Sunday, June 17, 2012

Daterer Scene har deg ned? Don�t fortvilelse

Hvordan skal du møte kvinne eller mann i livet ditt hvis du ikke allerede har gjort det? Hvis du er lei av de samme gamle dating scenen, møte på en bar eller conversing på Internett, så har jeg noen virkelig gode ideer som kan hjelpe deg med å lyse potensielle kunder.


Hvis du ikke allerede har en kvinne eller en mann i livet ditt, kan det virke svært vanskelig å møte den rette personen. Kanskje har du gjort online dating scenen og funnet at det er ikke alt som det er hyped opp for å være. Ofte, måle mennesker involvert (menn og kvinner) ikke til deres profiler eller bilder. Fordi vi har en utvalgt gruppe av venner, har vi tendens til å se de samme personene på alle funksjonene, B-B-Q's, selskaper og andre arrangementer. Samme ansikter med samme historiene som bli altfor kjent. Så hvor vil du møte kompatibel og tilgjengelig singler?


Før jeg går videre, la meg forord dette ved om noe som jeg er sikker på at alle har hørt. Før du kan søke etter "rett person", må du være "rett person." Sound kjent? Du kan få tilgang til all informasjon du trenger å finne noen, men hvis du er den samme personen med de samme verdiene og tro om deg selv du har alltid hatt, vil du tiltrekke seg det samme. Loven om tiltrekning er: lignende tiltrekke lignende typer. Så først må du få ditt eget liv sammen og slutte å legge ut "Jeg er desperat å være i et forhold, og hvis jeg fant en, ville jeg roe ned og være fornøyd." Må du roe ned og være fornøyd før du møte den rette personen eller du vil ende opp i samme syklusen du alltid har vært, "med det galt personen."


Nok av that…lets flytte til dating rommet. Dating rommet er et sted jeg definere hvor noen kan gå for å møte andre Single med lignende interesser. En god måte å begynne å finne dating rommet ditt er å tenke på ting som interesserer deg (kanskje du har alltid ønsket å prøve ski) eller hobbyer du allerede har. Når du gjør dette, kan du finne en klubb som henvender til folk at interessert. Over hele Amerika er det bil klubber, idrettsklubber, dance-klubber, brikker klubber, sjakk klubber, vannski klubber, snø klubber, hunden klubber, alt mulig.


Når du har noen ideer skrevet ned, kan du begynne å samle nødvendig informasjon om klubber eller hendelser som oppstår i din by eller region. Se i din lokale avis for en rekke interessante alternativer, inkludert nabolaget picnics, Brannmannen frokoster, veldedighet singler auksjoner (der datoer med lokale menn og kvinner er auctioned for veldedighet), reise turer, offentlige danser (de ikke holdt i en bar eller en pub, for eksempel en nybegynners square dance), Velferd events eller enda en nybegynnere salsa dans natt. Danser, må du kontrollere at det ikke er en "partner nødvendig" hendelse ved å kalle fremover.


Andre søkealternativer er å skrive inn i nettleseren din: www.citysearch.com å finne ut de lokale happenings i ditt område. En annen effektiv måte å møte noen ville være å frivillig for en veldedig, for eksempel Special Olympics, Make-A-Wish Foundation, United Way eller UNICEF, for å nevne noen. Det er viktig å delta med oppriktighet, men du kan også møte det din sjelefrende. Du kan finne noen som vil mest sannsynlig har samme filantropiske visninger som du gjør.


Til slutt, mens jeg ikke vet alle som har deltatt i singler International klubben, jeg har hørt om den. Sjekk ut din lokale kapittel (Søk på Internett etter informasjon) som de holder danser og picnics for singler å møte. De har også singler Travel International Club. Dette er bare en kort liste over godt møte steder for å få ballen til å rulle. Men uansett hvilket sted velger du å gå, husk at din tilnærminger i alle det er best ikke å prøve å være "beleven" eller "filmdebut." Være deg selv. Smile slik at øynene dine skinne og være ekte. Du vil gå mye lenger hvis du oppføre seg på en slags måte enn hvis du sette på en handling.


Poenget er å tenke utenfor boksen. Her er noen flere tips for deg å ta bort på: gå til en super markedet på et angitt tid (jeg forklare denne teknikken i boken min, vinne poeng med kvinnen i din livet en Touchdown på en tid, men det er for lang til å gå over her), gå til din lokale kaffebar, Søk din lokale avis for sosiale hendelser, for eksempel ferie hay rides, pannekake frokoster, socials for biblioteket, etc.


En liten Sidenotat for de av dere som er sjenert bittert: I en fotballkamp, "fryser" oppstår når en spiller har ballen over lengre tid uten å forsøke å få poeng. Du kan ikke "fryse" Hvis du ønsker å delta i spillet av kjærlighet. Du må forgo skyhet. Du vil aldri gjøre det på spillefeltet før du gjør. Det er ingenting noen kan si eller gjøre, ingen magiske potions eller piller og ingen mengden coaching vil gjøre dette for deg. Praksis i speilet eller på en venn for å hjelpe deg med å overvinne den. Koble til en teater-gruppe og få på scenen. Som vil kaste deg inn i rampelyset og kan hjelpe deg med å overvinne din frykt.


Mange av dere leser denne artikkelen, fordi du har hatt de samme resultatene i dine dating erfaringer om og om igjen. Hvordan kan du endre det mønsteret? Det er en veldig enkel løsning, men det tar mye av arbeidet, når du har et mønster du har engrained i din underbevissthet sinn, og det er: Hvis du vil at de samme resultatene, kan du gjøre de samme tingene som du alltid har gjort. Hvis du vil ha forskjellige resultater, må du gjøre noe annerledes! Jaci Rae – "Rae av håp TM" Copyright 2006

No comments:

Post a Comment