Friday, March 2, 2012

Hvordan vet du når du har funnet den rette personen?

Kjærlighet er en fantastisk ting at når delt av to personer, følelsene bli gjensidig og gratifications som er oppnådd. Alle disse opprettes under starten av dating.


Dating blir primærvalget bakken for folk som ønsker å ende opp med noen de kan vokse gammel med. Det gir dem mulighet til å finne den rette personen hvem de kan dele sine valpen, følelser, problemer, etc.


Normalt, illustrere stadiene av dating kontinuerlig erfaringer. Som paret provenyet på neste nivå, blir de kjent et annet kapittel i livet for sine kompis.


Men selv om det synes at to mennesker er allerede gjensidig med hensyn til sine følelser, det er tilfeller vil at en av dem spørre hvis deres kompis er rett person for dem. De kan føle at de er glad i øyeblikket, men når konseptet med å finne den rette personen synker i; en masse spørsmål finne sted.


Selv om alt synes å være i perfekt stand, og at datoer er alltid behagelige og gledelig, ingen kan være sikker på om hans eller hennes kompis er den rette personen med mindre han eller hun vil gjøre ekstra for å analysere situasjonen og personen er han eller hun tiden involvert med.


Så, for folk som ønsker å vite hvis personen de er dating akkurat nå er den rette personen eller hva de gjør er rett eller galt, her er noen tips om hvordan du identifiserer de virkelige poengene på personen de har å gjøre med.


1. Det ville være bedre for en privatperson å vurdere sine følelser om den andre personen.


For å vite om en person har allerede funnet den rette personen, er det best å vurdere sine følelser mot den andre personen.


For eksempel, bør en person prøve å identifisere den andre personens kvaliteter. Disse egenskapene kan vanligvis være sett hverdag med personen ville bety at dette er samme egenskaper som den bekymret enkelt har å håndtere.


Derav, ville det være bedre å vurdere hvis den bekymret enkelt liker det han eller hun ser, eller hvis de kan tolerere personlighet av den andre personen.


I det tilfelle at den andre personen har noen egenskaper som ikke er det ønskelig, ville det være bedre for enkelt å være sikker på sine følelser om usannsynlig atferden. Hvis de tror at de kan tåle og tåle disse tingene, selv om det ikke vil endre, er sjansene, de har funnet den rette personen.


Den andre personen kan ikke bokstavelig talt være rettferdige, men det faktum at det berørte individet kan godta hva den andre personen er, så det må være kjærlighet.


2. Hvis bekymret personen får å godta den andre personen feil eller mangler ikke på grunn av noen håper at en dag han eller hun vil endre, deretter, må det være rett person.


En bør innse at å akseptere noen skal aldri være betinget. Dette betyr at når en person godtar noen som har egenskaper som ikke er inkludert i hans eller hennes konseptet med en ideell kompis, han eller hun ikke bør utgjøre noen betingelser eller forventer noe om fremtidige endringer.
Fordi hvis dette er grunnlaget for aksept, sjansene er, vil bare den bekymret enkelt bli skuffet i fremtiden og vil gjør bare teller verste.


3. Hvis det er ingen hindringer som vil drepe du flammen av kjærlighet i gang, deretter, må det være rett person.


Hvis i tilfelle at en person finner noen og de føler at forholdet er endelig the real thing, ville det fortsatt være bedre å vurdere om det blir ingen flere hindringer som ville bremse veksten av et flott forhold.


Dette betyr ganske enkelt at personen skal være sikker på at det vil være ingen elementer eller faktorer som vil utløse noen problemer på deres forhold i fremtiden som skrustikker, avhengighet, familieproblemer, tidligere relasjoner, osv.


Hvis kysten er klart, deretter hadde bekymret personen endelig funnet hans eller hennes høyre kompis og som i tid forholdet vil blomstre og lykkes.


Alle disse tingene er kokt ned til det faktum at kjærlighet ikke er 100% perfekt. Folk bør innse at det er ingen slike ting som perfekt folk. Som mennesker er mennesker utsatt for feil, feil, feil og uansett hva man svakheter er skjebnebestemt til å føre med seg i hans eller hennes personlighet.


Så, den beste tingen å bruke ved identifisering av den rette personen er forsiktig analyse av enkelt som en helhet, og ikke bare de fysiske attributtene der betydelige attraksjon er vanligvis basert fra.

No comments:

Post a Comment