Sunday, March 11, 2012

Hvorfor kvinner Test menn de er Dating!

Kjære venn,


Ingen tvil dating online eller av, du har vært, og er blitt testet av kvinner. hvorfor? Det er vel en lang winded svar, og jeg ga opp physco analysere kvinner lenge siden. Selv kvinner vil innrømme at de ikke kan forstå seg selv! Så hva slags muligheter gjør oss ydmyke menn har?


ZIP! Ingen! Null!


Så best å bare godta at de gjør, og vil teste oss. Være oppmerksom på det når det skjer og håndtere den på en måte som får oss autoritet og forståelse i relasjonen. Nedenfor er noen eksempler på hvordan kvinner teste oss.


Hvorfor testing?


1. De teste oss å se hvor sterk følelsesmessig vi er.


2. De teste oss å se hvor smart vi er.


3. De teste oss fordi de ønsker drama i livet.


4. Noen test fordi de liker å gjøre oss ubehagelig.


5. De teste oss fordi de kan. :-]


Følgende eksempler gjelder tester fra typen kvinner som du ikke ønsker å bli involvert med. Så være klar over, og prøver å unngå disse typer kvinner.


La oss se på testene.


1) Den gamle 'outrageously flørter med en annen mann foran deg' teste.


2) Gamle 'roping på deg for å sjekke ut en annen jente å se hva du gjøre' teste.


3) Fryktelig og fryktede 'avbryter en dato i siste øyeblikk uten grunn' testen.


4) Det verste en av alt, "får du virkelig slått på mens du gjør ut, og deretter si Nei for å se hvis du virkelig respektere meg" test. [Jeg virkelig ikke liker dette.]


Det er mange, mange flere tester, men dette er nok for denne artikkelen. Nå la oss se på måter å SVARE til disse ekle liten testene i motsetning til REACTING.


1) Den gamle 'outrageously flørter med en annen mann foran deg' teste.


a. dette var veldig tøft å ta med en kvinne jeg var forelsket i lang tid. Jeg trodde hun ville vokse ut av det. Men hun fikk ikke. Hva jeg har lært å gjøre men var å ignorere henne når det skjedde, og nyte min kveld ved chatting til andre kvinner eller vennene hennes. Det beste du kan gjøre er å ikke gjøre en omtale av det eller så farlig om det. Hvis det er mulig strike opp en samtale med enten vennene hennes godt utseende eller andre kvinner på et sted som du er i. Dette vil avkjøle henne, og hvis ikke, kan du ha en uegnet samarbeidspartner som vil flørte hver gang du går. Du kan bare endre deg selv og dine følelser slik at det er lite sannsynlig at hun vil endre denne vane. Hvis hun flirts, overse den og nyte din natt. Hvis hun er alltid en flørte, må du flytte fra henne, hun er problemer.


2) Gamle 'roping på deg for å sjekke ut en annen jente rompe å se hva du gjøre' teste.


a. Å starte med, vil prøve å unngå sjekke ut andre jenter i hennes tilstedeværelse. Dette gir deg integritet og en stil over andre. Hvis hun mister det uten grunn for å gjøre dette, hun trolig usikre og utseende for drama. Ikke kjefte på henne og rolig forteller henne til å slå seg ned. Smilende, fortelle henne du skal klaps henne når du kommer hjem, hvis hun ikke fungerer. Dette bør stanse det, ved å få en latter og hun kanskje vil du skal klaps henne! :-]


3) Fryktelig og fryktede 'avbryter en dato i siste øyeblikk uten grunn' testen.


a. dette er virkelig skuffende er det ikke? Du er i ferd med å gå ut døren, og hun sender en sms
Avbryter. Den mest effektive måten å unngå dette er å nevne at en av de verste tingene kvinner kan gjøre er ikke stiller opp og avbryte datoer. Hvis du oppgir dette når du ordner for et møte, hjelper det forhindre at det skjer. Vi er alle i arbeid, og du trenger for å planlegge fremover for å være effektive. Men vær forsiktig så du ikke skrive henne av som hun kan ha en legit grunn til det skjer. Hvis det skjer to ganger på rad, er hun gone…don't legge opp med det!


4) Det verste en av alt, "får du virkelig slått på mens du gjør ut, men deretter si Nei for å se hvis du virkelig respektere meg" test.


De tøffeste ettall av alle. Beste for å tilbake av litt og være roe om det. Ikke sulk eller skyve den. Bare slappe av og ha litt moro i en eller annen måte. Hvis du er kult om det og hun kan se at du ikke er understreket, hun sannsynligvis vil slappe av, og du har bestått test. Deretter forsiktig bare begynne å gjøre igjen.
Sjansene er du har bevist at du respekterer henne ved å forbli rolig og lekne.


Der har du det. Du vil bli testet, det er livet, hvordan vi svare på det er nøkkel…


Alt godt
Mick Jones

No comments:

Post a Comment