Monday, June 25, 2012

Dressing Tips For College fyrene

Hva trenger en å passe inn i en bestemt gruppe i college? Er dressing så viktig for en college-fyr? Vil en stygg, eller rettferdig ser fyren være populære hvis han kler seg pent? Vel, er faktum at det er så mange ting som kan påvirke din status i en bestemt høyskole eller universitet. Hvordan du ser ut og hvordan du kle er blant disse faktorene som kan påvirke din verdi i college samfunnet.


Hvis du er ikke det fint ser, men du vil tiltrekke oppmerksomhet, er her noen tips for dressing for college fyrene. Først, dressing opp er en kunst, har du fått å ha litt fantasi og prøve å gå sammen med dem. Forestill deg selv eller visualisere deg selv på seg en backstreet gutt form for utseende, og når du tror at det passer deg. Eller du kan visualisere deg selv til en enda mer modne ligne polo skjorter på seg eller lange ermer med slacks. Denne typen dressing tips for college fyrene er blant de mest grunnleggende av alle dressing tips.


En annen av tipsene dressing for college fyrene har noe å gjøre med fargeavstemming. Når du kjøper klær som passer deg, kan du prøve å matche fargene, som lys blå skjorte og mørk blå eller mørke bukser unntatt brun bukser. Blant de store dressing tipsene for college fyrene er at brun skjorter og bukser er vanskelig å passe med andre typer farger bortsett fra svart-hvitt. Du kan også eksperimentere på fargekombinasjon, noe som betyr; å prøve å tilpasse fargene på din skjorte og bukser.


Inkludert i dressing-tips for college fyrene er skoene. Skoene er den mest forsømte delen av en college-fyr moten. Skoene dine må kunne passer din skjorte og bukser. For eksempel din overkroppen antrekk er passende for formelle tilstelninger og så var buksene; bruker gummi sko, vil det være en stor effekt i clashing din stil.


En av disse dressing tips for college fyrene har en tilkobling med været. Du må prøve å bære klær på riktig måte, i form av været. For eksempel, om sommeren er det ikke hensiktsmessig å bære klær som er lange som jakker og klær som er for tykke. Disse tingene kan selv om de er grunnleggende ha mange effekt på din sosiale status i skolen.


Men beste blant disse dressing tips for college fyrene er for deg å bære klær som du er mest komfortable. Å være komfortabel med hva du bruker kan ha effekter på måten folk se deg, og også de måten folk behandler deg.


Dressing-tips for college gutta som du har lest var så langt bare grunnleggende. For å kunne være klar over noen av de dressing tipsene for college fyrene, må du prøve å lese moteblader som kan gi deg de nyeste trender og stiler.


TV kan også gi noen dressing tips for college fyrene. I de kabel eller TV, kan du se en masse studenter med forskjellig utseende og stiler. Det er også noen kanaler som gir direkte dressing tips for college fyrene. Når du ser på TV, kan du prøve å visualisere som du bruker de samme klærne som gutta som du så i TV. Se hvis det passer deg.

No comments:

Post a Comment