Saturday, June 30, 2012

Hvordan finne de beste datingside For deg

Hvilke datingside? Med tusenvis av dating nettsteder over hele Internett og mer dukker opp hver dag, kan finne de beste datingside for deg være overveldende. Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan å teste nettstedene og finne gode.


Siden bar: Denne artikkelen er ikke om touting visse nettsteder. Det handler om å hjelpe gjøre søket enklere ved å la du vet hva du skal se etter, og å begrense feltet ned til ett eller to gode nettsteder.


Det finnes to vanlige måter å velge en datingside. En er å følge rådet til en venn eller et familiemedlem. Ikke en dårlig måte, men også upålitelig. Husk vi snakker om de beste datingside for deg.


Det andre og anbefalte, alternativet er å gjøre noen gode gamle fact-finding gjennom forskning. Ikke panikk, denne artikkelen er om å gjøre det enklere på deg.


Hva er den beste datingside?


Best datingside er ikke den største eller den mest funksjoner-laden. Best datingside er den som passer best for hvem du er eller samsvarer med din personlighet / need(s).


Typer Dating Sites


Det er i utgangspunktet tre typer dating nettsteder:


1. Populære eller Generelt


2. Spesialitet eller nisje


3. Samfunnet eller spesiell interesse


Nå la oss nå kort beskriver hver enkelt for en bedre forståelse:


1. Populære eller generelle dating nettsteder: disse imøtekomme til allmennheten og alle aldre, etniske grupper, religioner, seksuell orientering osv. Vanligvis vil de ha enorme databaser, ofte kjører til titalls millioner medlemmer.


2. Spesialitet eller nisje dating nettsteder: disse imøtekomme til bestemte interesser som religion, etnisitet, aldersgrupper osv. Deres medlemmer har noe til felles.


3. Samfunnet eller spesiell interesse dating nettsteder: disse er lik spesialitet eller nisje-områder (# 2 ovenfor), men imøtekomme til enda smalere interesser. Eksempler; Katolske (ikke "Christian"), swingers (ikke "voksen"), Filippinsk (ikke "asiatiske")... du får bildet.


Så, som veien å gå? Det første steget mot suksess i å finne best datingside er å være tydelig på det du leter etter. Du vet selv, ikke du?


Hvis du har noen online dating opplevelse, kan du vurdere spesialitet eller samfunnet nettsteder. Men hvis du bare starter ut, beste alternativet er å gå med populære/general dating nettsteder. hvorfor?


Fordi populære dating sites tjene vil de fleste interesser, og du få raskere resultat. Dette vil gi deg litt erfaring, i tillegg til en følelse av funksjonene. Senere, bygge dette bidrar til å din tillit mens læring også online dating "lingo" og sub-kultur.


Hva du skal se etter i en datingside


Topp ti ting du bør vurdere når du velger en datingside er:


1. Antallet profiler: Online dating er en tall spillet. Jo større databasen bedre din sjanse for å møte den rette personen.


2. Funksjoner: Disse inkluderer Søk og sikkerhet.


3. Du burde være i stand til å søke etter alder og kjønn som høyde, hårfarge, yrke, etc., hvis dette er viktig for deg.


4. Personvern: De fleste høy popularitet dating sites gir deg en e-postadresse spesielt for online dating.


5. Tilgjengelighet av chat-rom og private chatterom slik at du kan snakke med din prospect(s) når en kontakt er startet. Web-video ville være en ekstra fordel.


6. Noen topp-karakter dating sites vil varsle deg når noen har svart på e-posten din eller uttrykt interesse i å kontakte deg. Ikke mest viktig trekk men hyggelig å ha alle de samme.


7. Forholdet intensjoner: området skal imøtekomme til typen forhold du søker.


8. Sted: Bør området ha et tilstrekkelig antall medlemmer i ditt geografiske område, spesielt hvis du ikke er for lange avstanden forhold.


9. Detaljert profiler: Hvis et område gjør det mulig for medlemmer å skimp på detaljer om seg selv, sjansene er de gjør det. Dette gjør det en bare fotokonkurranse.


10. Kostnader: Ikke bare gå for de billigste eller gratis områdene (det er en pris å betale for det), men hvis de er veien over gjennomsnittet de skulle gi en svært god for dette.


Registrerer deg for en gratis prøveversjon


Å ha begrenses søket til én eller to dating sites ved hjelp av retningslinjene ovenfor, er det ikke tid til å begå ennå. Det er på tide å registrere deg for en prøveordning kjøre, som mest svært populære dating nettsteder tilbyr. Kontroller at det er en reell rettssaken kjøre og ikke bare en omvisning. Hva er forskjellen?


En tur er akkurat det, en omvisning. Du kommer til å bla gjennom bilder av tilsynelatende (kan jeg legge til urealistiske) par som har "funnet" happiness bruker at bestemt dating på området. Ikke kjøp inn dette. Det er crap og fullstendig bortkastet tid.


En prøveordning kjøre kan du nyte de fleste av de funksjonene på webområdet uten å betale for en periode. Men Vær oppmerksom på at rettssaken er rettet mot å få deg til å bli medlem betalt; Derfor vil du få en teaser her og der. Bare Hold deg til rettssaken till den er over.


Dra full nytte av prøveperioden kjører. Dette betyr starte så mange kontakter som du muligens kan. Og legge bildet ditt umiddelbart på registrering. Poenget er å finne ut om datingside er en god tilpasning for din personlighet.


Når prøveperioden utløper, må du være klar til å registrere deg for fullt medlemskap eller velge bort. Hvis du trekker deg, ta hjertet at minst du ikke avfall dine penger eller tid. Og du nå har litt erfaring. Finne et annet område, og gjør en annen test. Det er best datingside for deg ut det venter på å bli oppdaget.

No comments:

Post a Comment