Friday, June 29, 2012

Hvordan å tiltrekke kvinner? Hva jenter finner attraktive på en mann?

Bekreftet at mange forskere og undersøkelser:-


• Menn tiltrekkes til kvinner av syne, og alle andre feminine attributter ta baksetet. Så når en vakker og attraktiv kvinne går inn i et rom, kan du være sikker på at alle mannlige øyne i rommet instinktivt vil gi henne en topp til tå blikk, med mindre selvfølgelig den fyren som ikke skjedde å være homofil. Noen menn vil allerede gjøre mentale planer hvordan å chatte henne eller tar henne til sengs.


• Kvinners tiltrekning til menn er mye mer komplisert. Det er den totale pakken som kvinner vil være ute etter i en mann. Flott utseende alene er ikke nok for en kvinne å hodet over hæler falle med en mann og sex er siste i hennes mind….erm….ahem …usually.


Så hva kvinner finner attraktive på en mann? Vel forskerne antatt at kvinnenes mors instinkt vil se etter andre attributter i en mann i tillegg til flott utseende om kvinner vet det bevisst eller ikke. Noen av disse er at en mann må være trygg, må være i stand til å kommunisere med henne verbalt og instinktivt, må ikke være en sutrer, må ha muligheten til å beskytte henne og hennes brood, har noen kvalitet-egenskaper for å sikre at de beste genene er sendt videre til hennes offsprings og en liste over andre funksjoner. Ser attraktive er ikke øverst på listen, eller så forskere sa


Sa jeg, ser attraktive ikke er på listen? Nei, jeg gjorde ikke. Gurus sa det. Hvorfor jeg er uenig? La meg stille deg et annet spørsmål. Hvor mange ganger har du hørt en kvinne gushed "Ooooohhh…he er soooo nydelig" eller "Omigosh….Brad Pitt er sooooo pen"? Hvis det ikke er blir tiltrukket av attraktive mannlige flott utseende, så hva er?


Mens jeg er enig i at jenter vil til slutt sengs eller gifte seg med en mann med mange andre kvaliteter, en attraktiv leter mann vil fortsatt være en magnet for kvinner eller på minst under den første kontakten. Hvordan ellers kan en jente bli kjent med en mann eller er i stand til å vurdere sin andre egenskaper uten å bli kjent med ham først? Så dette ga er fortsatt et godt utseende hann som er attraktivt for jenter og kvinner.


Vi aksepterer nå at menn må se bra å tiltrekke jentene? Nå som vi, la oss utforske vil hvilke fysiske funksjoner gjøre oss attraktiv for kvinner. Vi vil ikke diskutere ansiktstrekk fordi vi blir sittende fast med det, og ingenting kan være bortsett fra med kirurgi for å rekonstruere våre ansikt. Som forlater oss våre mannlige kroppen som vi kan sculpt og forme slik at det er attraktiv for kvinner.


De fleste kvinner tiltrekkes ikke til noen som er mager eller obese. Dette faktisk gir mening. En mager mann oppfattes instinktivt som også svak å beskytte henne og en obese mann for tungvint å bringe hjem brød og kan være utsatt for illneses. Dette compartmentalization kan ikke være logiske, og trolig er programmert i kvinners opphavelige mors instinkt.


På den andre ytterligheten, er de fleste jenter også slått av som menn med store store muskler som de av profesjonelle bodybuilders. Årsakene ofte gjentatt i undersøkelser er at par vil se unaturlig. Normal menneskelige har ikke slike store muskler, og derfor bodybuilders er skremmende. Å lage saker verre, mange kvinner om hvis det er sant eller ikke erklære at bodybuilders er narcissists som de tilbringer timer og timer i gym pynter på seg så mye slik at de er ufølsomme overfor kvinners behov, og så er derfor egoistisk folk. Det kan ikke være sant, men disse er kvinner oppfattet bodybuilders å være.


Da koker ned til dette, rimelig muskel- og Tilpass mannen med følgende funksjoner i kroppen tiltrekker kvinner:-


• Broad tilbake og brystet – Denotes tillit. Prosjekter en sterk respektfull holdning og demeanor.


• Sexy seks-Pack Abs - mannen er ikke obese og også med seks pack magen, han er sterk, og derfor er han ikke som mager weakling. Han er også ansett for å være stor i seng, som legger til glasur på kaken eh?


• Sterk armer og skuldre – stand å feie henne av hennes føtter og beskytte de unge. Også oppleves mannen å være hardt arbeidende og i stand til å bringe brød og smør til tabellen.


• Perky og sterk baken – indikasjon på atletisk prowess. Hvis du vil ha muligheten til å hoppe og klatre kraftfullt. Også er noen seksuell innuendoes antydet her.


• Sterk muskuløs bena – en indikasjon på beredskap for å slåss eller flytider når situasjonen krever.


Likevel ikke tror meg? Spør en kvinne som er hvorfor de swoon over Brad Pitt i filmen Troy, og du vil få de samme svarene. Derfor er forskere har rett. Hva tiltrekker jenter til menn er en pakke med mange attributter. Ved å eie omfatter en rimelig mager og muskuløs mannlige kroppen absolutt mange av dem som kvinner finner så attraktiv. Så folkens, når er neste workout gym?

No comments:

Post a Comment