Thursday, June 21, 2012

Datingtips samtale

Dating samtale kan være den mest vanskelig situasjonen en person kan noensinne befinner seg i. Sier en dating samtale er frustrerende. For mange mennesker er bare i påvente nok til å gjøre dem ikke engang prøve å finne Konversasjonsstartere.


Starte en samtale mens dating er du faktisk på en fordel fordi du begge allerede har noe til felles - du er på en dato sammen, på samme sted, med, forhåpentligvis, samme intensjoner. Det bare tingen igjen å gjøre er å velge ett av disse tre ting å snakke om og komme i gang.


Delen nedenfor forklarer hvilke typer samtale forretter arbeid best i en dating situasjon. Disse tipsene kan hjelpe deg å forstå hvorfor visse emner resultere i bedre samtale.


Starte en samtale ved å kommentere noe rundt deg kan din dato å delta i samtalen. Du kan foreta en kommentar om noe interessant at datoen er i bruk, eller om stedet du er på.


Observant kommentarer fokusere på noe begge samtalen av du kan snakke om og viser din dato at du er rolig nok til å se på ting rundt deg, ikke bare fokusere på deg selv.


Nesten alle kan sette pris på en god spøk. Folk elsker å le. Det løser opp spenninger og satt noen vanligvis rolig. Å legge i litt humor i samtalen liven ting opp.


Det viser din dato du er ikke redd for å le og du er moro å være rundt. Være forsiktig for å fokusere for mye på å være morsomt, skjønt. La den komme naturlig.


Si noe interessant eller uvanlig. Unngå å være merkelig, skjønt. Fange din dato av vakt med noe som ikke er en cliché. Prøv å gå utenfor boksen og være kreativ.


Disse tre samtalen startbilde tips vil hjelpe deg å starte ut samtalen på en god notat. Pluss du kan unngå vanlige problemer som fører til kjedelig samtale.


Delen nedenfor gir noen eksempler på hva jeg skal si å starte en dating samtale.


1. Spør om hans eller hennes dag var så kjedelig som deg.
2. Spør hvordan han eller hun fikk sin nåværende jobb.
3. Spør din dato hvis han eller hun har noen gang drømt om living in andre steder og hvor og hvorfor han eller hun ville leve der.
4. Kommentere den uvanlige dekoren på restauranten.
5. Kommentar på gjeldende-hendelsen.
6. Spør din dato hvis han eller hun har en spesiell hobby.


Alltid lytte attentively og ikke ta over samtalen. La den flyte og følg tips og forslag her for å få din dating samtaler går.

No comments:

Post a Comment