Thursday, March 29, 2012

A Beginners Guide til Online Dating - 5 gode Tips!

Visste du at to av fem enkelt folk i Storbritannia nå bruke noen slags på linje dating tjeneste? Det er 40% av alle singlene! Dessverre prosent av disse folk som faktisk finner en reell romanse som et direkte resultat av deres medlemskap området er svært lav - trolig mindre enn 10%.


Hvorfor er dette? Vel, er det sant at noen områder er bedre enn andre; de har mer trafikk, de er bedre å navigere; de arbeide bare' ' mens andre bare ikke. Men det som virkelig teller, er hvordan du bruker et område når du faktisk påmelding til ett. Ta mitt ord for det, med mindre du ta fem enkle trinn som jeg er om å disponere, du kan også gjøre noe mer produktive med din tid enn sammenføyning en singler området. Hva jeg skal si kan lyden åpenbare og heller forenklede, men du ville bli overrasket på hvor mange personer som ikke bry gjør den "åpenbart". Så her går...


1. Opprett en stor profil. Dette er det viktigste aspektet av din området erfaring. Ikke bare si "fin fyr søker fin jente for turer på kino' - hvordan kjedelig lyder det? Ta deg tid til å si noe om deg selv, din livsstil, dine interesser og satsen av personen du håper å møte. Og husk å høres glad, positive, morsom og trygg; Hvis du har elendig om din daværende, deretter holde det for deg selv! Dette er ikke tiden for beskjedenhet; Hvis du tror du er pen darn attraktive, så pass på å si det. Og humor er en ekte isen-breaker - Hvis du kan gjøre noen ler, de vil være mer sannsynlig til å kontakte deg.


2. Alltid laste opp et bilde. Selv om du ikke har en svært flattering en for hånden, bør du alltid legge inn et bilde med profilen din. Husk, 95% av folk på dating nettsteder bare Søk etter andre medlemmer som har plaget å gi et bilde av seg selv. Du vil se hvordan andre potensielle partnere ser ut slik det står til grunn som andre vil ønske å vite hvordan du ser ut for. Hvis bildet ikke er de siste, eller ikke er en stor likhet med du, kan du si det i din profil.


3. Være proaktiv. Ikke bare med en nettsted og forventer at andre mennesker til å kontakte deg. Kontroller at du regelmessig søk i databasen for folk med hvem du kan være kompatibel, og når du finner noen du liker utseendet eller lyden av, skrive til dem umiddelbart, og fortelle dem hvorfor du tror du kan være en god passform.


4. Skriv stor Emails. OK, du har blitt en datingside, du har søkt etter andre medlemmer som faller innenfor de angitte kategoriene, og du har vært presentert med en side med matchende profiler. Du er ivrig etter å brann av noen e-poster... men hva på jorden gjør du sier i dem? Re-lese avsnittet ovenfor om å opprette en stor profil, og de samme reglene gjelder den første e-posten som du sender til et annet medlem. Hvis det ser ut som du ikke kan være brydd å si mye, eller som du sender én linje samme melding til flere personer, vil ikke deretter de sannsynligvis bry å svare. Fortell vedkommende litt om hvem du er og hvorfor du tror du kan både være kompatibel - svare direkte til det du har lest i vedkommendes profil - lyd interessert og interessant, og du får en e-post ved retur - lyd kjedelig og downbeat, og du vil bare bli ignorert.


5. Sjekk tilbake med området. Det er to grunner til hvorfor du bør gjøre dette så ofte som mulig. Den mest åpenbare er å holde opptil hastighet med som har sluttet seg siden du sist logget på; at spesielle noen kanskje har signert opp siden du sist besøkte nettstedet så ikke gå glipp. Men hva de fleste folk ikke innser er at når du logger på til en datingside profil trekk opp oppføringene på interne søkemotoren som betyr at du er mer sannsynlig å bli oppdaget og deretter kontaktet av andre personer. Vær ikke en fremmed til området du har blitt medlem, og jeg anbefaler at du besøker webområdet minst en gang om dagen under levetiden for ditt medlemskap.


Så har der du det,-5 enkle måter å gjøre din valgte datingside fungere for deg. Ha det gøy og god jakt!

No comments:

Post a Comment