Sunday, June 24, 2012

Hvordan du tilnærming College kvinner

College livet er svært forskjellige, da du var på high school men til noen elever, særlig de som ikke har et familiemedlem som har vært til college, tror at college ligner mye på high school. Men det er noen veldig store forskjeller. Det er studenter som ikke gjorde godt i videregående skole, "blomst" på college. Andre aldri bli vant til college livet og gjør ikke så vel som de gjorde på high school. I Agder, kan du vokse og utvikle som en person. I Agder der du sannsynligvis vil være over 18 år gamle, vil du også bli behandlet som en voksen. Og fordi du allerede er en voksen, du vil være ansvarlig for måten du bor og må du sørge for at du gjør hva du skal gjøre. Selv om i Agder vil du være fri til å utforske og oppdage mange baner og interesser som ikke var ganske enkelt åpne for deg i videregående skole, bør du vite din begrensninger.


Praktisk talt, alt du vil gjøre og overalt du går, vil det oppstå lignende universitet gammel. Og det var sosialt akseptabelt å flørte med dem, be dem ut, få full og ta ut med dem, osv. La oss starte helt i begynnelsen. Det første du må gjøre før du kan starte en samtale med en college-jente eller college kvinner er å nærme seg henne. Det er det første du må ta – hvordan du tilnærming college kvinner.


Men vet du hvordan du tilnærming college kvinner? Faktisk, det er flere måter på hvordan du tilnærming college kvinner. Først og fremst, bør du ta note av din dressing. Kontroller at du er alltid pent kledd slik at når du ser henne, du vet at du er klar til å nærme seg henne. Bortsett fra at utseendet ting, hva er den andre måten på hvordan å tilnærming college kvinner? For å tilnærming og tiltrekke kvinner, bør du vite hvilken holdning bør du projisere når du nærmer deg college kvinner. Starte første med øyekontakt. Det er én måte på hvordan å tilnærming college kvinner. Man kan begynne en kontakt uten å si et ord. Deretter når hun ser på deg, gi henne en hyggelig og uformell smil. Vel, ville en enkel "Hei" sammen med et tilfeldig smil være nok. Forskning viser at 71% av kvinner, særlig college kvinner reagert og anerkjent som menn, som åpnet opp med den linjen.


Så, hva er neste? Hva er den andre måter på hvordan du tilnærming college kvinner? Hvis hun smiler tilbake, deretter forfølge en annen metode på hvordan å tilnærming college kvinner, snakke med henne og behandle det hyggelig. Og nå som du vet hvordan du tilnærming college kvinner, hva ville du si til henne? Hva slags åpningen linje etter det ordet "Hei" kan du bruke uten å se dum eller uten å være dum? For å ha en vellykket samtale vidd noen college kvinne, må du vite hva du sier og hva ikke å si. Menn og kvinner tror, og tanken på en annen måte, så hvis du ønsker å snakke lykkes med en kvinne, lytte først til henne, og forholde seg til hennes samtale. Hvis hun er gjort, er det på tide å dele din personlige erfaringer og vente til hun føler seg komfortabel med deg. Du ønsker mer teknikker på hvordan du tilnærming college kvinner?


Hva med tips om hvordan du tilnærming college kvinner på barer og disco klubber? Vanligvis vil du finne college kvinner i barer og klubber i disco, fordi de finner disse stedene som en god måte å slappe av og slappe av med venner. Så hvordan du tilnærming college kvinner på steder som disse? Når en jente går opp, og starter danser på dansegulvet, sakte flytte i og starte dans med henne. Men gjør det bra fordi noen jenter kan tro at du er bigheaded og arrogante. Etter det, kan du be om hennes navn og når du starter med en samtale, må du kontrollere at du bruke hennes navn i neste setning eller to til å vise henne at du betaler oppmerksomhet, og du er interessert i henne. Disse teknikkene på hvordan du tilnærming college kvinner er svært effektivt. Du vil sikkert få jenta du noen gang drømt om.

No comments:

Post a Comment