på slutten av det hver eneste der ute er av hans eller hennes valg. Etter hendelsen, hvis to personer har haket mot hverandre en kamp er deklarert og to personer er gitt hverandres kontaktinformasjon. Noen daters kan land opptil sju kampene i én kveld mens det er de som har å gange uten en kamp. Så hvorfor er det et stort gap i tallene? Og hva kan du gjøre for å maksimere sjansene for et treff på en speed dating kvelden?


Michelle og Lori, som har oppsyn med en speed dating hendelsen etter tre dager, kom opp med seks svært enkle triks for å foreta en konsekvensanalyse i tre minutter.


Knep ett: Behandle det som en jobbintervju


Når du går å få den drømme jobben, kle gjør inntrykk, arbeider på din CV, og prøver å presentere seg selv i det beste lyset som mulig. Tenk på det hele speed dating kveld som en serie med en mini-intervjuer, for stolpe av dato, partner, sjelefrende. Kledd for å gjøre et inntrykk, stille spørsmål og fremfor alt humør og positive.


Trick to: Opprette en CV


Nei, du trenger ikke å sitte ned ved mini dato og bølge en kopi av din CV i ansiktet av hver fyr/gal du komme til hastighet dato. Dette er en CV du gjør for deg selv. Liste ned på denne CV din nåværende 'liv-scenen'. Et stadium i livet nevner i en setning, hvor du er i livet nå for eksempel 'en tretti noe enkelt med en vellykket karriere, ser for companionship', eller en enkelt overordnet trenger støtte deretter sette ned to avsnitt ett om deg selv og ett om typen person du leter etter. Når du skriver være hva du leter etter i din dato konkret. Noen 'romantisk' kan være noen som tar deg ut for en stearinlys lys middag eller noen som gir deg et høyt av dans med deg hele natten. Vær konkret om din type 'romantiske'. Også liste ned ting som er 'avtale – breakers'. Hvis du ikke kan stå sigarett røyk, en røyker er et nei-nei, og hvis du er allergisk mot katter, en person med pets er ut av fray. Når du er ferdig, kan du få en god venn til å lese gjennom disse for å gi deg en realitet sjekk. Du vil nå bli mye bedre forberedt på å plukke de rette folkene i tre minutter.


Knep tre: Kle å imponere


Du ville kle conservatively når du går på jobbintervju. Det samme gjelder her. Ikke bære itsy bitsy kjoler eller vise opp som ser ut som du er klar til å gå camping. Kontroller at din kjole er komfortable. Det er ingenting mer forstyrrende enn en dato fiddling med sine kjole gjennom ut de avsatte ti minuttene. Kontroller at håret ditt er godt preparerte, bære gode sko og bruk Köln eller etter barbering.


Knep fire: Være forberedt


Før du går for et intervju, lese opp om selskapet og forberede spørsmål du ønsker besvart om plasseringen. Ganske mye på samme måte, kan du komme opp med en liste over spørsmål du ønsker din dato å svare i ti minutter du har. Kaste kjøre av møllen spørsmål som "Hva gjør du?' og 'Der du bor?', ut av vinduet. Spør etter interessant, åpen endte spørsmål, som forteller mer om personen som "hva slags mennesker vil du som henger ut med?,' og"Hva ville din beste venn sier om deg?"


Knep Five: Ikke sutre


Du ville ikke inundate intervjuer på jobbintervju med whines om siste sjefer og bitchy co-arbeidere. Hold deg til den samme regelen her. Ikke nevne din ex, fyren som stalked du (eller en du stalked)! Også unngå territorium som fører til å snakke om en dysfunksjonelle familien eller utallige sykdommer plaguing alle rundt deg. Ti minutter kan være svært lang tid hvis en er å lytte til noen gå på om fordøyelseskanal lidelser deres senil tante lidd fra noen måneder tilbake.


Knep seks: Unngå negative


På jobb intervjuet du skjørt alle negativer og fremheve alle positive. På et tidspunkt for hastighet også, fremheve din positive. Ikke inundate fyr/jente du snakker også, med en liste over alt som er galt med deg. Det er ikke en konfesjonell, og du trenger ikke å få alle dine synder av brystet akkurat nå. Men det betyr ikke at du føler deg fri til å lyve til komme opp ser bra. Være ærlig selv – bare da vil du kunne forvente ærlighet fra andre.


Nå går der ute i den store dårlige verden av hurtig dating og Vit at du kommer til å lande denne jobben!

No comments:

Post a Comment