Wednesday, June 20, 2012

Kristne og Online Dating � hvorfor kristne bør bruke Online Dating nettsteder

Online dating sites har vært rundt i mer enn et tiår nå, og deres suksess viser ingen tegn til sakker. Som teknologi er fremskritt det flere og flere måter vi kan samhandler med hverandre. Snart telefon teknologi vil tillate oss å kommunisere ved video med hverandre mens du er på farten og GPS vil tillate oss å møte med hverandre i en overfylt kjøpesenter. Disse teknologiene er snart å kombineres for å hjelpe oss alle i vårt søk partnere. Dette er på cutting edge of sammenknyttet verden vi lever i. Ennå, med teknologi tillater disse møter for å finne sted i verden, hvorfor er begått kristne fortsatt motvillige til å bruke den til å hjelpe dem å finne samarbeidspartnere?


Det er enkelt kristne i un-enviable posisjon av å være svært begrenset på en rekke områder i forhold til hvordan de kan møte nye mennesker. Først, hvis en kristen er enkelt, og er forpliktet til deres tro, de vil være begrenset til bare ønsker hittil andre forpliktet kristne. Dette utelukker en stor prosentandel av befolkningen på et strøk. En ikke-kristne kan gå ned gaten og se potensial som samsvarer med hele tiden. En forpliktet Christian vet at plassen for (mer eller mindre) garantert å møte egnet mennesker er i deres lokale kirke. For det andre, ikke bare kan enkelt kristne bare virkelig dato andre enkelt kristne, men det faktum at disse er bare for å finne i alle typer kirker som er spredt over hele området de bor i gjør møte dem ganske vanskelig. Ingen liker å være altfor åpenbart at de er ute etter en partner og kristne er ikke annerledes. I goldfish bolle miljøet i den lokale kirken enkelt Christian kan føle spesielt på Vis, og dette gjør noen tilnærming til motsatt kjønn en skremmende opplevelse. En avvisning av noen i deres egen kirke kan sette dem av dating for godt.


Så hva kan enkelt kristne gjøre for å hjelpe seg selv? Dette er hvor dedikert nettet kristne dating nettsteder gi en klar fordel. Det er flere fordeler som bør vurderes av forpliktet enkelt kristne.


For det første, en kristen kjøre online dating tjeneste vil vite og forstå forpliktet enkelt kristne spesielle behov. Non-Christian områder har plass til alle typer mennesker og ikke kan målrette sine profiler til forpliktet kristne og sine søk tillate alle slags folk å kontakte hverandre. Dette fører til tilnærminger av uegnet personer som kan føre til Christian bort fra deres livsstil. En kristen kjøre området vil skjermen mennesker gjennom spesialdesignet profilspørsmål og the essay vil vanligvis avsløre om en person er virkelig en forpliktet kristen.


For det andre, en kristen kjøre online datingside kan forpliktet kristne å krysse grensene kirken og området. Dette tillater dem å tilnærming folk kan de aldri møtes i deres vanlige daglige kirke aktiviteter.


For det tredje, ved hjelp av en online dating tjeneste som er kristne forpliktet kristne kan forfølge sine relasjoner med anonymitet og uten forstyrrelser og potensielle dommen av andre i kirken.


Så nå er virkelig tid til å komme på nett og bli med ett eller flere av de utmerkede online kristne dating sites.

No comments:

Post a Comment