Tuesday, June 12, 2012

Søker etter MS høyre Online

Endelig, etter flere mislykkede H2H-i din online datoer, du har møtt noen som du tror er "MS rett" for deg. Hun ble enige om å ha en dato med deg. Dette er din sjanse til å vise "MS høyre" at du er "Mr. høyre" for henne.


Her er noen måter å veilede deg på din dato å gjøre henne tror du er den perfekt for henne.


1. Ta en dusj eller badekar.


"Ms. høyre" for å se beste i du ønskede? Deretter ikke kom unshaven, skitne utseende og smelling. Kvinner vil raskt å dømme deg basert på din hygiene. Tross alt, du ville ikke ønsker å se hennes ser skitne og unkempt ville du?


2. Komme i gang.


For aktivitetene, spesielt på den første med "MS høyre", ikke noen gang kom sent. Ankommer sender sent de gale signalene til henne.


3. Gi "MS høyre" en gave.


På den første datoen, og bringe henne en gave som ville snakke godt av dine intensjoner. Det ville ikke viser at du er raus, men hun er spesiell for deg. Men ikke gå over. Hun tenker kanskje at du kjøper hennes kjærlighet.


4. Bevise at du er en Gentleman.


Være en gentleman. Åpne dører for henne. Trekke hennes stol ut når du er i en restaurant eller café.


5. Komplimenterer henne.


Gi hennes compliments, men ikke gå over. Hun ville sans Hvis du er bløffing bare. Hvis hun ser flott i denne rød kjole, fortelle henne. Hvis hun ser strålende og pen på din dato, kan du fortelle henne.


6. Lag en samtale med henne.


Prøve å snakke med henne, men ikke la deg selv hog samtalen. Gjøre en ellers nervøs og spennende situasjonen i en livlig en ved å chatte. Høre hva hun ville si.


8. Betale for din regning.


Det er bare gentlemanaktige å betale for datoen. Men hvis hun insisterer at dere gå "nederlandsk", deretter gjøre ikke qualm om det. For å unngå en klosset antyde til henne tidligere at du planlegger å betale for datoen.


9. Oppfølging samtaler.


Hvis du virkelig at hun er "MS høyre" for deg, og du må date med henne igjen, si at du virkelig ønsker i ringer henne snart. Men hvis du føler hun ikke er den riktige typen for du kan ikke gjøre løfter om ringer og ikke plager å ringe henne på nytt.


Kan være lett å finne "MS høyre", men du må vise at du er "Mr. høyre" for henne. Med disse tipsene, kan du aldri gå galt.

No comments:

Post a Comment