Thursday, March 8, 2012

Hvordan å overleve og nyte (!) En Blind Date

Du kan ikke er enig, men det synes for meg at blind datoer er høyt på listen over ting som alle elsker å hate. Jeg har bare ett spørsmål – hvorfor?


Angivelig, det er en rekke myter om blind datoer som ødelegger deres rykte. Hvis du er interessert i eksploderende disse myter og lære å gjøre blind datoer produktiv og selv hyggelig, denne artikkelen er for deg.


Myte # 1: Blind datoer er dum fordi du kan like godt møte mennesker spontant.


Faktaboks: La oss innse det. Hvis du arbeider på full tid, har du hvor mange muligheter til å møte plutselig en potensiell dating partner? Fleste av gifte par vil fortelle deg: de ikke oppfyller på en klubb eller på college. Noen introduserte dem. Jo før du godtar at en blind date kan være den mest verdifulle redskap i søker etter kjærlighet, jo raskere hele outlook på blind datoer vil ta en positive utviklingen –, og så vil din evne til å utnytte disse.


Myte 2: Din første inntrykk på en blind date er vanligvis riktig. Gå med den.


Faktaboks: Området der første inntrykk telle minst kan bare være blind datoer. Noen kan være nervøs på en første dato, eller har hatt en forferdelig dag på jobb. Være ærlig: viser hvem du er inne på en første, blind dato? Vel, heller ikke ditt dato. I stedet, ser på det som en isbryter. Ikke gjør noen valg hvis de er basert på bare visninger. Bare slappe av og nyte kvelden så mye som mulig. Ikke la første inntrykk komme i veien.


Myte # 3: Hvis du ikke klikker med en gang, så du ikke er riktig for hverandre.


Faktaboks: Selv om mange av oss forvente å klikke umiddelbart med personen som er riktig for oss, i virkeligheten som ikke skjer altfor ofte. Direktekoblinger som er sjeldne, og de tar flere møter for å utvikle for de fleste. Så hvis du mener at du har et par ting til felles, eller noen aspekter av din dato personlighet appellerer til deg-det er nok til å gå ut på en annen dato.


Myte # 4: Hvis du ikke føler deg fysisk tiltrukket av tidlig på, du aldri vil.


Faktaboks: selv om fysisk attraksjon er en åpenbar som var nødvendige for ekteskap, den ikke nødvendigvis kommer umiddelbart. Hvis en mann foretrekker kvinner som er høy, mørke og eksotiske er ute, deretter når han går med en petite, blonde, blue-eyed kvinne som det vil ta ham en annen dato eller to å sette pris på henne ser ut uansett hvor vakkert hun. Saken er at når du begynner å like en person for hvem de er, du finne deg selv setter pris sin fysiske utseende, for.


Nå som vi har jobbet med myter, kan vi komme ned til noen praktiske råd: hvordan å overleve og nyte en blind date – (!) og hvordan du setter scenen for dato-nummer to.


1) Ikke bruke mer enn noen få minutter snakker om jobben din. Du ønsker å se hvem du er, og hvis du har de personlige kvalitetene som de tror er viktig i en fremtidig ektefelle. Du kommer ikke til å imponere den andre personen ved å vise dem hva en dyktig næringslivsleder du er. En dato er ikke en jobbintervju. Vis mykere siden av personligheten din.


2) Være en god lytter. Husk, du vil bli kjent med personen du er med. Vise en genuin interesse for din dato ved å plukke opp på en hobby, interesse eller prosjekt som hun nevnt. La ham få vite at du er interessert i hva han sa.


3) Holde lyset samtale. Du ønsker ikke å avsløre dine dypeste hemmeligheter til noen du neppe kjenner og er ikke sikker på om du noensinne vil se igjen. Og de ønsker ikke å høre at du helle ditt hjerte ut over hva som kan eller ikke gå galt i livet ditt. En god regel er å holde oss "fly Talk" – hvilken type informasjon du vil dele med en fullstendig fremmed som sitter ved siden av deg på et fly.


4) Hvis det er vanskelig for deg å gjøre lite snakk, øve på forhånd. Ikke alle har gave skravle. Hvis du ikke gjør det, deretter øve på forhånd ved å gå over mulige emner av samtalen. Hvis du er virkelig sjenert, deretter spille med en venn, og går selv gjennom den første datoen.


5) Noen ideer for samtalen på den første datoen: disse ideene hjelper deg med å stimulere typen samtale du vil ha på en første dato – samtale som vil hjelpe deg å lære litt om hverandres verdier og tenkemåte og skal de også danne grunnlaget for mer samtale på den andre datoen.


Som du mest beundrer? Hvordan de inspirere deg? Hva har vært svært tilfredsstillende oppnåelse av livet? Er det noe du alltid har drømt om å gjøre? Hva er dine mest verdifulle eiendom, og hvorfor?


6) Ikke strekke datoen ut for lenge. Det er en grense for hvor mye samtale to personer kan opprettholde når de går ut for første gang. Ideelt første dato skal vare mellom to og to og en halv time, og skal gi dere muligheten til å snakke i en hyggelig og relativt rolig atmosfære; begge en spasertur gjennom en vakker park, etterfulgt av en god kopp kaffe og dessert er flott. Menn, hvis du arbeider med sosiale forventninger som krever du ta henne for en kostbar kveld, ta denne råd uansett. Ikke gå for et måltid med fem kurs. Og hvis du kommer til en konsert, kontroller at du har tid, enten før eller etter å snakke med hverandre.


Nå som du har eksplodert myter og fått noen gode råd, kan du legge det til å fungere. Neste gang du har en blind date, holde alle dette i tankene og se forskjellen!

No comments:

Post a Comment