Tuesday, March 13, 2012

Hvordan skrive en personlig dynamitt-annonse

Komme på samme måte som når du er i online dating tabell. Det er lett å plassere en annonse. Men plassere en dynamitt annonsen er en kunst. Du har bare en sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Videre vil du lære å outshine nesten alle andre.


Betydningen av fotoer og profilen fortellinger og kvaliteten er av vesentlig betydning. Det følger logisk at du vil plassere en annonse om deg selv som vil opphisse den største interessen i din potensielle seere. Du må vite publikum. Viktig - Photo bør ha en lett synlige (store synspunkt) du. De fleste personals bilder er mørk og ser ut som de ble tatt fra langt unna. Nærhet, som er stemningen du vil opprette i målgruppen.


Noen av de viktigste elementene i annonsen personals som du ikke har tenkt på, men vil bli bedømt av er;


Er han velformulerte?
Er hun opprinnelige?
Er utdannet hun?
Er han sjarmerende?
Er han interessant?
Er hun vittig?
Er hun høflige?
Er han utgående?
Endelig - er han villig til å legge fram noen innsats i hans annonse for å vinne meg?


Det du skriver vil fortelle hvem du er! Som vi akkurat har sett er det ikke bare hva du sier om deg selv og dine ønsker som forteller henne om deg. Selve sammensetningen vil stave ut hvem du er. Bedre å sette din beste litterære foten fremover for å lage en positiv uttalelse om bare nøyaktig hvem du er.


På dette punktet, la oss ta menn og en liten endring for kvinner vil være i rekkefølge. Annonse teknikker er forskjellig for begge kjønn. Menn er ikke spesielt ute etter morsomme eller god lytterne, mens kvinner generelt er.


For menn


La oss begynne med å diskutere strukturen. Strukturen vil gi en logisk flyt for publikum. Det er ingenting verre enn en XY Hjerner personlig som er for opptatt, det deaktiverer kvinner.


1. La oss begynne med bildet. Kvinner er er ikke visuelt stimuleres i måten menn er, så forførende ikke nøkkelen. Du må være godt preparerte og approachable. Se på kameraet. Ser bort vil gjøre deg virke reservert. Bruke innbydende kroppsspråk. Smil, og bære din fordypning i halsen. (Der kragebein ved møter halsen) Militære uniformer og business suits (bånd) kan du dekke dette området for en grunn. Vi dekker dette sårbare området for ikke å skildre sikkerhetsproblemet. I annonsen din personlige du sikkerhetsproblemet. Husker du målretting kvinner.


2. Hilsener - i henhold til Parade magazine en enkel Hi! er en stor åpen. Dette er bare is-bryteren.


3. Personlige Innledning - gi ditt navn eller kallenavn Hvis du ønsker.


4. Biografisk informasjon - Start ut med et åpen som vil tiltrekke hennes oppmerksomhet og komme inn i hennes hjerte. Appellere til henne følelsesmessig. Kvinner midtstilles følelsesmessig. Gjøre det slik at hun må lese annonsen! Etter denne fasen og gi henne bare fakta. Denne directness viser styrke og selvtillit. Begge er kvaliteter hvilken verdi som kvinner. Være ærlig og unngå heartbreak av separasjon forårsaket av uærlighet. Kanskje vil hun heller ha en rørlegger enn CEO av Microsoft tross alt.


Dette er din online dating bio, så ta med hva du ønsker. Elementer som vanligvis nevnt er; alder, okkupasjon og barn, rase, place of birth, hvor du bor, favoritt mat, preferanser for underholdning, hobbyer, musikk smaker og utdanning.


Til slutt gi dem noen konkrete aktiva om deg til å gjøre henne vil du. Ingen stolthet. Sagt på en slik måte at du ikke synes arrogant. Sette det noe sånt som - har jeg blitt fortalt at jeg har en stor sans for humor, eller at jeg er en god kokk.


5. Nå som du har fortalt dem du vet hvem du er, fortelle dem du vet hva du ønsker. Vil du at en ned til jorden gal? Si det. Divas vil være repelled og kvinnen som verdsetter det mest vil svare på samtalen. Være beskrivende og til poenget!


6. Konklusjon - maling et mentalt bilde av hva livet ville ligne sammen. Noe kjærester tiltalende fungerer underverk. I tilfelle du ikke har lagt merke til kvinner elsker romantikk. Woo henne. Være forsiktig i invitasjonen din ikke å bruke negativt eller betinget ord som - Hvis du er den. I stedet for denne bruk - er du det ettall jeg ville elske å varme opp av brann med. Hun vil vite når du snakker til henne, hvis hun er den. Du kan bruke disse avsluttende ord for å gjøre henne føler en beslektet sjel.


Når annonsen er strukturert coherently må vi nå sikre at følgende elementer har vært inkludert.


1. Innledende hilsen - kort, høflig. hei! eller Hallå, uansett hva som best passer hvem du er.


2. Beskrivende adjektiver - Positive og kraftig superlativer som vil styrke hennes bilder oppleve og bygge nysgjerrighet. Infisere henne med din glede for life


3. Stavekontroll og grammatikk - se intelligent, utdannet og gjennomtenkt.! Ta kontakt med stavekontrollen eller ordlisten og retter opp feil. Vi er ikke alle engelsk professorer, har noen kritikk din skriver.


4. Varme tekst - bruk stikkord som stimulerer følelser. Ord som moro, romantikk, kjærlighet, lykke og føler gi en varme til din skriver og gi henne en positiv leseopplevelse. Igjen, dette gir henne litt innsikt som til hva livet med du kan bli.


5. Courtesy - ikke bruk harde språk eller slang. Beste kommer over i en alvorlig dating forum som høflig.


Vi skjønner at det er en trend av ekstremisme der ute som føler behov for å sjokk. Hun vil sette pris du enda mer for å være en gentleman online.


6. Anspore henne til handling - på slutten av annonsen din må du huske å oppfordre dem til å svare nå. Gjør det et forslag. Si noe sånt som - hvorfor ikke email meg nå og grip dagen med meg? Jeg skal være høyre her venter på deg!


For damer


Heldigvis for kvinner er online dating scenen overveiende mannlige i form av tall. Dette fungerer til din fordel - flere fisken å velge mellom. Men du kan ikke hvile på laurbærene skjønt. Du trenger minst en cursory kunnskap om hva som motiverer menn, blandet med din egen opprinnelige kreative touch.


Forhåpentligvis tok du deg tid til å lese menns delen. Alt dette gjelder for kvinner også med noen få unntak. Du kan gjøre dem ønsker å lese annonsen overbevisende bilder. Husk menn er mer visuelt stimuleres enn du er.


Bruke et gratis bilde av deg selv. Alluring er bra, men vær forsiktig så du ikke sender feil budskap. Pass på å prosjektet av deg selv som en varm og innbydende. Smile og se inn i kameraet. Bruk kropp omgangsspråk som sier komme litt nærmere.


Beste ønsker i din søken!

No comments:

Post a Comment