Wednesday, November 23, 2011

Hvordan fortelle hvis noen er interessert i deg

Hvordan kan du fortelle hvis noen er interessert i deg?


Jeg ber deg dette fordi hvis du ønsker å noen kontroll over din dating liv, ditt personlige liv og selv virksomhetens liv. Du bør vite hvordan du skal lese folk.


Jeg har lest masse artikler og jobbet med masse studenter. De har kommet opp med ting som hun er rørende håret. Hun smiler og øynene hennes synes bare å sette på deg hvis vi snakker om dating.


Det største problemet med de ovennevnte spørsmålet er det du er ute etter noe å rettferdiggjøre deg. Størst styrke kommer innenfra. Når du lære å tro på deg selv i en virkelig dypt nivå vil ikke du vare som er interessert i deg. Dine tanker og meninger blir så mektig at om lag 90% av befolkningen vil være interessert i deg bare fordi tankene er så mektig.


Tanker av "Er han/hun interessert i meg?"


Er tanker av tvil, frykt og mangel på selvtillit. Vel, hvis du tror at disse tankene personen du er interessert i vil begynne å tenke også tanker tvil, frykt og har mangel på selvtillit.


Som ønsker å føle disse følelsene?


Likevel Tenk på dette for et par minuttene.


Når var siste gang du var rundt noen som er virkelig, trygg, kraftig, trodde på seg selv, komfortable i livet, morsom og lekne. Lagt merke til hvordan du føler deg rundt denne personen.


Hvis sine følelser er sterkere enn din, pleier å føle seg trygg, kraftig, tror på deg selv, din komfortable i livet, finne ting moro og lekne. Ikke en dårlig måte å føle he?


Nå tror om en gang du var rundt noen som var virkelig deprimert. De tror verden er mot dem, det er mange ting på deres sinn, de aldri har noe gøy og bare hater livet.


Lagt merke til hvordan du føler deg når du er rundt noen sånn? Den negative tilstanden kan faktisk trekke deg.


Å vite dette hvilken type person du heller vil være rundt?


Nå også tenker over to typer mennesker? Hvem tror du du best representerer?


Er du morsom lekende, har en glede for life, trygg, kraftig og tror på deg selv?


Eller er du noen som er negativ, virkelig deprimert? Mener verden er mot dem.


Du kan kontrollere dine følelser med litt arbeid.


Nå er sier du på en dato. Hvis du føler deg sikker på deg selv, og du har massevis av tvil. Gjett hva din dato plukker opp om dine følelser. Fleste ganger han/hun ikke vil vil gå med deg igjen.


Nå hvis du var på det samme dato og filt trygg, trodde på deg selv, og skulle ha det gøy. Hvordan tror du din dato ville føle seg om deg?


Lær hvordan du kan generere de positive følelsene er først følelse i stedet for å bekymre hva noen andre.


Du kan se på noen og finne 10 grunner med deres kroppsspråk som sier de liker du i bare noen få minutter, eller du kan se på noen og finne 10 grunner til å se at de ikke liker deg.


Alt du trenger å gjøre er å varsel en eller 2 grunner for en person å like deg og tror på dem. Hvis du kan tro på disse årsakene sprit vil plukke opp og snart mer og mer signalene blir generert om noen fornøyd med deg.


Gjett hva skjønt? Hvem er virkelig generere dem følelsen? Du eller personen du er med?


Dette gjelder for alt i livet, ikke bare dating.


Du er personen som genererer følelsene. Så du er ledende med dine følelser. Det sanne svaret ligger i deg, ikke fra utenfor.


La oss ta noen eksempler.


Si en fyr i en kaffebar ser en vakker jente og ønsker å bli kjent med henne bedre.


Han går opp til henne og hun forteller ham, "Hei la meg være. Jeg er opptatt med å studere."


Fyren kan nå har mye av tanker og svar som er basert på hva hun sa.


Han kan tolke dette på en rekke måter. La meg alene, jeg er opptatt med å studere.


Han kan ta det som hun er opptatt og er likegyldig om meg.


Han kunne ta den mens hun ikke finne meg attraktive og jeg ikke har noen sjanse med henne.


Eller han kunne ta den som..... hun liker meg mye. Faktisk liker hun meg så mye hun prøver å ikke vise noen interesse. Er ikke det søt? Hun prøver å spille hardt å få.


Alle 3 situasjoner kan skje med hennes reaksjon. Det som virkelig teller er hvor han tolker. Hvis han er ute etter noen form for godkjenning. Hun vil føle dette"trenger for godkjenning" og finne det frastøtende som hun vil da også føle "dette behovet for godkjenning når rundt ham".


Som ønsker å føle det sånn?


Likegyldige er akkurat det likegyldig. Hun er nøytral. Hun vet ikke noe om ham. Hennes sinn er på hennes studier. Han måtte få sin oppmerksomhet først, enn få noen interesse, før hun kan foreta en reell beslutning om ham.


Enn tredje og hva jeg finner for å være mest nyttig eksemplet. Hun elsker ham så mye hun ikke vil skal vises for ivrig.


Nå dette kan være tilfelle, eller det kan ikke være. Nøkkelen er gjør han tror det skal være. Hvis han gjør og spiller med den. Hun vil plukke opp hans følelser av selvtillit, selvtillit assurance, lek og hans evne til å være komfortabel i enhver situasjon.


En persons handlinger vil skje basert på hvordan de tolker situasjonen.


Dette er en stor brikke i puslespillet vi undervise på Fidentia. Lær å tolke alt som skjer som noe som vil nytte deg. Tror på deg selv og andre ville også.

No comments:

Post a Comment