Tuesday, March 6, 2012

Online Dating fungerer? Vil dette fungere For deg?

Online dating har startet som en siste utvei for den sosiale ikke passe, til en av de mest aktive metodene for å møte mennesker. For de folk der ute som har opptatt liv eller kan håndtere mange skyhet problemer, bør du ta en titt på elektroniske ressurser som et utmerket verktøy for å utvide sirkelen dating.


Du må finne ut din gjeldende dating mål før du går videre. Hva er det du vil bruke fra din elektronisk samhandling med andre sex?


-Vennskap? Noen å snakke med?
-Romantikk?
-En kortsiktig eller langsiktig relasjon?
-Tilfeldig dating med mange gutt/kjærester?
-Ekteskap?


Etter å bestemme din gjeldende mål, må du ta handling tilsvarende. Den første handlingen skal skrive en personlig annonsen skal gjøre profilen din skinne:


-Være kreative og forskjellige til å vekke interesse av andre kjønn.
-Aldri ser ut som du trenger for å bli godkjent i annonsen eller i livet ditt.
-Start med en tiltalende romantisk bilder og blande i noen humor.
-Skriv annonsen poetisk og ikke spesielt. Liste ut dine hobbyer eller skrive må haves er slag av selvmord i denne store hav av fiskene, og vil bare gjøre deg mister i online dating spillet.


Dessverre slutter spillet ikke her. Laste opp bilder av deg selv er avgjørende for en vellykket profil:


-Photo(first photo) din stående er først til å bli sett i profilen, og er det viktigste, så velg den med omhu.


-Ikke Last opp bilder der du tror du ser mest fint ser, men du ser den lykkeligste. Varmen av et smil kan smelte isen av andre hjerter.


-Prøv å finne bilder der du deltok i interessant aktiviteter, for eksempel surfing, dans, spiller en instrument…


Nå er du klar for å starte nyter fordelene med online dating, men spillet er fortsatt ikke over ennå. Sist og viktigste handlingen sender e-postmeldinger som kan gjøre effekt:


-Alltid inkludere ett personlige element som forteller potensielle datoen du har lest hans/hennes profil. Ikke bare sikle på bildet.


-Være morsomt, kreativ, annen, utfordrende hennes/hans sensibilities og approachable.


-Husk noen profiler får hundrevis av e-post hver dag, så dette er området du må gnisten. Så alltid sende skrevet av egendefinert bokstaver. Aldri prøve Kopier-Lim inn-tilnærming.


-Hvis han/hun svarer til deg, du har allerede startet fremdrift, vent ikke for lenge å ta forholdet til neste nivå til frakoblet diktets eller noen andre vil.


Du må holde i tankene at dating er ikke et enkelt spill, og må hardt arbeid, trenger selv år av kjærlig forhold det. Online dating er ikke annerledes og trenger besluttsomhet og forpliktelse.


Så det er: Online dating vil fungere for deg, hvis du gjør den til å fungere for deg. Gode ting kommer ikke til de som venter, men for de som gå og få dem.

No comments:

Post a Comment