Friday, March 9, 2012

Dating profil � gjør det gjør så mye fornuftig?

Datingside kan sammenlignes med en baker og Conditori. Hvorfor så? På samme måte som du kan se en deilig kake og bestemme Hvis du vil spise den gir et nettsted et inntrykk til besøkende. Disse er profiler som gjør en datingside så deilig. Det er så mange eksempler, men er så vanskelig å opprette din egen vellykket dating profil. Det er noen viktige konsepter å huske.


Ingen holder selv at bilder er den første tingen som alle som noensinne ser på i en dating profil. Hva folk har skrevet kommer sekund. Vil noen konkurranse denne mening?


Vellykket bilde kan du stå ut av det enorme antallet profiler på datingside. Husk dette er virkelig en "første inntrykk" og du får bare en sjanse. Ingen tvil om at din standarder bør være så høyt som mulig! Kritisk blikk er så viktig når du velger noen bilder for å sette inn i området. Kontroller at bildene du Vis har muligheten til å amaze de potensielle besøkende som vil se deg. Vellykket bilde bokstavelig talt gir brukere slobber. Som aldri drømt om det?


Selvfølgelig, du kan være en virkelig foxy i en virkeligheten, men hvis profilen din er loslitt brukere - potensielle beundrere vil huske verst av du. Bare kaste bort dårlige bilder og la bare de som virkelig reflekterer personligheten din på den mest fantastisk måten. Jeg ville råde du å ta to gode bilder av deg - en headshot, og en full lengde skutt til Vis din evne til å skildre ulike tegn, aldersspredningen og viktigere personlighet!


En mer poenget å vurdere: ikke bare bilder tiltrekke brukere. En av våre klienter delt sin mening med meg, og du vet jeg helt enig med ham: "Jeg er alltid på Søk etter perfekt profilen - en som har bilde og morderen essay som er tilknyttet. Jeg vet at det er ingen slike ting som en perfekt person, men jeg tror du kan finne en perfekt profil."


Lære å skrive en vellykket varsel, det vil si dating velkomstmelding. Å opprette en profil er mer psykologisk arbeid enn bare automatisk kaste dine ideer uten mye trodde. Eksempler ville være til stor hjelp for deg. Ikke være lat å tilbringe litt tid vise andre profiler før bokføring.


Statistikk viser at for mye av en god ting, er ikke bra! Unngå tekst som er for lang og flere bilder av samme aktivitet. Være short-spoken og levende i dine ord. Si det meste du kan med så lite som mulig. Fokusere på høydepunkter og fordeler istedenfor kjedelige detaljer. Ikke åpne alle detaljer og huske hemmeligheter alltid tiltrekker mer enn åpenhet.


Eventuelle kommentarer? Det ville være flott å diskutere dem med deg.


Marina Zhilenkova

No comments:

Post a Comment