Monday, June 11, 2012

Tryggere Online Dating: Når sikkerhet virkelig teller de fleste I Dating

Siden dens begynnelse, online dating-tjenester har bemerkelsesverdig fått popularitet i Internett-verden. Faktisk er nesten 40 millioner amerikanske singler ut i online dating sites å finne romantikk av livet.


Men som noen personlig interaksjon aktiviteter er det best å observere sikkerhetstiltak når dating online vinduspost. Med millioner av fremmede ut der som venter på å bli rammet av kjærlighet, vil en person aldri vite hvis personen han eller hun er om hittil er 100% harmløse.


Her er noen sikre dating tips for folk som er i online dating:


1. Anonymitet


Selv om en person er allerede eyeing noen som han eller hun liker spesielt, det er fremdeles best ikke å utlevere noen personlige opplysninger som e-postadresse, Privatadresse, kontaktnummeret eller uansett passende informasjon som ville avsløre ens sanne identitet.


2. Ærlig profiler


Å være ærlig betyr ikke nødvendigvis at avsløre personlige informasjon umiddelbart. Å være ærlig med ens profil betyr ganske enkelt å være tro mot én 's self. Det er best ikke å opprette en profil som ikke snakker de virkelige egenskaper på personen.


Best av alt, ville det være bedre ikke å vise en falsk bilde.


3. Press mål


Det ville være tryggere for en person ikke å møte noen som press ham eller henne å møte umiddelbart. Det kan bety mye tynner ut som kan være gode på bekymret personens del.


4. Inkonsekvens


Folk bør være skeptisk til andre personer som er inkonsekvente med profilinformasjon. Oftest enn ikke, folk hvem er inkonsekvent på ting som de avslører ikke faktisk forteller virkelige ting om seg selv.


5. Hvis noen synes å være deprimert, ville det være bedre for en person til å stoppe å kontakte ham eller henne.


Uro er en god indikator, hvis noe er mest sannsynlig å få ut av hånden. Det ville derfor være bedre for en person å umiddelbart stanser all kommunikasjon med noen som bekymret personen er komfortabel med.


Alle disse tingene koker til det faktum at sikkerhet på online dating starter med personen seg eller seg selv. Dette betyr at det er bedre for en person til å angi sikkerhetsregler for at han (eller hun) for beskyttelse. Ingen i denne verden kunne tilby bedre beskyttelse enn hva bekymret personen kan gjøre.

No comments:

Post a Comment