Tuesday, June 19, 2012

Moduler og Outs av Online Dating

Dating online er et nytt medium og noen studier har hatt høyere priser for suksess i å få som første dato enn den tradisjonelle metoden for å reise til et offentlig sted og møte noen. Grunnen til hvorfor det er en høyere rente er fordi folk bare møte andre som deler samme interesser.


Denne ny metode for samhandling og forhåpentligvis møte den rette personen har sine fordeler og ulemper.


1. Sikkerhet


Fordelen med personlig registrere deg på en online dating tjeneste er at personen kan møte mange mennesker uten risikoen med å avsløre en personlige informasjon. Det er den eneste gangen dette skjer når den som søkeren gjør det frivillig til potensiell partner.


Ulempen her er at informasjon, selv Generelt kan være fremstille. Noen nettsteder har ikke en plass på siden for å vise bildet av personen og selv det er tilgjengelig, folk ikke sette opp et bilde og kan later til å være noen og tære på en uskyldig offer.


2. Rimelig


Betale en liten medlemsavgift, og er medlem av et online dating tjeneste, vil en person kunne spare penger på noen som deler den samme interessen og faktisk ha en god tid.


Ulempen her er at selv om personen kan spare penger på kort sikt, det ikke garanterer datoen kan arbeide, og personen må søke på nytt. Kamp gjør tjenesten bare forsinket det uunngåelige av bruker mer penger i stedet for å lagre.


3. Bredt marked


Dating online tillater en å møte mennesker fra andre byer, eller med andre stater. Det hjelper en person få nye venner, og selv å bygge opp et nettverk som kan også brukes til andre funksjoner, for eksempel jobb.


Ulempen med å finne kjærlighet gjennom online dating er at gitt avstanden, en av de har å gjøre viktig beslutning å flytte til sammen forlate familie og venner bak.


4. Kundens base


Dating tjeneste hjelper personer som har vanskeligheter med å finne den ideelle personen i livet ved å ha en stor medlemskap base gir en rekke valg for folk å velge mellom.


Problemet her er at etter hvert antall personer vil redusere siden andre kamper vil skje. Hvis en ikke handle raskt, vil en savne den rette personen til noen andre.


Online dating kan bli gøy, om du vil møte nye venner eller møte at potensiell partner. Denne kamp som gjør tjenesten ved hjelp av datamaskinen er for unge og gamle, bare husk det er ingen garantier. Det er fortsatt en gamble, må man ta i å nå målet om å finne en sjelefrende.

No comments:

Post a Comment