Monday, June 18, 2012

Profil 101: Hvorfor bør noen gå For alt oppstyret bare å opprette en profil?

Online dating er så utbredt i dag. Hvert år, er flere og flere mennesker å være koblet til deres Internett bare for å få online dating-tjenester. Faktisk ble nesten 40 millioner mennesker i USA rapportert å ha ha brukt online dating-tjenester bare for året 2003.


Medlemskap vekst er stadig økende på en enestående hastighet.


Det er imidlertid fortsatt folk som klager om ikke å få det ønskede resultatet de hadde vært på jakt etter i online dating-tjenester.


Grunnen? Det er i profilene. Mange mennesker innser ikke dette, men det er deres profiler som virkelig teller.


hvorfor? Her er en liste over grunner Hvorfor profiler er viktig å være vellykket online dating-brukere.


1. Første inntrykk sist


Selv om det høres ut som en cliché er det sant at første inntrykk virkelig saken mye og opprette et varig inntrykk på den andre personen. Derfor er det best for folk å prosjektet god første inntrykk ved å opprette profiler som er verdt å lese.


2. Det er bare solid en kan få tak i informasjonen.


Informasjon som er angitt i en persons profiler er bare solid dataene den andre personen kan få tak i i mellomtiden. Så, er det best for en person å gi dem det de fortjener å vite.


3. Fotografier kan snakke tusen ord, men det er ikke nok.


I motsetning til mest populære tro, kan ikke bilder alene vise en del av en persons personlighet. Det kan betegne noen mening til en viss grad, men mangel solid informasjon, der de fleste folk prøver å finne.


Andre folk er døende for å vite mer om andre mennesker, så det ville være bedre å gi dem hva de har søkt etter.


Kjempebra profiler forbedre sjansene for å møte noen som virkelig er interessert med opptatt person.


Det er enkelt. Logikken går som dette: Hvis en person liker noen basert på profiler som er gitt, sjansene er, de vil være kompatibel fordi den som søkeren var i stand til å forholde seg til noen som kan være i samme nivå av interesse som han eller hun er.


Derav, det kommer an på profilen til en person hvis noen ønsker å finne noen basert på kompatibilitet.


Så, for folk å få positive resultater i online dating, er det best å opprettholde en profil som høres, og ser like bra ut som personen som eier den. Hvis dette er tilfellet, deretter, kan online dating gi en person noen ting som er mer enn gratifications som han eller hun lengter ha.

No comments:

Post a Comment