Wednesday, March 14, 2012

Hot Dating Tips For menn

Jeg har nevnt dette før, men repetisjon er mor til dyktighet.


** Du må unngå å være forutsigbar og boring.* *


Det er ingenting verre som vil hindre deg i å tiltrekke vakre kvinner.


Dette er den fremste årsaken hun kommer ut med den fryktede, lar-bare-være-venner.


Det er bare naturlig å ønske å tilbringe tid med mest interessante personen du kan. Og som singel, heldigvis har vi det valget før vi beslutter å ta forholdet videre. Mannlige og kvinnelige.


Det er naturlig for å vil gjøre alt riktig, slik at hun liker you…which vil hun trolig vil, men tiltrekningen vil ikke bli opprettet. Hun vet hun bør liker noen så god som deg, men hennes knappene er ikke blir presset til å opprette seksuell spenning.


Hva hun virkelig ønsker er en liten eventyr og unpredictability. Nå ikke har du slå i James Bond Overnight…or gå fallskjermhopping på din første dato. Hva er ikke å være forutsigbare og redd for å fornærme osv.


Hvordan for å være uforutsigbare du spør? God question…let titt på den.


Første ting er å ha "alltid" en lekende og munter holdning om deg. Dette gir deg en bekymringsløse Karisma og moro å være rundt. Dette er nøyaktig det du ønsker kvinner å tenke og si av dere. f.eks "at Mick, han er å alltid ha en god tid og moro å være rundt."


Ikke vær redd for å ta mickey ut av damen god naturedly. Dette vil opprette seksuell spenning og vise deg å være en mann som er ikke redd for å ha moro.


Jeg har alltid ønsket å ha vakre kvinner i mitt liv og har gjort dette. Ganger jeg har blåst har den vært når jeg går tilbake til nice guy, ivrig etter å ta, forutsigbar vaner. Ikke gjør det! Sannheten bli kjent, de fleste av oss er hyggelige karer.


Forutsis i hva du si neste i samtaler; arbeide med den til det blir en vane. Hva er ikke forventet å si er en av de store tipsene til humor.


Så har du en kvinner ler, er sjansene hun ikke forventet hva skjedde. Du ga henne som Le og opprettet en hyggelig atmosfære.


Når det er sagt, hun kommer til å teste din karakter. Mange ganger, dette vil komme i form av krav og forespørsler – både direkte og indirekte. Du vil beholde fargekontrollene, men du vil ikke gi opp noen autoritet eller bli forutsigbar ved umiddelbart caving inn i hennes ønsker. Hva å gjøre?


FORSINKELSE. Dette er en annen stikkordet. Det gjelder for alle slags aspekter av dating, men for nå er vi kommer til å fokusere på spontanitet. Skrive det ned et sted i din dagbok / tidsplanlegger.


Deretter skrive det ned på hver side, på toppen, i fet bokstaver. Gå videre og bli kreativ. FORSINKELSE. Hva mener jeg med forsinkelse? La oss si at du er ute om natten, og din dame nevner hvor mye hun elsker Thai mat. Ikke si noe, og ikke gå dit den kvelden.


Men gå to uker senere. Det viser thoughtfulness – og at du var lytter – uten noen av Slappen egenskapene vanligvis forbindes med slike skjermer. Pluss vet hun ikke å forvente hvor natten vil føre, og ikke for å prøve og lede den.


Hun snakker om hvordan hun elsker stranden. Great– ta henne det når hun minst forventer det, som en fredag kveld etter hennes arbeid.


Du får ideen. Ta hensyn til hva hun liker, men filen minnet unna. Ikke prøv umiddelbart og oppfylle henne begjær men oppfylle dem på din tid, på uventede øyeblikk.


Dette er en av de enkleste ferdighetene å lære, men også en av de enkleste å la slip når knase tid kommer. En liten klynking og de fleste menn miste hodet og gjøre det som er spurt av dem.


Bedre er for å gjøre det klart at du ikke har tid til whining –politely men fast – og over tid La dame som tror hun vil få det hun ønsker, når du vil gi det til henne.


For øvrig, alt dette, teller det om ett tusen fold når det gjelder sex. Noen ting er sexier enn en mann som ikke miste den ved synet av en utsatt bryst. Hvis du kan styre deg selv og forsinkelse tilfredshet før du er klar til å gi den, blir i PÅVENTE kraftigere enn ACT alene vanligvis er – gjør loven enda mer kraftig når det gjelder.


Ja, jeg snakker om sex. :-]


FORSINKELSE.


Dette oppretter seksuell spenning, og det er langt lettere å tilfredsstille damen raskt som hun er svært aroused.


Der har du det. Jeg håper du har hatt glede av denne artikkelen.


Ha det gøy og god lykken…


Hilsen
Mick Jones

No comments:

Post a Comment