Friday, March 16, 2012

Online Dating: 13 Tips for å skrive en vinnende Online-profil og tiltrekke seg en dato

Hvor lang tid du bruker får klar for en natt ute? I en guess jeg vil si at hvis du er en kvinne, du sannsynligvis kan bruke 1 time oppover pynter og titivating, og hvis du er en mann som du kan være showered, barbert og ut av døren innen 20 minutter (med mindre, selvfølgelig, du er en metro-sexual og da du sannsynligvis ta lengre tid enn en kvinne!).


Nå la meg spørre deg hvor lenge du vil bruke (eller har brukt) skrive en profil for en online datingside? Mindre enn 5 minutter, muligens 10 minutter maks?


Når du tenker på that you have minutter å imponere noen, og skiller seg ut fra resten i online dating scenen, ikke du enig at mer tid og krefter skal settes til å skrive en elektronisk profil?


Hvis du er en online dater, er jeg sikker på at du vil være enig med meg at når du søker etter en partner online du vil første av alle titt på profiler med bilder, og det andre, du vil se på profilene der folk har tatt deg tid til å skrive noe om seg selv. Så hvis du har ingen foto og/eller en ufullstendig og uninformative profil, ikke bli overrasket om du innboksen er ikke full til kant med meldinger!


Jeg skal dele noen tips med deg for å komme i gang å skrive en iøynefallende profil. Når du har lest dem ta noen tid til å tenke om hva du er kommer til å skrive og døyt ned noen raske notater før du trykker tastaturet.


1.Ta en venn


Hvis du ikke liker skrive om deg selv eller tror du kommer til å få writer's block er det en god idé å verve hjelp av en venn; hvilke typer venn som alltid sier til deg "Jeg ikke kan forstå hvorfor du er fortsatt enkelt, du er slik en fange". Spør din venn din star kvaliteter er, og han eller hun vil komme opp med en million og én positive ting om deg som du aldri ville trodd av eller våget å si om deg selv.


2.Streik en positur


Den mest effektive måten å bli lagt merke til online, er å ta et bilde. Velg et klart bilde som viser i din beste lys og fortrinnsvis smilende - det gjør mye bedre vise!


3.Velge en morsom brukernavn


Dette er navnet som du vil bli kjent som ved medlemmer på datingside. Jeg ville råde du å bruke et annet navn enn ditt virkelige navn for å være anonym. Prøve, og velg et navn som er gøy, og som gjenspeiler personligheten din, det vil si Sporty Sam eller Disco Queen. Ikke bruk et navn som er seksuelt provoserende eller støtende.


4.Captivate publikum


Gjøre profilen din virkelig skiller seg ut slik at enhver person som leser det vil tenke "Wow, jeg må bli kjent med denne personen!"


Online dating sites har gjort det enkelt for deg, når du skal fullføre profilen din ved å gi drop down-menyer for grunnleggende spørsmål som utseende, livsstil, hobbyer, men du vil også bli gitt mer plass til å skrive noe selv. Du kan bruke denne plassen klokt å gi en mer detaljert beskrivelse av din personlighet, din interesser og det du leter etter. Nøkkelen er å være trygg og snakke positivt om deg selv uten kommer over bigheaded.


5.Ikke la et tomt område


Hvis du føler at du har dekket alt ved å svare på profilspørsmål – Vennligst ikke la det stå tomt for ekstra plass eller skrive "spør meg", "fortelle deg senere" eller "Jeg vet ikke hva jeg skal si". Medlemmer vil se profilen din og tror du er enten ikke alvorlig om dating eller at hvis du ikke kan være brydd å sette noen innsats til å skrive en profil vil du ha samme tilnærming i en relasjon – uanstrengt! I stedet utvide på informasjon som allerede finnes, for eksempel hvis du har oppgitt du som reiser snakk om noen av stedene du har besøkt.


6.Spørsmål til Ask


Hvis det er et bestemt sted du besøkte og falt forelsket i, spør hvem som helst som har vært der for å komme i kontakt med deg så minnes gamle du kan dager sammen. Stille et spørsmål i profilen din, gjør det enkelt for andre medlemmer å svare på.


7.Være ærlig


Ikke lyve om interesser; du vil få funnet! For eksempel, ikke si du elsker lange turer i naturen, hvis du virkelig liker å danse natten bort i nattklubber hver helg. Du vil tiltrekke feil person og avfall både av din tid.


Som med alle andre typer dating, det er alltid best å være ærlig fra starten så svare på alle spørsmålene ærlig og finne din perfekte partner vil være mye enklere!


8.Vise din morsomme side


Jeg tror hvis du kan gjøre noen le eller noen gjør du latter, du er på veien til et godt forhold. Vise folk at du har en følelse av humor, f.eks snakke om en scene fra en av din alle tid favoritt komedier, og du kan finne en akkord med noen andre som fant samme bare så morsomt som du.


9.Drømme oss litt


Skrive om drømmer og ambisjoner. Hvis din drøm er å reise verden rundt, men du har ikke helt fikk rundt til den det kan være noen der ute som ønsker å dele denne opplevelsen med deg. Hvis du har vært heldig nok til å oppfylle dine drømmer, kan du dele din historie med andre medlemmer.


10.Ikke nevne ex!


OK, slik at du bare kan ha kommet ut av en relasjon, og være følelsen trist og ensomt men ikke skrive om den. Det vil frata mange mennesker, og du kan komme over desperat, som ikke er en attraktiv egenskap. Gjøre online dating en ny start for deg, og lover deg selv for ikke å bo på tidligere forhold.


11.Dine forventninger


Hva er dine forventninger fra å bli med en online datingside? Fortelle folk hva slags forhold du håper å finne, men ikke si du leter etter ekteskap Hvis du virkelig ser for en casual flørt, og omvendt. Igjen, vil du kaste bort begge av din tid.


12.Skrive et kapittel, ikke en bok


Av dette jeg mener, ikke Fortell din historie i hele livet i profilen. Jeg oppfordrer deg til å oppgi så mye informasjon som mulig om deg selv, men bruk korte serieopptak med informasjon, delt opp i avsnitt, i stedet for å skrive en lang essay så den som leser den er fascinert for å finne ut mer om deg.


13.Være trygg


Til slutt, ikke inneholde personlig informasjon i profilen din, f.eks din e-postadresse, Privatadresse, arbeide adresse eller telefonnummer. En anerkjente datingside vil fjerne personlige opplysninger før det vises live på nettstedet; Dette er å sikre at de gir deg en sikker online dating miljø.


Når du har fullført din profil, lese gjennom den eller spør en betrodd venn å lese gjennom den og spør, ville du svare på denne personen? Hvis ja, gå det er alle systemer. Hvis ikke, kan du se på områdene der det kan bli bedre til du har opprettet denne vinnende profilen. Det kan ta mer enn 5 eller 10 minutter, men resultatene som vises i innboksen din vil være verdt det!

No comments:

Post a Comment