Saturday, June 9, 2012

Online Dating Tips: Lær Å overleve på Lover�s Lane

Før, ble det ansett som noe som fungerer for "Mr. eller MS Lonelyheart", eller til noen som ønsker å finne "Mr. rett." Nå, online dating er raske å bli moderne trenden for dating og socialization.


Faktisk, hadde den beregnede omsetningen fått av online dating-tjenester bare for første halvår 2003 nådd en hele $214.3 millioner, ifølge Forbes Magazine. Videre, bare for måneden August 2005, nesten 40 millioner mennesker er kjent for å ha vært involvert i online dating-tjenester. Det er nesten halvparten av den totale befolkningen på American singler i dag.


Med disse fakta, online dating er absolutt ikke bare hottest thing tilgjengelig på Internett i dag, men er allerede et fenomen. Rart ikke hvorfor mange mennesker hevder at en person ville ha bedre sjansene for å få noen hittil gjennom online dating-tjenester enn han eller hun ville i enkelts bar eller i noe sted for saks skyld.


Men selv om statistikk kan bevise hvordan levedyktig online dating er nå til dags, ett problem forblir den samme: "Hvordan å få en dato og en stige over resten av disse 40 millioner potensielle datoer?"


Her er noen tips for folk som ønsker å prøve online dating:


1. Få en god profil


Når du gjøre ting på Internett, er det profilen som kan fortelle hvor godt eller dårlig en person er. Derfor er det best for folk å komme opp med en skrive opp gode og ærlige om seg selv.


2. Gode bilder telle


Et bilde er faktisk verdt tusen ord. En god profil bør derfor ha et godt bilde. Det er bekymret personens førsteinntrykk.


3. Tillit


Grunnen til hvorfor folk flest ikke får noe bra i online dating er basert på det faktum at de ikke er trygg nok.


Det er best å snakke opp, og står som stolte. Poenget er at hvis folk liker seg, sjansene er de vil være likt av de andre.


4. Aldri rush i en relasjon


Mange tror at med online dating, de kan lett falle i kjærlighet. Det er best å huske at kjærlighet har å vokse, derfor, det bør aldri være rushed. Det tar tid å kjenne hverandre, og det sikkert tar tid å elsker noen.


5. Alltid opprettholde en grad av anonymitet.


Det er best ikke å utlevere for mye informasjon på en gang. Det ville være bedre hvis de fortsatt opprettholde viss grad av anonymitet bare for skyld for sikkerhet.


Disse tipsene garanterer ikke 100% tilfredshet men kan være svært nyttig når det er nødvendig.

No comments:

Post a Comment