Friday, June 8, 2012

Er Online Dating tester pålitelig?

I dag, flere og flere mennesker er å finne online dating en bemerkelsesverdig måte for å få nye venner, følgesvenner, eller elsker mates. Som det vokser på breakneck hastighet, har online dating industrien utviklet en ny måte å tjenester for sine medlemmer og selv ikke-medlemmer. Mange online dating nettsteder tilbyr såkalte online dating testene.


De fleste av disse online dating testene er om personlighet og kompatibilitet. De varierer fra enkle til komplekse spørsmål, men alle er utformet for å gi folk resultatene som kan hjelpe dem på deres online datoer.


Men selv om den fikk enorm popularitet, hevder mange eksperter at online dating testene ikke er at pålitelig. Faktisk, hevder mange psykologer at pålitelighet og effektivitet av online dating tester er mindre enn 50%. Dette betyr at når resultatene av en online dating teste om kompatibilitet staten at personen som prøvde testen og personen tilværelse par sier de er kompatible, sjansene er, bare halvparten av det er sant.


Hvorfor ble de opprettet?


Grunn av den enestående veksten av online dating og den økende etterspørselen etter matchmaking, de fleste av online dating industrien har kommet opp med konseptet av online dating tester for å hjelpe med en bedre match. Derav, ulike online dating tester har dukket opp som personality tests og kompatibilitet tester.


Psykologer har hevdet at når en person prøvde å få tilgang til online dating tester og svar på noen spørsmål, sjansene er, hans eller hennes svar vil bli påvirket av mange utenfor faktorer som følelser, holdning, humør og sammenheng. Dette betyr at det er muligheter der en person kan ha to forskjellige svar på et bestemt spørsmål hvis det blir bedt om på to forskjellige situasjoner.


For eksempel, hvis en person er følelsen lav eller er "heartbroken" av tiden han eller hun prøvde å svare på en online dating test og svarte dem på nytt på en annen stemning, sjansene er, og resultatene kan variere.


Noen psykologer forklare at årsaken til disse avvikene er at Internett-basert online dating testen er bare gjennom egenevaluering og blir ikke guidet av pålitelig psykologiske vurdering, som vanligvis er ferdig i klinisk betingelser.


Derfor, for folk som er glad i å svare online dating tester, det er ingen problem på som. Problemet oppstår hvis det vil være grunnlaget for noe alvorlig som ekteskap.


Kokt ned, disse testene kan være morsomt, men det bør aldri brukes av personer tar beslutninger om kjærlighet og forhold.

No comments:

Post a Comment