Wednesday, June 13, 2012

Hvordan du datoen For eldre

Bare registrering som medlem på online dating nettsteder garanterer ikke at du får den perfekte match. Som en senior prøver ut sine sjanser i online dating-tjenester, bør du tydelig forklare hva du leter etter i en kompis. Hvis ikke, hvordan ville området gi deg sin potensielle treff?


Dating online med suksess er ikke vanskelig Hvis du husker noen tips til å guide deg gjennom prosessen. Du kan for eksempel være medlem av en topp senior dating området, men hva om du ikke sjekker e-posten din regelmessig? For alle som du vet, er noen interessert i å møte deg.


Og hva med online-profil? Viser det beste foten fremover? Eller gjør din profil se ut en advarsel signal for andre å holde seg borte fra du?


Følg disse tipsene for å gjøre en god profil, og vil øke sjansene dine for å få en dato.


1. Staten hva målene dine er


I profilen din, sette noe i overskriften som vil rope til alle hva du egentlig er og hvorfor trenger folk to check deg ut. Være informativ og fengende. Fortelle noe om deg og dine mål i en svært tiltalende og interesseskapende tone. En vanlig profil kan ikke bære den, men når det å finne en kjærlighet kompis, kan du bruke en metafor som en "salg" verktøy. Du kan for eksempel bruke som overskriften "Eldre herremann moden for plukking" enn "Avfeldig gammel mann som ønsker å få hitched."


2. Fremheve de positive og spesifikke, ikke negativ og generelt


Du vil at en kompis, det er derfor du brukt som et medlem av et nettsted, er det ikke? Så, som din CV på jobb, bør du fokusere på den positive siden. Fortelle din gode poeng som du kan ta med til en relasjon. Shout til verden hvorfor de skal bry leser din profil og forhåpentligvis gjøre kommunikasjon med deg. For eksempel, i stedet for bare beskrive deg selv som bare "fun-loving", hvorfor ikke fortelle noe som ville virkelig vise din fun-loving side? Du kan si i stedet at du "liker å se filmer hver helg og går til en hyggelig jazz bar i byen." Ikke at lyden spennende?


3. Gjøre bokstaven som er tilpasset


Når du skriver noen du tror er et potensielle treff, kan du unngå brev-lignende introduksjoner. I stedet være casual og personlige i notatet. Du kan ta noens øyne ved å svare på noe han eller hun sa i hans eller hennes profil.


Suksess i å få en online kamp er enkelt med disse tipsene.

No comments:

Post a Comment