Saturday, June 16, 2012

Vis og fortelle � Online Dating Sites

Husker du 'Vis and Tell?' I påvente og spenningen du følt når du var fem år gammel, og det var din tur til å vise din favoritt besittelse og deretter fortelle om det?


Når du bli med en online dating tjeneste, har du mye den samme følelsen av spenning og forventning. Utsiktene til at mennesker du godkjenner og godtar du muligens som noen de vil ha rundt dem er exhilarating.


Men hvordan oppretter du en kraftig og perfekt online dating profil? Vi har alle hørt at ærlighet er den beste policy…Det er. Være ærlig. Personen du prøver å tiltrekke seg vil til slutt enig å møte deg hvis du har skrevet en profil for øyet fanger.


Statistikk viser at folk kan bare holde opp en fasade av å spille noen andre enn seg selv for 3-6 måneder. Vil du finne herr/Fru høyre bare for å miste ham/henne fordi du har blitt herr/Fru feil til dem? Følge ærlighet policyen.


Vær smart og morsom, men være oppriktig. Hvis du er morsomt, så Vis det i å skrive. Fortelle ikke noen du er morsomt, f.eks "Jeg er morsomt og har en stor sans for humor." Som vil ikke gjøre dem en troende.


Her er et eksempel på noe morsom, og flink. Fotball-fans vil nyte dette. (Dette er ikke for profilen din, men brukes som et eksempel på morsomme linjer jeg har brukt når du snakker til et publikum.):


"Hvis partneren er mer bekymret over at 3rd og 1 på TV, enn 4 og 23 i din egen stue, deretter kan det være en annen statistikk på spilleområdet av kjærlighet. Fortell dem til ikke å prøve for en 58-verftet feltet målet, gå for seks i stedet."


Ser du hva jeg skriver om? Word-bilder er svært kraftige verktøy som kan hjelpe til med trekke i leseren og bidra til å avsløre hvem du er og hva du er om.


En annen viktig del av profilen din online dating er du. Vis dem et bilde av deg. Et bilde taler volumer (så lenge lytteren er innstilt på) om hvem du er. Hvis du sier du er en sporty, men har et bilde av deg sittende på en sofa, hva sier som? Bruke et bilde av deg på sykkel, i en rase, vannski, osv.


Øynene avsløre mye i et bilde. Hvis de gnisten med hva har kalt en "catch"lys, vil fremviseren mer trekkes til deg. (En oppsamlingsadresse lys er lite lys som viser på pupillen). Hvis øynene ser Wheatley hadde, klikk sannsynligvis fremviseren du bort.


Sørg for å gjøre en sjekk for stavekontroll og grammatikk før du bokfører til en online datingside. Ord som er stavet feil og dårlig tegnsetting kan justere mange mennesker ut, og deretter vil de klikker du av.


Et par siste ord råd: glem negativity i profilen din, og ikke snakke om ex-relasjoner. Det vil gi leseren en følelse at du er en seriell dater og kanskje en heartbreaker.


Unngå fraser som: "Jeg ikke spille spill."; "Jeg elsker lange turer på stranden, middager med levende lys og romantiske netter av brannen." Du kan vise dem som når du møter dem.


Hver person som jeg har kartlagt i siste har sagt at linjer som ovenfor er rødt flagg og et tegn på at han/hun er en "spiller".


Online dating kan være morsomt, spennende og vellykket, men være trygg og nyte prosessen. Når du kobler til slutt med noen på en online datingside, samtykker du til å møte på en kafé på dagtid. Til suksess i hver vei, hver dag. Jaci Rae – "Rae av håp TM" Copyright 2006

No comments:

Post a Comment