Wednesday, March 7, 2012

De viktigste Flirting kvittere å kikke For Hvis du ønsker å få flere datoer

Før jeg forteller deg hva det er (jeg er slik tease!) det er en svært viktig ting du må vite...


Viktigere enn å vite påloggingsalternativet Flirting?!


Å slå kunnskap om hva flirting fortegnet er til noe du kan bruke, enkelt, naturlig og fortløpende. Det er det som er viktigere enn faktisk å vite hva påloggingsalternativet flirting er.


Noen av hva vi lærer må bare legge inn i hodene våre for å være nyttig for oss. De er bare deler av informasjonen. Noe som vi kan huske og sette du bruker i et fremtidig scenario.


Men flørter er en ferdighet. Og ferdigheter trenger mer enn bare kunnskap i hodet. Så skal ikke bare jeg skal fortelle deg hva flirting fortegnet er, jeg gi deg en praktisk øvelse til faktisk slå denne kunnskapen til noe som du vil bruke til å nytte deg.


Så når du har lest påloggingsalternativet nummer 1 er, holde lesing. Fordi viktigere enn å vite hva fortegnet er, er å kunne bruke den. Og du vil bare gjøre det riktig hvis du følger øvelsen.


Så, nok av forsinkelser, påloggingsalternativet nummer 1 flirting er...


Håret flippen!


Yup, er det det. Numero Uno. De oftest brukte flirting tegnet i vitenskapelig studie.


For øvrig, identifisert vitenskapelig studie som dette ble tatt fra 52 forskjellige flirting tegn! Ja, 52. Og analysert betydningen av hver av dem. Det ekstrakontingent 9 av de flirting tegnene som nøkkel å forutsi, med 90% suksess, om noen ville være nærmet. Og nå vet du øverst i disse flirting tegn.


Snu denne kunnskapen i noe du vil bruke


Som jeg sa før skjønt, viktigste er ikke den intellektuelle vite av det, men faktisk trene deg selv til å anerkjenne flørter signerer enkelt og naturlig dvs. å ha ferdigheten.


De naturlige flirts blant oss vet bare når noen er flørter med dem. Hvordan? Fordi de subconsciously gjenkjenne noen av de viktigste flirting tegnene, og som gir dem en god følelse (bokstavelig talt) at de kommer til å bli vellykket hvis de tilnærming denne personen. Eller de vet subconsciously hvordan du bruker deres kroppsspråk for å gi av de viktigste flirting signalene. Når de ser noen fancy de, de gjør dette naturlig, noe som gjør dem mye mer sannsynlig å bli tilnærmelser.


Ikke spør meg hvordan de lært det! Jeg er sjalu også. De gjorde. Faktisk er de alle gikk gjennom den samme prosessen jeg skal dele med deg. De gjorde ikke det så bevisst som du skal.


Hvis du er ikke en naturlig flørte, og jeg mistenker at du er ikke, ellers du ville være å få resultatene du ønsker fra dine dating møter, og deretter må du gjøre flørter en naturlig ferdighet for deg.


Hvordan gjør du dette? Vel, går prosessen med å lære noen ferdigheter gjennom enkelt fulgt stadier.


1. Du blir oppmerksom på kunnskap er du mangler


2. Du øve bruk av denne kunnskapen, full av gjentagelser, til det blir så naturlig du kanne glem om den.


3. Din underbevissthet bruker dens ny ferdighet naturlig fortløpende.


Din oppgave


Så er din oppgave som følger:


1. Neste gang du er ute etter potensielle datoer, se rundt i rommet du er i og varsel folk (først og fremst kvinnene) som bruker håret flippen. Ikke med deg. Du leter etter dem bruker det vanligvis med andre personer. Enkleste plasseringen å se dette i er med et par som åpenbart prøver å chatte hverandre opp, kanskje de har bare introduserte seg selv. Hun vil fortsatt mest sannsynlig være å bruke håret flippen, å spille med eller pynter håret på noen måte med jevne mellomrom. Dette er det mest brukte flirting tegnet. Holde bevisst på utkikk etter den. For øvrig, kan det være enklest å gjøre dette når du er på egen hånd. Ellers vennene dine vil lurer på hvorfor du er så uoppmerksom i dag!


2. Hver gang du går for de neste ukene, praksis søker etter håret flippen eller pynter på håret. Du trenger ikke å begrense dette til når du er ute på jakt etter en dato. Du kan praktisere dette hver gang du er i offentligheten, fordi folk er flørter hele tiden. 99% av tiden de ikke er bevisst på den, se men en kvinner legge merke til en mann som hun liker, og hun vil finne det vanskelig ikke å subconsciously Vend eller touch håret på noen måte!


3. Hvor lenge praksis du dette for? Du vil vite når du har har øvd deg dette nok fordi på et tidspunkt i fremtiden, når du er ute og om, og ikke tenker å praktisere det, du vil plutselig bli oppmerksom på noen som spiller med håret. Kanskje til og med mens du ser på deg! Når du har hatt denne spontane og plutselige bevissthet et par ganger, så vet du det er 'programmert' i din underbevissthet sinn å få øye på denne viktigste flirting sign - og du kan flytte på å lære de neste.


4. Oh. Du må deretter denne ferdigheten bygget for livet. Ja, du kan velge å merke til det bevisst når som helst å, men på grunn av at noen dager eller ukene av praksis, du har nå muligheten til å legge merke til denne bit av flørter subconsciously. Gratulerer.


Hvordan får du flere datoer med dette?


Håret flippen er bare ett av de 9 tegnene som er identifisert i vitenskapelig studie. Lær de andre 8 som en ferdighet, og du blir flørte som du alltid har drømt om å være. Og du vil få et mye større tall med datoer.


Det finnes andre nøkler til flørter enn bare å vite 9 øverste skiltene. Spesielt måten du bruker eller observere disse flirting tegn er viktigere. Og det er definitivt andre ferdigheter å mestre Hvis du vil begynne å nyte nærmer seg mennesker og å få datoer med dem.

1 comment:

  1. Jeg forstod ikke alt som stod i teksten. var oppvokst i usa. men mitt favoritt dating sted er dirty-affairs.net .vist man sier at flørting er en ferdighet man trenger når man skal finne type. Det jeg liker med sex dating steder er at, man dropper del en å går rett på del 2 nemlig god sex

    ReplyDelete